רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הזה. ברצוני לשתף ולשאול לגבי כרטיסי הרשת המובנים שלו. יש לו Dual Giga cards , אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר עם כרטיס Giga , עם כבל מוצלב, מהירות העברת הנתונים לא מרשימה בכלל. לדוגמא: העברת קובץ של 700 מגה בין שני המחשבים לוקחת בערך דקה. פתחתי תקלה מול ASUS כבר לפני חודש, וכל הזמן הם מתחמקים. אגב, אני לא ציפיתי שיהיה מהירות של 125 מגה בשנייה, אבל קצב של 11 מגה לשנייה זה מאד איטי. מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני בקרוב עובר דירה ורציתי לדעת כמה דברים מאנשים שיש להם נסיון עם חברות האנטרנט (אני כמה שנים חייתי עם רשת של מעונות סטודנטים וזו הפעם הראשונה שאני מתחבר לאנטרנט רגיל) בעקרון אין לי צורך במהירות הורדה גבוהה כי אני לא מוריד כ"כ הרבה אבל יש לי צורך במהירות UPLOAD מאוד גבוהה מסיבות שונות. הבנתי שכדי לקבל UPLOAD סביר (לא פחות מ512) במחיר סביר צריך להתחבר להוט. לכן המסלול מבחינת התשתית זה 1.5/512 . בקשר לספק אינטרנט הבנתי שהספק הכי הגון שלא עושה כל מיני תיעדופי פורטים ולא מגביל כמות הורדה זה 014 לכן אחרי בדיקה באתר KAMAZE.CO.IL הגעתי למסלול שהכי יתאים לי שזה הספק הזה + התשתית של הוט ב 129 לחודש להתחייבות לשנה. האם המחיר סביר? האם ניתן לרדת מהמחיר הזה(יש לשם לב שאולי קצב ההורד…
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים אך בנתיים ללא הצלחה. שני המחשבים מחוברים לנתב ושניהם מחוברים לאינטרנט דרכו, אך משום מה אני מקבל Ping timeout בניסיון לשלוח פינג ממחשב אחד לשני. שני המחשבים יושבים תחת אותו הworkgroup. האם שחכתי להגדיר עוד משהו ? (בשניהם מוגדר שיתוף של הדיסקים הקשיחים) בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX תקן N, אני מתכוון להוסיף מחשב HTPC לסלון, האם הכרטיס רשת שאני אשים לו (גם תקן N), בנוסף לחיבור שלו לאינטרנט, יוכל גם להוות כמין ACCESS POINT בין שני המחשבים האחרים, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאיזשהו סרטון, אני רואה רק מסך שחור כזה בלי play בלי כלום. הבעיה התחילה משלשום. גם IE וגם FF לא מצליחים להפעיל את הסרטונים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של Linksys שמשתף את האינטרנט (דרך מודם כבלים) - הראוטר כולל Switch וכן תמיכה בהתקנים אלחוטיים (G) מחשב אחד (WindowsXP) מחובר דרך ה- Switch של הראוטר והשני הינו מחשב נייד שמתחבר בצורה אלחוטית. על מנת ליצור רשת המחשבים צריכים לשבת באותו Workgroup אך הבעיה היא שהמחשב הנייד הוא מחשב מהעבודה שצריך לעבוד גם בעבודה ושם יש לו Domain ! מה אני צריך לעשות על מנת ליצור רשת ביתית לשיתוף קבצים ומדפסות מבלי שכל פעם שאני מגיע מהעבודה לשנות מ- Domain ל- Workgroup וההיפך... ???? תודה מראש על כל רעיון, גיא.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שרת שאני אוכל להעלות עליו סדרות או סרטים ואני אוכל לקחת את ה url שלו ולהכניס אותם לנגני פלשא באינטרנט? (את הנגן יש לי אני מחפש רק את השרת). תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני יודע שחיבור 100 מגה בעייתי ב L2TP - אבל כאשר אני מחובר דרכו הפינגים לכל האתרים בנטויזן סביב 90ms. לכל אתר אחר בארץ נתונים טובים סביב 15ms. החיבור שלי הוא גיימר 014. אגב כאשר אני חוזר ל MPLS גם החיבור לנטויז'ן חוזר לסביב 15 ms . מדוע זה קורה? ניתוב גרוע בתוך החברה? - לא נראה לי שיש קשר לפרוטוקול הבעייתי L2TP.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מישהו שמכיר חיבורי אינטרנט ב 3G ? לאחרונה יצא לי להתעסק עם זה מעט, בחיבור של ראוטר סללורי עם סים של סלקום המאפשר מהירות 1mb. אך ה delay הוא רציני מאוד! אני מקבל בממוצע 318ms בפינג לסלקום עצמה, ולספק אחר בארץ 840ms בממוצע. יש לציין שהקו אינו בעומס ואינו בשימוש כלל בביצוע הבדיקה. ניראה לכם שזה תקין? זה הסטנדרט בחיבור סללורי? או שמדובר בבעיה אצלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה דחוף בבקשה הפכתי את המודם שלי לAlcatel Speed touch Pro ואני מנסה להתחבר דרך פרוטוקול PPPoE דרך ראוטר של אדימקס 6104k. הראוטר אומר שהוא מצליח להתחבר אך אני לא מקבל כל גישה לאינטרנט (DHCP מופעל על ראוטר ומכובה על מודם) למה ? האם זה בגלל הNAT שמקבלים עם האפגרייד או פיירוול ? אם כן, איך אפשר לבטל את זה ? בתודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט, ואתמול התקנתי עידכון לדרייבר ZyDAS ZD1211 802.11 b+g Wireless LAN של מתאם edimax ew7317. מאז אני לא מצליח להתחבר לנקודת גישה שיש לי.. זאת אומרת ew 7206agp גם של edimax וגם לפעמים tbh לא מצליח להתחבר לראוטר.. אני לא יודע איך אוכל להוציא את העידכון.. ניסיתי להסיר אותו דרך ווינדווס אופדייט.. והוא לא היה ברשימה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במשחק עם מחשב אחר דרך האינטרנט אבל לא בדרך הרגילהאלא בדרך הגדרות כתובות IP ופתיחת פורטים כמו שעושים באתר הזה : http://www.csc.liv.ac.uk/~greg/nfsu2relay.html או בעזרת התוכנה GIT כמו שפה: http://forums.morpheussoftware.net/viewtopic.php?t=289 או עם התוכנה הזו (האתר ברוסית) http://www.needforspeed.lv/pages/articles/u2-16.htm אז אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-