רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אבאל'ה עשה את זה היום וזה אמור להתעדכן תוך 24 שעות. כמה Download וכמה Upload אני אמור לקבל?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריכת החשמל (בוואט) של המכשיר שהכבלים נותנים, ע"מ שניתן יהיה להתחבר לשרותי הטלפון שלהם?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הייתי לקוח של בזק בתשתית וספק. אני יודע שעברתי לספק חדש, אבל איך אני יכול לדעת אם גם התשתית התנייד, או שנשארתי עם תשתית מנוהל על ידי בזק?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני בונה אתר לעבודה של אבא... עכשיו אני צריך איפשהו לאחסן את כל הקבצים וזה... אממ... איפה כדאי? ATOMIC-HOSTING אמינים?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משסצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO... איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, יש לי שני מחשבים, האחד מחובר לאינטרנט מהיר (אינטרנט זהב) והמחשב השני מחובר למחשב הראשון בכבל רשת. על שניהם יש WIN XP. הבעיה היא, שאני רואה שהרשת בניהם תקינה, כלומר אפשר לגשת לקבצים של מחשב אחד לשני, אבל למחשב השני אין אינטרנט, כלומר צריך לשתף את האינטרנט מהמחשב הראשון, איך עושים את זה? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות במחשב הראשון,(יכול להיות שזה בכלל לא קשור...) אבל הייתה השגיאה הבאה: cannot enable shared access. error:1068 the dependency service or group faild to strat. מה עושים? איך מחברים את שני המחשבים לאינטרנט?.....
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחובר לאינטרנט בעזרת כבלים (hot) ואני רוצה לשאול איך ניתן לעשות רשת עם חיבור זה? אני רוצה לעשות רת עם ראוטר רק יש לי בעיה והיא שהמודם של החיבור לכבלים שלי הוא השחור הזה שעומד על הצד למי שמכיר והוא לא מתחבר אוטמטית כמו המדום של מוטורולה הלבן . אז איך אני יכול לגרם לו להתחבר אוטמית ? או שהרוטאר כבר גורם למודם לחייג גם כן האם אני צריך ראוטר מיוחד למטרה זו ? או שכול ראוטר עם סיוץ יתאים למטרה? תגובות !
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
בנוגע לאבטחה, טיפים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית חוטית עם ראוטר אדימקס 6104. למרבה הצער, הנתב סיים את הקריירה שלו ואני רוצה לקנות נתב אחר. אשמח לקבל המלצותיכם/הצעותיכם לנתב חדש. הצרכים שלו הם די בסיסיים, חוטי, כאמור וללא כל התחכמויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית בבית עם חיבור ADSL, כאשר יש בה שני מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד. בנוסף, יש לי מדפסת של HP (דגם 7580), עם אפשרות חיבור רשת. בעייתי היא שהמדפסת מרוחקת מהמחשבים הניידים והנייח, ואי אפשר להדפיס. כדי להדפיס אני לוקח את המחשב הנייד למדפסת, מחבר עם USB ומדפיס. יש לי נתב פנוי (של D-LINK), ומעניין אותי לדעת אם זה יכול לעזור לי להפוך את המדפסת לאלחוטית. זה מה שאני יודע, אנא תקנו אותי אם אני טועה: אם אני לוקח את הנתב הפנוי ומחבר למדפסת, אני מגדיר רשת פנימית ואז מהנייד אני יכול להתחבר לאותה רשת ולהוסיף את המדפסת ולהדפיס. אבל במצב כזה אני צריך כל הזמן לעבור בין הרשתות - הרשת עם האינטרנט (הרגילה), לבין הרשת הפנימית אליה מחוברת המדפסת. זה מצב מאוד לא נוח. א…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי- יש לי מצב בעבודה- יש לי שרת בסניף אחד ורשת VPN SITE TO SITE שעובדת והכל טוב. בסניף הנוסף שלי- יש חיבור קוי ל-VPN ויש גם אפשרות לגישה אלחוטית (ראוטר של בזק) לחלק מהמחשבים הניידים פה הבעיה!! המחשבים שמחוברים אל -חוטית לשרת- כל הזמן נופלים ואין תקשורת חלקה עם השרת. איש התמיכה ברשתות שלי נותן לי תשובות לא ברורות. אז לפני שאני מחליף את כל המשרד אני מנסה להבין מה הבעיה- האם באמת יש בעיתיות כאשר מוסיפים את הWIRELESS ובגללו התקשורת של האלחוטי נופלת של הזמן?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בחיפושי אחרי ראוטר קווי במחיר סביר (עד 200 ש"ח) ניתקלתי בעיקר בDLINK כמשתלם מבחינת מחיר אבל בזאפ ראיתי מלא תגובות שקוטלות את כל הראוטרים הקוויים שלהם,אומרים שהם מתנתקים מלא ולא אמינים.מה דעתכם? על איזה ראוטר קווי אתם ממליצים (עם עדיפות לאחד עם USB לשיתוף מדפסת)?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-