רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי לכולם! תמיד היה לי נסיון טוב פה בפורומים ותמיד קיבלתי תשובות מעולות שעזרו לי להחליט, והובילו לקניות טובות. ועכשיו אני מבקש את עזרתכם עם נתב. יש לי כמה מחשבים בבית, ומה שאני צריך שהנתב יעשה זה ככה: 1. יהיה יציב - זה הכי חשוב. אני משחק (חיבור קווי) ואני צריך שלא יהיו בעיות עם זה. 2. חיבור WIFI שיקלוט בכל הבית (יש לנו שתי קומות על רבע דונם). כרגע יש לי ראוטר מאוד נחמד של LINKSYS, אבל הוא לא קולט בקומה השניה היטב. 3. אופציונאלי: אני לא יודע אם יש דברים כאלה, אבל ממש מוצא חן בעיני אם אני אוכל להגביל מהירות גלישה של מחשבים מסויימים, או לפחות לשריין רוחב פס למחשבים מסויימים (הרעיון הוא שאם אני משחק ומישהו מחליט שבא לו יוטיוב אז זה לא הורס לי את החיים). תקציב: אין לי מושג מה …
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי אקסס פוינט של חברת tp-link/ משום מה מכשירי האייפון והאייפד שברשותי לא מצליחים להתחבר לרשת למרות שהם מזהים אותה בעוצמה מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? מיותר לציין שמחשבים ניידים שברשותי מצליחים להתחבר לרשת ללא כל בעיה. שיניתי צ'אנלים ואת שם הרשת וזה לא עזר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת בייתית(מחשב>ראוטר>מודם)+כמה פלאפונים עם WIFI. עכשיו בMOTOROLA MILESTONE שלי אני רוצה להכנס למשל לכונן Z שזהו מיקום רשת במחשב הביתי. איך אני נכנס לתיקייה?האם יש כתובת שדרכה אני יכול להיכנס?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ויש לי מהירות אינטרנט של 5MB ועכשיו קיבלתי עוד מחשב בבית ואני רוצה שהוא יקלוט את האינטרנט מהראוטר, טווח מחירים: 100 ~ 150 אז מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר פקודה שבאמצעותה אני יכול לראות את כל הפורטים שפתוחים אצלי גם ל outbound וגם ל inbound? אני לא מדבר על netstat כי netstat מראה רק את הפורטים הפעילים כרגע. אני מחפש פקודה שתראה לי מצב של כל הפורטים במחשב בלי קשר אם הם פעילים או לא. כמו כן, שזה לא יהיה דרך ה חומת האש, כי שם לא מוצג הכל. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים העברתי את המחשב שלי ממקום שהוא היה למקום אחר ומאז אין לי אינטרנט,התקשרתי לתמיכה של החברה שאני נמצא אצלה ואמרו לי לבדוק את הראוטר,אבל לפי הפותר בעיות במחשב הוא רושם שיש לי בעיה ששרת nds אינו זמין מה אתם מציעים לעשות ? תודה לעוזרים נ.ב הראוטר של idmax
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום התקנתי את ה firewall של zonealarm וכאשר הפעלתי את ה emule ה firewall שאל אותי אם לאפשר לה גישה לאינטרנט, עניתי כן.אך עדיין ה emule מדווח לי שהפורטים שלו חסומים. כיצד אני יכול לאפשר לתוכנה זו גישה חופשית לגמרי לאינטרנט,או לפתוח ספציפית את הפורטים הרלוונטיים לה? ד"א הפורטים שהגדרתי בemule הם tcp-6000 ו udp-6010, האם אלו תחומים כלשהם או שצריך לפתוח רק את הפורטים האלה ספציפית? כי כשפתחתי רק אותם ב firewall שבווינדוס זה לא עבד.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וכרגע רק אחד מהם מחובר למודם מוטורולה SB4200 בחיבור כבלים, השאלה היא האם ניתן בדרך כלשהי לעשות רשת עם המחשב השני שיוכל לגלוש באינטרנט ולשתף איתו קבצים? אני חשבתי אולי מחשב אחד לחבר למודם ביואסבי ואחד בכניסת רשת, האם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשבוע ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית בבית מסיבות ברורות. המצב שלי קצת מסובך כי כבר יש לי רשת בבית עם חמישה מחשבים(ארבע בלי המחשב הנייד). יש מחשב אחד שהוא השרת של הרשת ודרכו כולם מתחברים לאינטרנט(דרך סוויטצ' פשוט עם 8 כניסות) ואני רוצה שהמחשב הנייד יעשה בדיוק את אותו הדבר. במילים פשוטות אני צריך סוויטצ' עם מינימום של 4 כניסות רשת רגילה(עדיף יותר) ועם תמיכה ברשת אלחוטית. יש לכם רעיונות איך אפשר לבצע את הדבר ועם איזה ציוד? נ.ב. עדיפות לפנדה, אפילו עם יש הפרש מחירים גדול.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את הנתב של linksys אבל שמעתי שיש לו בעיה בחיבור l2tp האם אני יוכל לקנפג אותו שהוא יעבוד לי בחיבור לכבלים? 2.האם הכרטיס האלחוטי שלי יעבוד למרות שהוא בתקן b והראוטר בg?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי. יש לי בעיה מעצבת ביותר. 2 מחשבים ברשת מחוברים דרך ראוטר קווי אדימקס. בשניהם יש אינטרנט, שניהם עושים פינג בין אחד לשני ללא כל בעיה. הגדרתי שיתוף בשניהם שם הרשת זהה בשניהם. מחשב אחד רואה את המחשב השני בשיתוף והצלחתי להגדיר כונני רשת שעובדים תקין. במחשב השני כאשר אני עושה map network drive הוא רואה את הרשת ואת שם המחשב הראשון ברשת אבל כשלוחצים על שם המחשב הראשון הוא חושב אך לא מראה את הכוננים שמוגדרים בשיתוף. אפילו ניסיתי לרשות לו את הנתיב \\computer name\drive name וכלום הוא חושב שעה ולא מגיב. מה עוד אפשר לעשות??? הרי קיים פינג תקין בין שניהם?? תודה רבה אסי
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-