רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי ראווטר מדגם 3COM מודל 3CRWER100-75 ברצוני לפתוח פורט לביטורן גירסה T0.3.7 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות גלישה שונות..איטיות בגלישה לאתרים וכו'.. ping למשתמשים בספקים אחרים וב-012 מקבל timeout כל 10 בקשות בערך.. זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, תצורת המערכת: מחשב1- כרטיס רשת אלחוטי + 2 כרטיסי רשת OB ( לוח GB X38) מחשב2 (HTPC)- כרטיס אלחוטי + כרטיס OB . ראוטר נמצא בקומה שנייה יחד עם מחשב1 . ממחשב2 הגלישה הורדה קבצים היא במהירות רוחב הפס -תקינה ואין בעיות. אך העברת הקבצים ממש ממש מבאסת בין המחשבים (GIGA לוקח בערך שעה). חשבתי להתשמש בכרטיסי הרשת הOB עם כבל מוצלב, אך אני רוצה שזה יהיה רק לטובת העברת קבצים מהירה ובלי שהאינטרנט יתנתק מהרשת (דרך הראוטר). האם אוכל לקבל הדרכה אם זה אפשרי? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שתמיד מציקה לי.. האם ה-FIREWALL של ווינדוז מספיק טוב בשביל לאבטח את המחשב שלי או שכדי לי להתקין תוכנה אחרת שתעשה את הפעולה הזו?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב/מודם של ROATAL דגם 1025AW והצלחתי לפתוח פורטים אבל משום מה אני מקבל באמיול LOW ID. דבר נוסף מוזר הוא שבבדיקה של הפורטים שניתן לעשות בהגדרות של האמיול אני מקבל הודעה שהפורטים פתוחים ותקינים, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לבנות רוטוא ליקנוס רק יש 4 בעיות 1 Mandrake SNF 7.2 בקישור שניתן במדריך לא נמצא שם בבקשה אפשר לינק ישיר או משהו 2 יש לי מעבד פנטיום 1 100 הרץ זה יספיק? 3 יש לי שני כרטיסי רשת רק יש בכול כרטיס רשת כניסה אחת אז איך אני מחבר תמודם ואת שני המחשבים שיש לי? יש לי מדום אלקטל ADSL לא משודרג 4 האם השיתוף של האינטרנט יחשוף אותי לפריצה לרשת שלי? וגם האם זה יאט את המהירות יש לי חבילה של 750 קילו ? בבקשה תשבות אני חייב עזרה!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
CHEIF בוחר את איש השנה שלו בתחום התקשורת. http://www.netcheif.com/blog/?p=1612
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אני נמצא ברשת והמהירות היא של איידיאסאל 1.5 הבעיה שיש אצלי מישהו שפותח את האימיול וחוסם את כולנו ברשת מפני שאנחנו לא מסוגלים לזוז. שאלתי היא איזה תוכנה מסוגלת לעשות שאני לדוגמא אקצה לו רק 29 ק"ב?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אבא משתף קבצים בDC++ ואין שום דרך להגביל את השליחה מהתוכנה עצמה, מה שגורם פשוט לאיטיות בלתי נסבלת של כל האינטרנט בכל המחשבים.. אפשרויות לתיקון הבעיה: 1. תוכנת צד שלישי שתגביל את השליחה (קיימת כזאת בכלל?) 2. פונקציה באלקטל פרו שמגביל את השליחה במחשב מסויים? 3. משהו אחר שלא חשבתי עליו. יש מהאפשרויות האלה בכלל ברת ביצוע? (הרשת אצלנו מסודרת כך: כל המחשבים מחוברים לסוויצ' של CNET ומחוברים לאלקטל פרו) תודה לכל העוזרים (פשוט בלתי נסבל מה שהולך פה..)
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי . אני די חדש בתחום של בניית אתרים. הקמתי אתר לפני שבוע ואני מעוניין שהוא יופיע בגוגל. ידע טכני של בניית אתרים אין לי ממש ( הקמתי אתר באתר שמאפשר בניית אתרים בלי הרבה ידע מוקדם...). יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהם או בחלקן: 1. אם למשל יש לי כרגע 500 חברים בפייסבוק, וכולם נכנסים ללינק של האתר שלי- זה ישפיע על הקידום בגוגל? 2. האם ככל שאני אפרסם את הלינק לאתר שלי (בפורומים למשל) ככה גוגל יקדם אותו יותר? 3. במידה ואני אשים לינקים באתר שמפנים לקניה באיביי- האם זה יתרום לדירוג האתר? 4.האם מישהו יכול לעזור לי בדרכים חינמיות לפרסום האתר -אינדקסים ושיתוף לינקים ? תודה ויום טוב אנשים, עזרתם לי מאוד בבעיות שהיו בהתחלה :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום מחר אני עובר מבזק ל hot בכבלים מחר יגיע אלי הטכנאי של hot עם המודם, רציתי לדעת האם לדרוש מודם מסויים ,חיבור מסויים וכד' ? בעצם אני צריך כל מיני טיפים בשביל להוציא מהטכנאי את המקסימום , תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כתבה מעניינת ב ars-technica לכל מי שמעוניין להעמיק בנושא הניתוב: http://arstechnica.com/articles/paedia/internet-routing-growing-pains.ars
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך אני יכול להקטין עוצמת השידור האלחוטי ב Router TL-WR1043ND. תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שזה פה פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים וזה דיי דחוף לי. איך אני יכול לראות מה היא מהירות האינטרנט שלי דרך המחשב?? בלי להתקשר לספקית
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-