רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לשאול...בניתי קובץ HTML שמכיל את כל הפייבוריטס שלי על מנת שאני אוכל להיכנס אליהם מכל מקום בעולם... העניין הוא שאני מחפש מקום ברשת וכתובת יחסית קצרה אם אפשר בחינם... האם תוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-LIVE אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-USB בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX תקן N, אני מתכוון להוסיף מחשב HTPC לסלון, האם הכרטיס רשת שאני אשים לו (גם תקן N), בנוסף לחיבור שלו לאינטרנט, יוכל גם להוות כמין ACCESS POINT בין שני המחשבים האחרים, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי כ5 שנים באינטרנט מהיר.. ושנתיים עם רשת מחשבים בחיבור ישר .. עברתי לראוטר (לא סתם ראוטר. אלא ראוטר של בזק .. טוב אחרי שצחקנו אספר לכם שזה גם אלחוטי) היות וקניתי מחשב חדש.. תיכננתי ככה. יש לי פה 2 מחשבים בקומה 1 שמחוברים לראוטר ישירות (ראוטר של בזק ..זול (או מה שזול בסוף יוצא יקר) עם כבלים ...המחשבים מטר מהראוטר...) ומחשב אחד קומה מעל.. במרחק בערך של 10 מטר מהראוטר בקו אוירי.. שיתחבר אלחוטי. עשיתי בדיקה בקומה השניה .. הסיגנל הוא 80 אחוז בערך.. רוב הזמן המהירות חיבור היא בין 36 ל54 MBS הזה .. אבל העוצמה היא קו אחד מתוך ה5. השאלה היא כזאת.. האם כדאי להשקיע עוד כ200 שקל ולקחת לינקוסיס (או ראוטר אחר) שיש בו 2 אנטנות ואז יש סיכוי שזה יקלוט בקומה השניה בעוצ…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב מחר רשת אלחוטית באיזה מוסד שאני עובד איתו. אני אנסה לפרט כמה שיותר בשביל לקבל תשובה מפורטת. אני גם אעלה תרשים שעשיתי כדי להיות יותר ברור. אז ככה, בתוך המבנה יש את המשרד, שם יושב הראוטר. יש במבנה 8 כיתות שכיתה אחת נמצאת בתוך מקלט. הכיתה הראשונה ממוקמת בערך 6-8 מטר מהמשרד. הכיתה השניה ממש צמודה אלייה. הכיתה השלישית ממוקמת בערך 13-14 מטר מהמשרד. הכיתה הרביעית צמודה אלייה והחמישית צמודה לרביעית. הכיתה ה 6 רחוקה 6 מטר מהכיתה השלישית והכיתה השביעית רחוקה מהכיתה ה 6 בכ 5 מטר. הכיתה האחרונה, הכיתה ה8 רחוקה גם כ8 מטר מהמשרד. השאלה שלי היא במה איך כמה ולמה להשתמש? להשתמש באקסס פוינטס? להשתמש בריפיטרים? ובכלל, מה ההבדל בין ריפיטר ליוניברסל ריפיטר…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאלה קלאסית על כרטיס רשת אלמוני ללא דריברים שהווינדוס לא מצליח להתקין כמו שצריך ניסיתי גם לסמן את האופציה של לחפש בוינדוס אפדייט הוא לא מצליח ... אם זה לא המקום אשמח להעברה אבל אם זה כן רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל זה כאילו האיטרנאט מהיר מדי הוא לא מספיק את המהירות כזה ואז נתקע ואני צריך לעשות לו רענן עכשיו לא יכולתי להוריד כמאט ולגלוש על מהירות 2 מגה צלצלתי לה בזק עם בדקו הכל היה תקין נתנו לי להריץ.. תוכנה בשם tcpip והיא סידרה לי הכל מהירות הורדה אני מוריד 280 320 מתחיל אבל הגלישה נשארה מהירה אבל כזה תקיעות ... מהמהירות מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי מתאם dlink dwa 110 והחלפנו ל ויינדוס 7 מxp.. אני אתאר קודם כל מה קורה אחכ אשאל שאלה.. טוב אז שאני נכנס לחיבורי רשת מצויינים שתי חיבורים 1. microsoft virtual wi fi שמכאן נוצרת הבעיה.. מה זה בכלל? כיצד זה הופיע ואיך אפשר למחוק את זה 2. בדרייבר של דלינק שאני לוחץ unble כדי להתחבר הוא משאיר לי את זה על disebeld וכתוצאה משתי הבעיות אני נאלץ להתחבר למחשב עם קבל
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אבאל'ה עשה את זה היום וזה אמור להתעדכן תוך 24 שעות. כמה Download וכמה Upload אני אמור לקבל?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי - רצוי תקןN יש לי ראוטר אלחוטי EDIMAX BR6524N האם כדאי להשתמש אלמנטים המתחברים ל USB? תודה מראש שייקה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב לחברי HWZONE יש לי מספר שאלות 1.מופיע לי במנהלת התקנים marvell yukon 88e8056 , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב?, בנוסף גם המודם שלי מחובר בכרטיס רשת , זה אומר שיש לי כרטיס רשת במחשב ? (סליחה על הבורות בתחום). 2.אני מעוניין לקלץ מבזק ראוטר , רציתי המלצה איזה ראוטר לבקש או לפחות מאיזה ראוטר להתרחק , אני צריך שתהיה לו קליטה טובה לבית 2 קומות. תודה רבה ולילה טוב
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי, אני מחפש ראוטר וכרטיס רשת למחשב נייח לאבא שלי. הם גרים בבית פרטי, עם מקלט ושני קומות. הראוטר נמצא בקומה השנייה, והמחשב של אבא שלי במקלט, אין אפשרות להזיז אף אחד מהם. האם יש ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת שיספקו רשת איכותית ללא קיטועים? חשבתי לקנות ל ראוטרו Edimax 6524n וכרטיס רשת EW-7727. האם הם יספיקו? האם יש משהו יותר זול שיספיק? עדיף כרטיס רשת לא USB. ומאוד רצוי שזה יהיה מ-KSP, כי הוא רוצה שזה יהיה לו קרוב לבית. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-