עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. שלום יש לי ראוטר קוי : LINKSYS BEFSR41 V. 4.2 ניסיתי לעשות עידכון FW ומשהו השתבש. כרגע אני לא יכול להתחבר דרכו לרשת. ניסיתי לבצע ריסט, וזה לא הולך. ייתכן ואני מבצע את הריסט לא נכון............? יש למישהו מושג בענין ויכול לעזור לי - צעד אחר צעד?...... אני לא יודע בכלל, באיזה מצב צריך להיות הראווטר , ואיזה כבלים, אם בכלל, צריכים להיות מחוברים אליו, כשאני עושה את הריסט. בבית יש לי רשת לשלושה מחשבים, ולאור הבעיה אני יכול להתחבר לרשת רק עם מחשב אחד, לכן אני חייב לפתור את הבעיה מהר.. תודה מראש לכול העוזרים.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אז ככה: יש לי בבית כעת 5 מחשבים עובדים, ומתוכם 4 מחוברים לראוטר ואחד לא מחובר בכלל. המחשב שלא מחובר בכלל יושב ליד המחשב שלי שכן מחובר. חשבתי אם יש אפשרות לקנות כרטיס רשת נוסף למחשב שלי שיתחבר לכרטיס רשת של המחשב שלא מחובר, וכך בעצם מתי שאדליק את המחשב שלי, למחשב השני שלא מחובר לראוטר תהיה גישה לאינטרנט. האם זה אפשרי? אם כן, איזה כבל אני צריך לקנות? בתודה מראש, Manbot.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. Started by Bose,

אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by yuval_200,

הי. אני צריך ראוטר אלחוטי חדש, כמה דברים חשובים: 1. חיבור USB מובנה לטובת חיבור מדפסת שתשמש כמדפסת רשת. 2. טווח קליטה טוב, הרשת צריכה לכסות 2 קומות. 3. כמה כניסות RG45 פנויות, לא חייב יותר מ 4. 4. לא יותר מ 400, 400+ ש"ח ואם מדובר בראוטר שממש אבל ממש מצדיק את זה בגלל הקליטה וכו אז אפשר לעלות ל 500 ש"ח, אבל זה הקוו האדום. המלצותיכם ? תודה.

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. שלום רב, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, מחובר לאינטרנט ע"י ראווטר אלחוטי שמחובר למחשב המרכזי. במידה ויש ניתוק פתאומי ברשת שלי, המחשב מתחבר אוטומטית לרשת אחרת של השכנים שאיננה מאובטחת. שאלתי היא איך גורמים למחשב להישאר ברשת שלי גם כשיש ניתוק/ תקלה? בזמן שיש תקלה ברשת שהמחשב הנייד לא יקבל אינטרנט כלל עד שהתקלה תתוקן ולא יעבור לרשת של השכנים. מערכת ההפעלה היא XP בעברית. תודה מראש.

10. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Peri228,

היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by firehorizon,

שלום לכולם. לאחרונה עדכנתי את מודם האלקטל הומ שלי לאלקטל פרו והגדרתי שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט. עד כאן הכל בסדר הבעיה מתחילה באי מיול, שבהתחלה היה מתחבר בסדר לHIGH ID אבל אז כל שאר האינטרנט לא היה עובד חוץ מהאימיול כרגע זה עובד בLOW ID (לא מובן למה) וכל שאר התוכנות עדיין לא עובדות באינטרנט הורדתי את הפיירוול הפנימי של המודם אם אתם שואלים. יש לי ווינדווס איכס פי. אני מחובר לנטויז'ן כמו כן למחשב מחובר עוד מחשב דרכו בתצורת ICS אין לי עדיין HUB או SWITCH לכן זה כך. ייתכן שההגדרות לא נכונות בשלמותן או במודם או בהגדרות הרשת בווינדווס. בכל מקרה אודה מאוד אם מישהו ישלח לי פיתרון לבעיה מעיקה זו. חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי שום רמז לבעיה (כנראה אני גם לא סגור על הבעיה) תודה,תוד…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by reflex,

אני משחק שני משחקים ברשת, אמריקן ארמי וקוד4, בקוד4 הפינגים בסדר ובאמריקן ארמי כל השרתים עם פורט אחיד חוץ מכמה בודדים (והם עם פינג טוב) פורט 1716 והם בפינג מעל 400. למה זה ככה והאם זאת בעיה בספק?

14. Started by kakaman,

היי אז ככה אני עובד עם win xpוהמחשב שלי מחובר לאינטרנט מהיר משום שהוא המחשב החזק מבין השתיים שברשותי. המחשב השני הוא עם win 98se אז ככה -עד היום הייתי רשת בין שני המחשבים והכל היה טוב ויפה(שהמחשב החזק היה מחובר גם החלש היה מחובר אוטומטית לאינטרנט) עקב שינויים בתוך הבית(העברת דברים ממקום למקום ועיצוב הבית מחדש)שני המחשבים עברו מקום וניתקתי אותם מהחשמל עכשיו להפתעתי כשחיברתי אותם שוב הרשת לא עובדת:-( לאחר בדיקה קצרה בשני המחשבים הכרטיס רשת מוגדר והכבל מחובר כראוי משום שאני לא מבין כלום ברשתות(עשו לי את הרשת בחנות) ולא ממש בא לי לחזור לשם. למישהו יש רעיון לפיתרון הבעיה ? אני מתאר לעצמי שיכולות להיות מיליון סיבות אבל נסו לחשוב ולעזור :-) תישאלו שאלות מנחות אני יבדוק ויע…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by BotLike,

לאבא שלי מחשב נייד חדש, במחשב הנייד יש לו כרטיס Wi Fi שבעזרתו הוא רוצה להתחבר לאינטרנט בבית, בנתיים יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים למודם/נתב שאילתרתי, Terayon TJ715. אין לי חייגן לאינטרנט, המחשבים מחוברים כל עוד המודם פועל. איך אני יכול בדרך הכי זולה, לגרום למחשב של אבא שלי להתחבר לאינטרנט בבית?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by pachinka,

שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by david2405,

הי אני מנסה לקנות את הכרטיס הרשת KILLER 2100 אבל לא מוצא בארץ מישהו יכול להפנות אותי לאתר ו/או חנות שכן מוכרת את הכרטיס הזה תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

מי שרוצה להתחבר לאינטרנט אז תוך דקות יש לו אינטרנט אבל להתנתק מהאינטרנט יותר קשה מ"תוכנית ההתנתקות" האוריגינאלית!!! מזיינים את השכל שעות וימים ולא מנתקים מדברים איתם בעברית והם בשלהם תחכה שניה תחכה שניה למה אתה רוצה להתנתק למה ככה תנתקו כבר לא אני יבוא אליהם עם פטיש 5 וירסק להם את המשרד בסוף

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by chaimm613,

שלום. יש לי בבית אינטרנט מסלקום ואני משלם להם שכירות חודשית על הראוטר. אני רוצה ראוטר טוב עצמאית ולא דרך החברה שמספקת את האינטרנט, האם מישהו יודע להמליץ איזה לקנות?. מישהו כבר התנסה בכך?. יש לציין שאנחנו גרים בקומה ראשונה מתוך 4, עם בעיות קליטה בבית, אין תשתית של סיבים, המקיסמום שאנחנו יכולים לקבל זה 100 מגה. גודל הבית כ90 מטר. חשוב לציין שהראוטר אמור לעבוד אלחוטית עם כ3 סמארטפונים + מחשב שולחני. חשוב לי בעיקר קליטה טובה כולל דרך קירות מפריעים, יציבות ומהירות חיבור, אמינות ומחיר סביר. אני מצרף לכם תמונה של הראוטר שיש לי מסלקום, אם זה רלוונטי. תודה מראש.

20. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש ראוטר+מודם עבור תשתית בזק 200 מגה. בעתיד אתחבר לסיבים אופטיים אז אני צריך שיתמוך במהירויות גבוהות. בנוסף אני משחק די הרבה במשחקי מחשב ואני יודע שקיימות אופציות בשוק עבור שחקנים אבל יכול להיות שזה סתם עניין שיווקי אז אשמח להתייחסותכם. תודה לעוזרים דרך אגב אין הגבלה על המחיר אבל לא ארצה סתם לקנות את הדבר הכי יקר אם אין סיבה מיוחדת.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. Started by tomcat383,

שלום, אני אמור לעבור לבית חדש שפרשתי שם רשת חוטית קווית, עכשיו השאלה שלי אם איזה מכשיר אני יכול לברר שהקו תקין. כלומר לשים אותו בצד אחד ואז במד השני אחר וככה אני יכול לבדוק שהקו תקין. החוטים עצמם הם CAT6 . תודה לעוזרים, Tomcat383

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקבל לינק לתוכנת ההתקנה של הנתב ממי שיש לו את הנתב הנ"ל ויודע היכן באתר החברה חבויה התוכנה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים