עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yuvalma,

מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by yoni_gelb,

קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by kobi.masika,

שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by djburekas,

שלום לכולם קניתי את הראוטר הנ"ל. אני 7 שנים משתמש עם ראוטרים אלחוטיים שונים אך בראוטר הזה אופצית הDMZ כאילו לא נמצאת רציתי לדעת איך אני מגדיר מחשב שיהיה DMZ ? זה ראוטר חדש, ואני רואה שהאופציה אולי לא קיימת? אני רוצה לפתוח כל מיני פורטים כמו לאימיול וכדומה.. וDMZ זה מצויין. ואיפה זה נמצא בתפריט תודה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כיום אנחנו בבית עם רשת ביתית של 4 מחשבים וכולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר קווי. הראוטר בעל 4 יציאות בסה''כ ולכן אין עוד שום יציאה פנויה. מחר (בעצם כבר היום), אנחנו מקבלים מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.. ברור שאי אפשר להשתמש בראוטר הקיים וגם רשת אלחוטית לא באה בחשבון בשלב זה. אני ממש ממש צריך עזרה.. אם אפשר המלצה על ראוטר בעל יותר מ 4 יציאות או איזה רעיון של חיבור המחשבים.. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by eyalraz,

שלום, עזרה בבקשה בהגדרת סיסמא לרשת בראוטר של בזק NGN NETGEAR DGN2200 הטכני שלהם התקין לי את הראוטר אך ללא סיסמא לרשת. ממה שקראתי בהוראות של הראוטר באתר בזק, מצאתי רק איך להגדיר סיסמא בעת ההתקנה ולא מתוך ה כתובת ה-IP שלו. http://www.bezeq.co.il/support/Documents/tr69.pdf נכנסתי ל IP של הראוטר ולא הצלחתי למצוא יך עושים זאת.. מצורפת תמונה של ממשק ניהול הראוטר אנא עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. Started by needsgoodstuffbad,

אנשים, עזרו לי בבקשה, אני כבר נואש. התקנתי מודם ADSL חדש (מבזק של סמסונג) וראוטר D-LINK 614+. מאז יש לי המון בעיות בגלישה ה, ICQ לא הצליח להעביר קבצים אבל אחרי קינפוג של פורטים בפיירוול שלקח יום שלם הצלחתי חלקית לאפשר העברת קבצים ורק אצל חלק מהמשתמשים. חוץ מזה יש לי בעיות בגלישה בWWW, לפעמים - בייחוד אחרי שאני נמצא בדף אחד למשך זמן של יותר מדקה - אם אני מנסה לפתוח איזשהו לינק האקספלורר חושב וחושב וחושב וכלום לא קורה. הפתרון המוזר יש לציין הוא פתיחה של הלינק בחלון חדש והכל עובד פתאום פיקס ועולה בלי בעיה! מעצבן ומאוד מתסכל, אי אפשר לגלוש ככה. יש לי את הFIRMWARE הכי חדש של הראוטר. תעזרו לי אנשים, אפילו את ההודעה הזאת לא יכולתי לשלוח מהמחשב שלי כי אי אפשר לפתוח את הלינק של כפ…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by ranran,

שלום, קניתי היום ראוטר אלחוטי של אדימקס BR=6204WG לפי ההוראות הלכתי ומחקתי את כל הגדרות האינטרנט חייגן ועשיתי קבל IP אוטומטי (אני רוצה לציין שיש לי ADSL ALCATEL 5 נורות שחור "SPEED TOUCH HOME") חיברתי את הWAN לאלקטל ואת ואת כרטיס הרשת מחשב שלי לאדימקס לחיבור "1" חיברתי בנוסף את האנטנה עכשיו נורת PWR דולקת טוב WLAN מהבהבת כמו שאמור להיות LNK\ACT דולק טוב והבעיה שנראת לי היא הנורה 10\100MB שלא דלקה למרות שבמדריך הייתה אמורה להיות דולקת אמרתי אני ימשיך נכנסתי לאייפי שמאור לי שמתי הגדרות אינטרנט כמו שצריך והגעתי לדף שבודק אם החיבור טוב והיה רשום attain IP protocol : PPPOE DISCONNECTED מה שהיה אמור להיות רשום זה קונקטד אשמח אם מישהו יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by kuBBia,

[קראתי את המדריכים וזה לא עזר] יש לי בבית רשת אלחוטית ויש שלושה מחשבים שפועלים איתה מצוין. ניסיתי לחבר עוד מחשב אבל יש לי בעיה מוזרה: המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל ממנה חיבור לאינטרנט וכשאני עושה פינג [PING] ל-gateway [המחשב עם הראוטר] זה מראה כאילו אני לא מחובר לרשת :-\ מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. שלום חברים, פירמטתי היום את המחשב הנייד Gigabyte N512. אחרי התקנת ה-XP עם SP2 התקנתי את כל הדרייברים, ההתקנה עברה בלי בעיות, ובמנהל ההתקנים לא נראות שום בעיות. עם זאת, מסיבה כלשהי המחשב לא מוצא את הרשת האלחוטית. המחשב השני מזהה אותה בלי בעיות, ורק בנייד שבדר"כ קולט הרבה יותר טוב לא מזוהה שום רשת אלחוטית. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? ד"א, אני לא יודע אם זה קשור או לא. אבל מאז הפירמוט כשאני סוגר את המחשב הוא לא נכנס למצב המתנה אלא רק מכבה את המסך. אני לא יודע אם יש קשר, אבל חשבתי שכדאי לציין. תודה לכולם, Anatoli.

• 50 תגובות
    • 8.6k צפיות
  14. Started by holev,

קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. יש שני חדרים.. רגיל וממ"ד.. בחדר הרגיל אני מחבר את הנתב.. הנה הקופסא שלן: (כתוב גם דגם) ובממ"ד אני מחבר את המתאם USB לרשת אלחוטית.. קופסא..: עכשיו ממה שהבנתי.. אני מתקין את המודם נתב ומתחבר לאינטרנט.. ואחרי זה אני מחבר את המתאם USB למחשב שבממד.. והוא אמור לזהות את הראוטר.. ואז אני מתחיל להגדיר הכל.. נכון? ונ"ב: איך הנתב הזה?

16. Started by idofr,

אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by KKK,

שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by urich,

טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, לחבר יש בעבודה שרת נובל 3.12 ישן והוא מעוניין לרשת אליו כמה תחנות נוספות, חלק עם דוס בלבד, חלק עם חלונות 98 ואחת עם חלונות XP. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התייחסות ספציפית לאפשרות חיבור XP לגירסה 3.12. האם מישהו יכול להתייחס לכך? בנוסף, האם ללא הבנה גדולה ברשתות ונובל, ניתן לבצע את הקישורים הנדרשים שכוללים לפי מה שראיתי עדכון גירסה 3.12 בפאטצ'ים נחוצים, התקנת תוכנות לקוח והגדרותיהן בתחנות הקצה והגדרות נחוצות בשרת? האם יש תיעוד שיאפשר גם להדיוט לבצע זאת? בדקתי באתר של נובל וקצת הלכתי לאיבוד... בתודה מראש כל על עזרה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by WarNet,

היי, אני מחבר כך: ראוטר לשקע גוויס עם כבל רשת ישיר לשקע גוויס בפנים מחובר כבל כך: בקצה השני הכבל מחובר באותו סדר לשקע גוויס לשקע גוויס מחובר עם כבל ישיר מחשב נייד ואין רשת השקעים תקינים,חיברתי אותם לכבל אחר וזה עובד. את הכבל הקיים העובר בתוך הקיר,בדקתי זוג זוג עם מולטימטר צד שני חיברתי בין הזוג ובצד שלי בדקתי כל הכבל שמיש מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by Posford,

ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אז ככה קנתי HUB של LEVEL ONE וחברתי אליו שני מחשבים מחשב שולחני ומחשב נייד. האינטרנט פועל אבל בשיתוף קבצים בין המחשבים יש בעיה המחשב השולחני יכול להסתכל בקבצים של המחשב הנייד אך המחשב הנייד לא מקבל אישור לכניסה לקבצים של המחשב השולחני ניתקתי את כל הפייר וול וניסתי כמעט הכול אין לי עוד מושג איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה או הצעות למקרים דומים?!?!?!

23. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

25. Started by lesForce,

יש לי מתאם של בזק (DRUC 3U) ובאוטר הראשי הצלחתי לפתוח את הפורטים אבל במתאם שלו לא הצלחתי.. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי זה יעזור

• 10 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.