רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב מחר רשת אלחוטית באיזה מוסד שאני עובד איתו. אני אנסה לפרט כמה שיותר בשביל לקבל תשובה מפורטת. אני גם אעלה תרשים שעשיתי כדי להיות יותר ברור. אז ככה, בתוך המבנה יש את המשרד, שם יושב הראוטר. יש במבנה 8 כיתות שכיתה אחת נמצאת בתוך מקלט. הכיתה הראשונה ממוקמת בערך 6-8 מטר מהמשרד. הכיתה השניה ממש צמודה אלייה. הכיתה השלישית ממוקמת בערך 13-14 מטר מהמשרד. הכיתה הרביעית צמודה אלייה והחמישית צמודה לרביעית. הכיתה ה 6 רחוקה 6 מטר מהכיתה השלישית והכיתה השביעית רחוקה מהכיתה ה 6 בכ 5 מטר. הכיתה האחרונה, הכיתה ה8 רחוקה גם כ8 מטר מהמשרד. השאלה שלי היא במה איך כמה ולמה להשתמש? להשתמש באקסס פוינטס? להשתמש בריפיטרים? ובכלל, מה ההבדל בין ריפיטר ליוניברסל ריפיטר…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הנתב הבא האם הוא טוב כדאי ? האם כדאי לקנות אחר של טכנולוגיית ה MIMO? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היום ההיתחייבות שלי נגמרה לספקית האינטרנט שלי, זו הייתה חבילה של בזק בינלאומי - 750K שהתשלום היה ספקית+תשתית = 99 שקל. הבנתי שיש מבצעים חדשים ובכלל אינטרנט מהיר יותר בזול יותר משלי. הבנתי כבר שבזק בינלאומי לא זולים ולכן ארצה להיתחבר לספקית אחרת, על איזו אתם ממליצים? (ד"א תפסחו על נטויז'ן כי הם גנבו לי כסף) אני רוצה ספקית שהמחיר שלה הוא הכי זול (כולל התשתית) , שאין איתה בעיות ותקלות אינטרנט. תודה לעוזרים. עריכה : רק ADSL.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה עדכנתי את מודם האלקטל הומ שלי לאלקטל פרו והגדרתי שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט. עד כאן הכל בסדר הבעיה מתחילה באי מיול, שבהתחלה היה מתחבר בסדר לHIGH ID אבל אז כל שאר האינטרנט לא היה עובד חוץ מהאימיול כרגע זה עובד בLOW ID (לא מובן למה) וכל שאר התוכנות עדיין לא עובדות באינטרנט הורדתי את הפיירוול הפנימי של המודם אם אתם שואלים. יש לי ווינדווס איכס פי. אני מחובר לנטויז'ן כמו כן למחשב מחובר עוד מחשב דרכו בתצורת ICS אין לי עדיין HUB או SWITCH לכן זה כך. ייתכן שההגדרות לא נכונות בשלמותן או במודם או בהגדרות הרשת בווינדווס. בכל מקרה אודה מאוד אם מישהו ישלח לי פיתרון לבעיה מעיקה זו. חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי שום רמז לבעיה (כנראה אני גם לא סגור על הבעיה) תודה,תוד…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
סליחה על הערפול, פשוט ממש אין לי מושג. חבר שלי מגיע מאירופה לכאן לכמה חודשים והוא צריך את זה: http://www.logicsupply.com/products/ut_ng101b יש לו כבר כזה אצל שותף שלו בארה"ב אבל זה סיפור רציני לשלוח את זה לארץ, אז הוא רוצה לקנות כזה בארץ. קשה לו מאוד להסביר לי מה זה בדיוק עושה כי גם הוא לא כ"כ מבין ואיש מקצוע התקין לו את זה בזמנו. אם למישהו יש מושג (לכל אחת מהשאלות), אני אשמח מאוד. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, התחברתי אתמול להוט ואני מעוניין להשתמש ברואטר פרטי ( ac-1900 ac80 )כדי שה- wifi יסחוב לחדר המרוחק יותר, כי באמצעות ההוטבוקס אני לא מקבל קליטה חזקה. חיברתי את יציאת ה LAN של ההוטבוקס ל WAN של הראוטר שלי, ושיניתי את ההגדרות של ההוטבוקס למצב bridge. מרגע זה אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 20MB. ניסיתי לחבר בכבל את ההוט בוקס ישירות למחשב (כאשר הוא במצב bridge) וגם שם לא עובר את ה 20 MB. האם הוט מורידה את המהירות בbridge? האם יש עוד הגדרה שאני צריך לשנות בhotbox?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר למחשב אחר ברשת אני מתבקש להכניס שם משתמש וססמא... עכשיו לאף מחשב אין לי ססמא ואני לא יודע מה אני אמור להכניס שם... שם משתמש במחשב שלי/שם משתמש במחשב השני... כמובן שהוא לא נותן לי להתחבר לאף מחשב. המחשב שלי הוא היחיד ברשת עם ויסטה, כל השאר XP PRO... והכי מוזר שמחשבים אחרים מתחברים למחשב שלי (לויסטה) בלי בעיות. אבל לאחרים צריך שם משתמש וססמא...
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בוקר טוב, בביתי מספר מחשבים וכולם מריצים WINXP. כל המחשבים מחוברים ישירות לסוויטצ'. בנוסף קיים ראוטר ומודם של DSL שמחובר גם הוא לסוויטצ'. כרגע המצב הוא שכל אחד מהמחשבים יכול לגלוש אינטרנט באופן חופשי, אך הבעיה היא שהמחשבים לא יכולים לדבר בינהם. כשאני מריץ את אשף התקנת הרשת הבייתית, בוחר אחר, ושם בוחר את צורת החיבור שלי (כל מחשב מתחבר לסוויטצ' ומשם לאינטרנט בנפרד), מופיעה ההודעה הבאה: המחשבים לא יכולים לתקשר בינהם, אין שיתוף מדפסות ורק האינטרנט נגיש לכולם. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הדרישות 1. תקן N 2. חיבור usb למדפסת ודיסק קשיח חיצוני 3. התאמה להוט 4. תקציב של עד 250-300 ש"ח האם הראוטר שבזק משווקת d link 2650 משווק בחנויות אחרות, והאם הוא מתאים לכבלים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק בשום משחק ברשת איך שאני מנסה להפעיל זה ישר מוריד לי פ'ץ וזה נתקע או שלא טוב בדיון 2000 לא עובד הרשת ברד אלרט לא עובד בג'נרלס גם לא עובד האם מישו פה הצליח להתחבר בזמן האחרון בשביל לשחק באותו רשת אם כן מה הוא עשה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. לפי כחודש בערך פירמטתי, ואז גילתי בעיה די מעצבנת. לאחר זמן-מה שאני מחובר לאינטרנט פתאום הוא מתנתק לי ושאני מנסה להתחבר שוב, החייגן מנסה להתחבר לאיזה כתובת IP מסויימת ולא מצליח. לפני איזה שבוע-שבועיים שמתי לב שזה קורה לי בעיקר שאני עם אימיול פתוח. (יותר נכון 2 דקות אחרי שאני פותח את האימיול האינטרנט מתנתק). בזמן האחרון גם ה-Steam עושה לי אותו דבר.. שאני מנסה לחפש סרברים פתאום האינטרנט מתנתק. דיברתי כבר עם התמיכה טכנית של אינטרנט זהב, אמרו לי שכנראה זו בעיה בכ.רשת שלי, מה שלא נראה לי נכון כי עבדתי איתו גם לפני הפירמוט והתקנתי לו את הדרייברים האחרונים. חשוב לציין שאני לא יכול להתחבר שוב עד שאני עושה ריסטרט למחשב.. ניסיתי לכבות את המודם ולחכות קצת, לסגור ולפתוח את החיבו…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ערב לכולם ושבוע טוב! עוד מישהו נתקל בנפילות בתשתית של חברת נזק הגדולה???? 20M=1.5M
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
נמעס לי לצלצל כול פעם ולהתאכזב מהמחיר. מי שיודע פחות או יותר כמה עולה 5MB או 4 MB מבזק (ADSL) וגם יעזור לי כמה עולה בבזק בינלאומי שזה הספק. תודה לעונים זה ממש יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-