רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי אני מנסה לקנות את הכרטיס הרשת KILLER 2100 אבל לא מוצא בארץ מישהו יכול להפנות אותי לאתר ו/או חנות שכן מוכרת את הכרטיס הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי שהרצתי HijackThis וסגרתי איתו איזה משהו (אחרי שניתוח הלוג באתר אמר לי שאם אני לא מכיר את הכתובת IP הזאת אז לסגור את זה) התחלו בעיות עם האינטרנט. אי אפשר לגלוש דרך הדפדפן ואי אפשר להתחבר למסנג'ר, אבל לICQ אין בעיה וכנ"ל לקאנטר סטרייק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב בזמן האחרון בנתב יש לי בעיה של איטיות שאני מאמין שהיא נובעת ממספר גדול של חיבורים בתוכנות הורדה כמו ביטורנט ואימיול לצערי אחי הקטן משתמש בתוכנות האלה והוא אפילו לא יודע מה הוא עושה שהוא שם את החיבורים על המקסימום והעלאה על המקסימום איך אני יכול דרך הראוטר להגביל את המהירות אצלו במחשב לפחות את ה UPLOAD ואיך אני מסדר את האיטיות שיש בראוטר אחרי שהורדות היו פתוחות הוא נשאר איטי משום מה... ועוד שאלה...איך אני עושה אייפי קבוע לכל מחשב כל פעם האייפי משתנה שהראוטר מתכבה...מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט של בזק (014), וכבר שבוע שלם האינטרנט לא זז! - לוקח לדף אינטרנט 2-3 דקות לעלות. אין לי שום תוכנה שלוקחת את רוחב הפס!, נכנסתי למנהל המשימות,תחת הקטגוריה ''רשת'',וכתוב לי - שימוש ברשת 0%. אני לא יודע מה לעשות!. זה קורה לעוד מישהוא? MuTaTiOn.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה האינטרנט שלי התחיל ממש לצלוע... עקבתי קצת אחרי הnetstat וגיליתי שיש לי כמויות של חיבורים פעילים גם כשאני לא גולש באופן פעיל או מוריד דברים... ניסיתי לסרוק את המחשב עם כל דבר אפשרי ולא מצאתי שום וירוס או spyware.... הקטע המוזר הוא שהרבה מאוד מהחיבורים נראים פנימיים לדוגמא: "TCP ido:30606 localhost:2811 established" יש לי בסביבות ה50-80 כאלו... אני לא בטוח אבל נראה שזה התחיל אחרי שבזק התקינו לי בחיבור חוסם אתרים... מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שני בבית, ולחבר את שני המחשבים, שיהיו במרחק קצר אחד מהשני אך בחדרים שונים, דרך רשת אלחוטית. רק אין לי מושג בעניין הזה. אז כמה עולה רשת אלחוטית בסיסית בערך? משהו ממש פשוט. XP על שני המחשבים! ספק אינטרנט זהב בכבלים, 1.5MB/16KB
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי רואטר מודם level one מבזק! wbr 3407a איך אני פותח פורטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד לפטופ עם כרטיס רשת והשני רגיל בלי כרטיס רשת. 1) איך אני עושה את הרשת אלחוטית? 2) מה אני צריך בשביל רשת כזאת? ראוטר? האב? שניהם? שמעתי שאפשר רק עם ראוטר... בבקשה תסבירו לי כמו כן שמעתי ממישהו שאני צריך פשוט לחבר את הכרטיס רשת שלי לראוטר במחשב הנייד ובמחשב הנורמלי פשוט לחבר עם הUSB... זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מציקה בזמן האחרון, האינטרנט ממש איטי, הדבר מתבטא בגלישה באתרים בלבד, למשל בHW לוקח לכל דף איזה 20+ שניות ויש כאלו שפשוט לא מסיימים להטען וזה ממש מציק, גם חיפושים בגוגל ובקיצור כמעט בכל אתר יש איטיות. כמו כן, יש גם בעיה שהאינטרנט פשוט "קופא", למשל אני נכנס לאתר אז הוא מתחיל להטען ומפסיק, גם הסמל של הרשת והנורות על המודם לא מהבהבות (כאילו לא עובר מידע), מה לפי דעתכם גורם לבעיה? הספק הוא 012
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל איך אני מבטל את הרשת האלחוטית בנתב של LINKSYS דגם WRT54GL ? ודבר שני האם יש איזושהי צורה שבה אני יוכל לעבוד איתו באמצעות התקשרות של L2TP ולא HDCP? או כל תצורה אחרת מלבד PPPOP ו DHCP? ואני בכבלים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני משתמש ב- FlashGet בשביל להוריד מ- RapidShare ולפעמים כשאני רוצה להוריד טורנט או לינק לאימיול דרך זה אז אין אפשרות, ה-FlashGet מזהה את הלינק, שם אותו ברשימת ההמתנה להורדה אבל כשמגיע תורו (או פשוט כשאני מקדם אותו ללמעלה) אז הזמן מתחיל לרוץ אבל זה לא מתחיל לרדת משום מה. חיפשתי משהו בהגדרות ויש הגדרה איפשהו שהאם להוריד לינקים לאימיול או משהו כזה וזה מסומן כן. פה נתתי סקרין שוט לאחר כדקה שלינק לטורנט לא יורד וגם אם הייתי מחכה יותר אז לא היה יורד (פעם ראשונה שחבתי שאני מוריד טורנט אז רק אחרי איזה 10 דקות שמתי לב ל-FG שהטורנט לא יורד). מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אם אתם יכולים תעשהו את זה בצורה הזאת 10.0.0.138>ואז לאיפה להכנס
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי, שאני משחק בwarzone או בoverwatch באופן קבוע קופץ לי האייקון של "אינטרנט לא יציב" של המשחק. שאני עושה ping לgoogle או למשל לשרת של overwatch אין בעיה מבחינת יציבות ובמבחינת הפינג עצמו אבל אם אני עושה tracing זה מה שאני מקבל: 1 <1 ms <1 ms * Broadcom.Home [10.0.0.138] 2 138 ms 171 ms 120 ms bzq-179-37-1.cust.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 6 ms 6 ms 7 ms 10.250.1.14 4 7 ms 6 ms 6 ms bzq-25-77-10.cust.bezeqint.net [212.25.77.10] 5 7 ms 6 ms 6 ms 10.90.99.9 6 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.51.88 7 45 ms 45 ms 44 ms 74.125.244.2…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
first of all i am sorry for typing in english. cause on this computer i don't have hebrew. i need to build a network for the internet connection in my house. i don't want a wireless network due to medical reasons, and i don't want a network with cabels going threw all the house, because i need it to connect to 5 computers. some people told me about a network that will go threw the phone lines, and also threw the electrisety wires. i need to know what is faster, also compare to the wireless system, and maybe sugestions for other network. thanks alot and sorry about the fact that it is in english.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים, תכופות בעת חיפוש בגוגל. למה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אמין ושל חברה טובה וכמובן שיהיה טוב בשביל מספר מחשבים (15) שהולכים להיות מחוברים ברשת למספר שבועות אם לא יותר. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכאן. עוד שבוע נגמר לי החשבון אינטרנט עם יס. הייתי רוצה לקבל עצות מה עדיף יס או נטוויזן. המהירות שאני משתמש היא 1.5 עם יס לא היה משהו רע אבל אולי נטוויזן יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-