רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק בשום משחק ברשת איך שאני מנסה להפעיל זה ישר מוריד לי פ'ץ וזה נתקע או שלא טוב בדיון 2000 לא עובד הרשת ברד אלרט לא עובד בג'נרלס גם לא עובד האם מישו פה הצליח להתחבר בזמן האחרון בשביל לשחק באותו רשת אם כן מה הוא עשה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מציקה בזמן האחרון, האינטרנט ממש איטי, הדבר מתבטא בגלישה באתרים בלבד, למשל בHW לוקח לכל דף איזה 20+ שניות ויש כאלו שפשוט לא מסיימים להטען וזה ממש מציק, גם חיפושים בגוגל ובקיצור כמעט בכל אתר יש איטיות. כמו כן, יש גם בעיה שהאינטרנט פשוט "קופא", למשל אני נכנס לאתר אז הוא מתחיל להטען ומפסיק, גם הסמל של הרשת והנורות על המודם לא מהבהבות (כאילו לא עובר מידע), מה לפי דעתכם גורם לבעיה? הספק הוא 012
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כולם בקרוב יש לאן פארטי ואני רוצה ללכת עליו עם מחשב הקטע הוא שאני מפחד מכיון וברשת אנשים עם מחשבים אחרים במקומם יכולים להכנס לי לכונן ולקחת כול מה שהם רוצים בין אם זה יוזר וססימא לחשבון של הסטיים שלי וככה עכשיו אני רוצה למנוע שיתוף זה בלאן פארטי שלא יכולו להכנס לי למחשב איך אני עושה זאת ? ושעדיין תשאר לי גישה לרשת המקומית ? יש לי ווינדוס אקס פי גרסה ביתית
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני משתמש ב- FlashGet בשביל להוריד מ- RapidShare ולפעמים כשאני רוצה להוריד טורנט או לינק לאימיול דרך זה אז אין אפשרות, ה-FlashGet מזהה את הלינק, שם אותו ברשימת ההמתנה להורדה אבל כשמגיע תורו (או פשוט כשאני מקדם אותו ללמעלה) אז הזמן מתחיל לרוץ אבל זה לא מתחיל לרדת משום מה. חיפשתי משהו בהגדרות ויש הגדרה איפשהו שהאם להוריד לינקים לאימיול או משהו כזה וזה מסומן כן. פה נתתי סקרין שוט לאחר כדקה שלינק לטורנט לא יורד וגם אם הייתי מחכה יותר אז לא היה יורד (פעם ראשונה שחבתי שאני מוריד טורנט אז רק אחרי איזה 10 דקות שמתי לב ל-FG שהטורנט לא יורד). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכאן. עוד שבוע נגמר לי החשבון אינטרנט עם יס. הייתי רוצה לקבל עצות מה עדיף יס או נטוויזן. המהירות שאני משתמש היא 1.5 עם יס לא היה משהו רע אבל אולי נטוויזן יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חברה זה רק אצלי או גם אצלכם שומעים מהראוטר EDIMAX 6104K זימזומים / רעשים נמוכים ???? הוא עובד אצלכם ללא רעש ? ממש שקט ?? אשמח לתשובה מהירה ממי שיש ברשותו את המכשיר הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מגדירים על כרטיס רשת Ip Static, ולאחר פירמוט.ה- Ip מוגדר עדין בפעול על הכרטיס? או שזו בכלל הגדרת תוכנה ולא חומרה ולאחר פירמוט היא לא נשמרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב מחר רשת אלחוטית באיזה מוסד שאני עובד איתו. אני אנסה לפרט כמה שיותר בשביל לקבל תשובה מפורטת. אני גם אעלה תרשים שעשיתי כדי להיות יותר ברור. אז ככה, בתוך המבנה יש את המשרד, שם יושב הראוטר. יש במבנה 8 כיתות שכיתה אחת נמצאת בתוך מקלט. הכיתה הראשונה ממוקמת בערך 6-8 מטר מהמשרד. הכיתה השניה ממש צמודה אלייה. הכיתה השלישית ממוקמת בערך 13-14 מטר מהמשרד. הכיתה הרביעית צמודה אלייה והחמישית צמודה לרביעית. הכיתה ה 6 רחוקה 6 מטר מהכיתה השלישית והכיתה השביעית רחוקה מהכיתה ה 6 בכ 5 מטר. הכיתה האחרונה, הכיתה ה8 רחוקה גם כ8 מטר מהמשרד. השאלה שלי היא במה איך כמה ולמה להשתמש? להשתמש באקסס פוינטס? להשתמש בריפיטרים? ובכלל, מה ההבדל בין ריפיטר ליוניברסל ריפיטר…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, מחובר לאינטרנט ע"י ראווטר אלחוטי שמחובר למחשב המרכזי. במידה ויש ניתוק פתאומי ברשת שלי, המחשב מתחבר אוטומטית לרשת אחרת של השכנים שאיננה מאובטחת. שאלתי היא איך גורמים למחשב להישאר ברשת שלי גם כשיש ניתוק/ תקלה? בזמן שיש תקלה ברשת שהמחשב הנייד לא יקבל אינטרנט כלל עד שהתקלה תתוקן ולא יעבור לרשת של השכנים. מערכת ההפעלה היא XP בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-