רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחובר לנטוויז'ן יש לי אינטרט בכבלים של ערוצי זהב והם אמרו לי לדבר עם החברה שחיברה לי את הראוטר והכל, לחברה קוראים plus 2 עכשיו הם לא עובדים היום הם סיימו לעבוד ב13:00 מישו מוכן בבקשה לתת לי הנחיות ברורות, כמו לילד מפגר -שלב אחרי שלב, איך אני מתקין את האינטרנט? תודה רבה מראש ואני צריך את זה מש דחוף, תעשו מצווה אנשים ואל תצפו בזה שעות פשוט תעזרו, תודה שוב.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל החיבור לראוטר. אבל גם אם אני מחבר ישירות למודם יש בעיות חיבור. התנתקויות רנדומליות ויש ימים שהוא בקושי עובד בכלל... הבעיה חלה על ICQ LITE וPRO. אני מחובר דרך 012 בכבלים בחיבור 1.5 עם מודם של מוטורולה. הבעיה חוזרת ללא קשר לאי מיול. אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הגלישה אומנם לא ממש מהירה כבעבר. (עקב ההתחלקות במהירות הודות לרשת - עוד שתי מחשב מחוברים ובאחד מהם כל הזמן פועל MU-ONLINE, ובשני לפעמים eMule). אבל היא סבירה... רק משום מה.. בהרבה אתרים תמונות לא ניטענות לי.. או שיש "X" אדום. או שכלום לא קורה. והרבה פעמים שאני פותח עמוד מתוך לינק הוא אומר "דף לא זמין", וכשאני מרענן הוא מוצא אותו. WTF?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני משתמש ב- FlashGet בשביל להוריד מ- RapidShare ולפעמים כשאני רוצה להוריד טורנט או לינק לאימיול דרך זה אז אין אפשרות, ה-FlashGet מזהה את הלינק, שם אותו ברשימת ההמתנה להורדה אבל כשמגיע תורו (או פשוט כשאני מקדם אותו ללמעלה) אז הזמן מתחיל לרוץ אבל זה לא מתחיל לרדת משום מה. חיפשתי משהו בהגדרות ויש הגדרה איפשהו שהאם להוריד לינקים לאימיול או משהו כזה וזה מסומן כן. פה נתתי סקרין שוט לאחר כדקה שלינק לטורנט לא יורד וגם אם הייתי מחכה יותר אז לא היה יורד (פעם ראשונה שחבתי שאני מוריד טורנט אז רק אחרי איזה 10 דקות שמתי לב ל-FG שהטורנט לא יורד). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הי! לא מזמן התכינו לי אינטרנט, וזה עולם אחר לגמרי! אני מתקוון - מאיפו להתחיל? מה להוריד? לאיפו להרשם? מה יש לכם להציע?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לפעמים אני עושה בדיקות הורדה בSPEEDTEST ואני מגיע למספרים לא הגיוניים.. החבילה שלי היא 5M אבל אני מקבל לפעמים דברים הזויים הנה דוגמה: איך זה יכול להיות? עריכה: עשיתי עוד אחד והוא עוד יותר הזוי!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
התצורה היא כזו: שני מחשבים עם וינדוס אקספי פרו SP2 מחשב ראשי (מפרט בצד), עם שני כרטיסי רשת: 1. כרטיס רשת Intel Pro 100 שמחובר למודם, אלקטל 510. 2. כרטיס רשת שני, מבוסס 8139D שמתחבר למחשב השני. מחשב שני גם כן עם כרטיס רשת מבוסס 8139D. יש חייגן. ניסיתי את המדריך, הבעיה היא שבכל מקרה בשני המחשבים הוינדוס כותב שהקבל לא מחובר (Unplugged). גם הנורות של שני כרטיסי הרשת בין המחשבים לא נדלקות כלל. יש לציין שאת ההגדרות על המחשב הראשי (192.168.0.1) שבמדריך ביצעתי על הכרטיס השני, ה8139D ולא האינטל PRO. אני מניח שככה צריך לעשות, אני טועה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה הכי כדאי והכי משתלם לי לקנות משם? החדר הוא לא ממ"ד והחדרים באותה הקומה.. העיקר שלא התנתק לי האינרטנט אני מתכנן להשאיר את המשחב כל לילה להוריד דבירם.. אז שהכל יעבוד חלק.. תקציב 250-450 לשניהם עדיף כמה שיותר נמוך..
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני עובר לדירה חדשה עם חברה שלי ורציתי להתייעץ לגבי הראוטר שאני צריך לקנות. אז ככה, הוא ישב על תשתית של הוט ובב"ל 2.5 מגה הוא ישמש גם לאלחוטי ללפטופ וגם לקווי לנייח הדירה קטנה ככה שאין צורך בטווח גדול בכלל, מקסימום יהיה קיר אחד שיפריד בין החדר ללפטופ. האם זה טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762448 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בחצי שנה אחרונה ה mirc נהיה איטי בטרוף עד לא מזמן היתי מוריד במהירויות של 150 kb לשניה היום אני עומד על 10 וזה בכל הערוצים ובכל השרתים אפילו ניסיתי לעבור ספקית אינטרנט אבל זה לא עזר למישהו יש מושג מה קורה האם זאת בעיה של ספקיןת האינטרנט בארץ או בעיה בmirc כל מידה בנושא יתקבל בשמחה תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה הספקים שלי הם בזק ונותני התשתית הם הכבלים. בזק היו אמורים להעביר אותי ל-1.5 מגה לפני שבועיים ורק היום הם העבירו. אבל מה להוט אין כוח להעביר תתשתית שלהם ל-1.5 מגה. את כל הבירורים האלה עשיתי אחרי שהתקשרתי לבזק והם ענו לי אחרי 10 דקות בערך. אח"כ התקשרתי להוט הם עונים דיי מהר האמתי אבל הם מנתקים לי בפרצוץ!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!!!! נמאס לי משני החארות האלה שילכו קיבנימט! מישהו יכול להמליץ לי על חברת אינטרנט איכותית שיספקו לי גם תאינטרנט וגם את התשתית?? חשבתי על ברק, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר pheenet big-01/4ps ומחוברים אליו 4 מחשבים. לפי מה שהבנתי הפיירוול בראוטר לא נותן לי לשחק במשחקי מולטיפלייר ומוריד לי מקאזה במהירות איטית מאוד (משהו כמו 1Kb). יש לציין שיש לי ADSL במהירות של 1.5Mb וזה קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את זה...... השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה? מה אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשחק ברשת ולהוריד מתוכנות שיתוף קבצים במהירות נורמלית? תודה... :
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי לכולם יש אצלנו כיתה עם כ20 מחשבים. אני רוצה להפוך מחשב אחד ל"שרת קבצים", כלומר שעליו ישב כל המידע ושאר המחשבים יתחברו אליו. על המחשב מותקן XP PRO וכידוע אי אפשר להתחבר יותר מ10 מחשבים בו זמנית. יש דרך לעקוף את זה ללא התקנת SERVER? (XP HOME לא שייך בגלל מגבלת ההרשאות). תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לי ולחבר שלי יש שני מחשבים ניידים של DELL שתומכים ב B וG אנחנו כרגע ביצענו חיבור לכבלים וכרגע מעוניינים ליצור רשת אלחוטית לצורך חיבור קל מכול מקום בבית. אשמח אםתוכלו להמליץ לי על ראוטרים לשימוש ביתי בעלי עוצמת שידור חזקה. כמו כן אשמח גם להמלצות על מדפסות אלחוטיות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-