רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אותם ברשת וששניהם יעבדו על אותו האינטרנט. במחשב הישן יש כרטיס רשת 100Mb ובחדש 1Gb (הכרטיס המובנה של GA-P35-DS3). המרחק בין המחשבים הוא בקו אווירי כ15 מטר ואם להעביר כבל (דרך החלונות כי אחרת זה להעביר בכל הבית כבל) זה יוצא 22 מטר בערך. בין המחשבים יש 3 קירות וריצפה, 2 מהקירות הם של ממ"ד. מה עליי לעשות? חבר המליץ לי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_191_223&products_id=1229 מה אתם אומרים? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אנחנו מחוברים לאינטרנט של חברת ברק שהספקית שלנו היא בזק ממה שהבנתי. מהירות האינטרנט היא 5 מגה וברשת מחוברים כ3 מחשבים, אחד נייח מחובר ישירות, אחד נייח מחובר בכרטיס רשת אל חוטי ואחד נייד שמחובר אל חוטי. עד לפני שבוע מהירות האינטרנט הייתה מהירה ומהירות ההורדה שלי הייתה כ600 ק"ב, כיום מהירות האינטרנט שלי בקושי מגיעה ל300 ק"ב ובכל המחשבים מורגשת האיטיות הבלתי נסבלת בגלישת האינטרנט. האם עוד מישהו מחברת ברק מרגיש באיטיות הזאת או שזה רק אצלי? איפסתי את כל כרטיסי הרשת והראוטר ועדיין האיטיות מורגשת בצורה חזקה, ואני לא יודע אם זה האינטרנט עצמו או הראוטר, איך אפשר לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
היי .. אני מחפש ראוטר טוב ופשוט שיתחבר ל Alcatel Speed Touch Home בין 200 ל 300 שקל . בעקרון אני לא צריך תמיכה ברשת אלחוטית, אבל אם זה ייכנס בתקציב, זה יהיה נחמד.. תודה רבה, תום.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן חברים הבנתי שיש אפשרות לפרמט מחשב דרך חיבור לכרטיס רשת ע"י העלאת תוכנה שנקראת גוסט שבעצם איתה יוצרים שכפול של דיסק קשיח ואז מעתיקים אותו למחשב שאותו רוצים לפרמט.. עכשיו הבנתי שאת כל זה אפשר לעשות דרך חיבור המחשב שרוצים לפרמט למחשב אחר דרך הכרטיס רשת.. אני לא בטוח אבל נדמה לי שהמחשב מימנו טוענים את הגוסט צריך להיות שרת? אשמח לקבל הסבר על הנושא ויותר פרטים ואם זה אכן אפשרי... תודה מראש ושבוע טוב, שחר
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה אבל לא חדש במחשבים,יש לי רשת ביתית ואני רוצה לדעת איך אני עושה שאני יוכל להיסתכל במחשב של אחותי ואחותי תסתכל בקבצים של המחשב שלי? חשוב לציין שעל שני המחשבים פועלים על וינדוס XP המודם הו-בי פוקוס ראוטר 312+ ויש לי גם HUB.... תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במשחק עם מחשב אחר דרך האינטרנט אבל לא בדרך הרגילהאלא בדרך הגדרות כתובות IP ופתיחת פורטים כמו שעושים באתר הזה : http://www.csc.liv.ac.uk/~greg/nfsu2relay.html או בעזרת התוכנה GIT כמו שפה: http://forums.morpheussoftware.net/viewtopic.php?t=289 או עם התוכנה הזו (האתר ברוסית) http://www.needforspeed.lv/pages/articles/u2-16.htm אז אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים: 1. D-Link DSL-2650U 2. GIGABYTE GN-B495 את הנתב של D-Link קיבלתי מבזק והוא משמש גם כמודם ADSL המחובר ישירות לאינטרנט. את הנתב השני, GIGABYTE, הגדרתי כנקודת גישה (Access Point) על מנת להרחיב את טווח הרשת האלחוטית וגם כי מחובר אליו ישירות בכבל מחשב נוסף שאין עליו כרטיס רשת אלחוטי, אלא רק כרטיס רשת רגיל המתחבר בכבל. הנתבים מחוברים אחד אל השני בצורה אלחוטית על ידי שימוש ב WDS והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להצפין את הרשת ככה שהשכנים לא יכנסו לי אל הרשת ברגע שאני מגדיר wep-key בנתב ה D-Link, אין יותר תקשורת בין שני הנתבים, וה GIGABYTE מפסיק לתפקד כ Access Point. מה עושים? *** עדכון *** הגדרתי בדיוק את אותו ה we…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
לקחתי את הלפטופ איתי היום וניסיתי להתחבר בבית קפה. פעם ראשונה שהוא לא נתן לי להתחבר לרשת לא מאובטחת. הוא נותן לי מן טבלה כזאת שהאופציה הראשונה היא "להבין מה הבעיה" והאופציה השנייה "התחבר לרשת אחרת". אני בויסטה ביזנס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ראיתי שהמלצתם על TP-LINK -WR541G (זה הדגם?) אבל יש לי כמה שאלות: 1. אין משהו זול יותר? 2. לכמה מחשבים חוטיים הוא מתחבר? 3. איך הולך החיבור האלחוטי? 4. האם אפשר לחבר את זה אלחוטי ללינוקס? 5. מה הטווח שלו? הוא יגיע מחדר בקצה אחד של הבית לקצת השני? (אין קומות,רק מעבר,בית בערך 110 מ"ר) עד עכשיו הייתי מחבר 2 מחשבים למוטו SB4200 בלי שום בעיה כי אין לי חייגן,אבל עכשיו זה עושה בעיות והאינטרנט נופל בשעת לחץ. יש פיתרון..? תודה [br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 13:42:56 מישהו?בבקשה זה דחוף לי.. אחותי צריכה את זה ללימודים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי, במחשב האחר בביתי מותקן המודם הראשי, ובמחשב שלי מותקן הראוטר האלחוטי. קניתי מחשב חדש, ואת המחשב הישן הוצאתי מהרשת ביתית, חיברתי למחשב החדש את ה- USB של הראוטר האלחוטי, עשיתי כמה התקנים שצריך לעשות בווינדוס, ויש לי עכשיו אינטרנט במחשב החדש. הבעיה היא שהוא מתנתק כל כמה זמן. הקליטה טובה, היא על מצויין. משום מה לא יודע למה האינטרנט מתנתק אחרי כמה זמן. אני חושב שאני יודע מה הבעיה, כשאני שולח במסנג'ר ממחשב אחר בבית (שגם נמצא ברשת הביתית, במחשב הזה מותקן המודם הראשי) קבצים גדולים למחשב שלי, אז מתחילות כל הבעיות וזה מתנתק, למרות שבמחשב הישן שהיה מחובר לרשת הביתית זה בכלל לא היה קורה. זאת אופציה שלדעתי נראית הכי סבירה כרגע לבעיה, כי כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
^ חווה את זה בעיקר מפעילות מוגברת של הורדה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: שלום לכולם.. אני עוד בן אדם אומלל שהפך בטעות את המודם שלו ל 510.. ניסיתי עשרות פעמים להחזיר אחורה לפי האתר FRESH אבל כלום, אחד האנשים בפורום שלח אותי לת'רד הזה והנה ראיתי אור בקצה המערה.. אך לצערי גם זה לא עבד.. בשלב שלאחר הפעלת המודם לאחר שאני לוחץ: REMOVE PASSIVE כמו במדריך, בתקייה DL מופיעים לי אך ורק שתי קבצים והם: START.CMD ו- USER.INI. אין לי את הגרסה 721... מוזר! מעבר לכך.. כמו בהמשך, לאחר מחיקת ה PASSIVE והעלאת 281 הוא לא נהיה PASSIVE.. אני חייב לעשות SET PASSIVE ואז הוא נהיה כPASSIVE, ולאחר פעולת הSWITCH המודם מפעיל את עצמו מחדש וכאשר אני נכנס לממשק הWEB אני רואה את ה-UI של 510.. מישהו יכול לעזור לי? כי אני רואה המון אנשים שהצליחו בקלות... יש או…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הגלישה אומנם לא ממש מהירה כבעבר. (עקב ההתחלקות במהירות הודות לרשת - עוד שתי מחשב מחוברים ובאחד מהם כל הזמן פועל MU-ONLINE, ובשני לפעמים eMule). אבל היא סבירה... רק משום מה.. בהרבה אתרים תמונות לא ניטענות לי.. או שיש "X" אדום. או שכלום לא קורה. והרבה פעמים שאני פותח עמוד מתוך לינק הוא אומר "דף לא זמין", וכשאני מרענן הוא מוצא אותו. WTF?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-