עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by c5123,

יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. Started by idodi10,

שלום, יש לי Internet Explorer 6 על XP והוא לא מראה טוב אתרים, ניסיתי לסיר אותו ולהתקין חדש וזה לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. אתם מוזמנים להוריד את התוכנה hotspotshild vpn תוכנה שכביכול מעניקה אנונימיות של איי פי ..לא ממש בקיא במשה שהיא עושה. אבל בהחלט צופה בתוצאות לאחר ניתוקים ומהירות איטית להחריד ביום וגם בלילה בשבוע האחרון.. מאז שהתקנתי את התוכנה שיפור פלאים מוריד על מקס 5 מגה. מוזמנים לנסות ולדווח... http://hotspotshield.com/ תוכנה חינמית

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, לצערי אני בתקופה בחיי בה אני צריך להתפשר על איכות ולהתחשב יותר במחיר. לכן, אני מחפש נתב אלחוטי זול שידע לחבר בין אינטרנט ב-ADSL לבין שני מחשבים בחיבור חוטי ושניים בחיבור אלחוטי. הדירה שלי קטנה ולכן גם לא צריך טווחים גדולים מאוד. רק שיהיה זול ואמין. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ? אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by Cheif,

הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. אני צריך לחבר לפטופ שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 98 שיתחבר לאינטרנט באמצעות המודם הזה. כמובן שכרטיס רשת יש. אם יש למישהו דרייברים לpppoe, מדריך או כל דבר אחר שיכול לעזור לי, זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by hitman47,

אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by D-Bang,

משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Shadowman,

איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. שלום אני מנסה להגדיר את הכתובת דואר שלי שקבלתי מבזק שתעבוד באווטלוק אבל אני נתקע כאן ואני לא יודע מה צריך לרשום איפה שמסומן באדום מי שידע שיגיד לי בקשה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. יש לחבר שלי מודם כזה. יש לו LOW ID ואני רוצה לפתוח לו פורטים במודם. המודם גם משמש כראוטר. האם יש למישהו מושג איך אני אמור לפתוח לו את הפורטים. לגלות איזה פורטים אני צריך אני יודע(רואים באימיול) אבל איך לפתוח אותם בצודם אני לא יודע. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. השאלה שלי היא מה שיש בכותרת פשוט אני לא יודע חבר שלי אמר לי שאצלו יש רשת אלחוטית בין שני כרטיס רשת בלי ראטור ושהתקשרתי לחנות כשלהי אמרו לי שצריך ראטור אלחוטי החדרים די קרובים בין המחשבים ואין מחסום או משהו לא יודע אם זה חשוב אני מצטער אם זה כתוב אפשהו בתחלית הפורם הסכתלתי בהודעה למעלה ושם מדברים על רשת אלחוטית עם ראטור וכרטיסי שאני רוצה לקנות ודרכו לעשות תחיבור אם זה אפשרי. *כ. רשת אלחוטי EDIMAX EW-7117U WIRELESS LAN 802.11b USB DEVICE 2 כאלה ניסית להכניס למדריך של החברה שיש באחד הודעת פה זה לא נכנס תודה לכל העונים מצטער אם לא הייתי צריך לשאול את זה וזה כבר נענה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by guymay,

קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים

17. אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?

18. Started by Cr4ck,

האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by Oranili,

שלום יש לי ראוטר WRTG54L שלא תומך בMIMO האם אני יוכל לקנות את הכרטיס רשת הזה EDIMAX EW-7628Ig PCI MIMO-G 54MB WIRELESS ? והוא יעבוד לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום כולם, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת NETGEAR ותמיד היה מאובטח בWEP. הבעיה התחילה כשחזרתי מארה"ב עם מחשב נייד חדש של DELL והוא כל הזמן נתן לי הודעת שגיאה שהססמה שאני מזין לא עומדת בקריטריונים שלו (וזה אחרי שניסיתי כל ססמה אפשרית בכל תצורה אפשרית 64 ו-128 ). מאז אין לי בררה ואני נמצא עם הנתב בצורה פתוחה, דבר שאני ממש לא אוהב. אם מישהו מכיר ויודע מה הבעיה או טיפים לעקוף אותה אני אשמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by amisu,

עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. שלום לכולם. אני בעליו של ראוטר מסוג d-link 614+ בתקופה האחרונה אני מנסה לפתוח את הפורטים 6881-6885 בראוטר שלי. עקבתי אחרי ההוראות האתר של החברה http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1200&question=DI-604%20/%20DI-614+%20/%20DI-624%20/%20DI-754%20/%20DI-764%20/%20DI-774%20/%20DI-604_revE%20/%20%20DI-614+_revB%20/%20DI-624_revC%20/%20DI-614+_revB%20/%20DI-784[/url ] עכשיו משום מה הממשק מודיע שהוא שומר את ההגדרות והוא לא שומר את ההגדרות באמת כי כאשר אני יוצא מהממשק וחוזר חזר הכלל בכלל לא קיים. האם מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, מחובר לאינטרנט ע"י ראווטר אלחוטי שמחובר למחשב המרכזי. במידה ויש ניתוק פתאומי ברשת שלי, המחשב מתחבר אוטומטית לרשת אחרת של השכנים שאיננה מאובטחת. שאלתי היא איך גורמים למחשב להישאר ברשת שלי גם כשיש ניתוק/ תקלה? בזמן שיש תקלה ברשת שהמחשב הנייד לא יקבל אינטרנט כלל עד שהתקלה תתוקן ולא יעבור לרשת של השכנים. מערכת ההפעלה היא XP בעברית. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים