עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אורח R0ckF0rD

לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

אהבתי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סוף סוף נשבר השיא של Koenigsegg ע"י החברה האמריקאית Shelby Super Cars (SSC) North America. מוזמנים לצפות: https://www.techspot.com/news/87189-ssc-tuatara-eclipses-330-mph-ease-smashing-world.html

7. מדי פעם אני עושה שיחות קצרות לארה"ב, אבל בבית הקו נותק לשיחות יוצאות! אז חשבתי לרכוש קרדיט מ-skype לשיחות יוצאות בתשלום, אבל אף פעם לא השתמשתי בתוכנה. מישהו התנסה בשירות, ויודע מה התעריף לדקה מישראל לארה"ב? או בכלל כל מידע אחר שיש. באתר שלהם לא הצלחתי למצוא את ישראל כמוצא יעד.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Fertilizer,

היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by moskitos,

y=sin n* x צריך למצוא את n

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by shuy,

שמעתי אותו בגלגל"צ בימים האחרונים. שיר פופ-דאנס, זמרת ששרה באנגלית במבטא אירופאי כלשהו, בשיר חוזרים על משהו "...SEE ME CRY...". ברקע יש אקורדיון (עד כמה שהצלחתי לזהות...). המזהה יזכה בברכה מיוחדת מלילו הקטנה:

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by [NOS],

השיר שמופיע אחרי כמה שניות ברקע http://www.dumpalink.com/media/1118218414/Andrew_has_something_to_celebrate :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. חברה אני חייב לשתף אותכם במשהו מוזר לאללה...פעם אחת ראיתי כזה על הקיר בבית שלי מין גליל אבק עגול כזה דבוק לקיר,התקרבתי וראיתי שיש בפנים מאין תועלת כזאתי שכל פעם יוצאת קצת ונכנסת...נגעלתי רצחח והעפתי אותה לעזאזל עם נייר דרך החלון...טוב עברו כמה ימים פתאום אני רואה עוד יצור מוזר כזה שכלוא בתוך גליל אבק כזה דבוק במקום אחר בבית....עוד פעם זרקתי אותו מהחלון,היום אני סתם מציץ מתחת למעמד של המסך שלי ופתאום אני רואה משהו מאוד מוכר....אותו דבר מגעיל רק שהפעם זה תלוי ישר (כאילו הגליל לא דבוק במקביל למעמד,אלה דבוק מהקצה שלו כלפי מטה מתחתית המעמד של המסך) ועוד פעם תועלת מגעילה וחוצפנית מוציאה חלק מהגוף שלה החוצה) עכשיו אין לי איך להעיף את החרא הזה משמה כי אין ממש גישה...זה מגעיל אותי…

• 30 תגובות
    • 13.9k צפיות
  13. Started by daniel0089,

אהלן, מישהו היה בזמן האחרון בדיוטי פרי? אני רוצה לקנות לוג'יקט G35 (האוזניות...). מישהו ראה אותם שם? אם כן, כמה הם עולות שם? ואשמח אם תגידו לי עוד מוצרים מעניינים שיש שם. דחוף למחר, תודה.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by liorwohl,

היי, יש לי סוג של "חלום" לעבור לדירה עם שותפים בת"א, הסיבות כי אני רוצה להיות יותר עצמאי, בכלל לא יזיק לי מרחק קצת מההורים, ולשפר את החיים החברתיים. עכשיו כל מה שאני יודע על דירות עם שותפים זה מההגיון, דברים שרואים באינטרנט ומסדרות בטלוויזיה אולי. בקיצור יכול להיות שאני חיי בסרטים. השאלה היא אם יש פה מישהו שמכיר את זה בפועל? שקצת יתאר את החיים והמסכנות שלו מהמהלך אין לי חברים שרוצים לשכור דירה ביחד, בכלל החברים שלי לא אוהבים את תל אביב וכל הסגנון, ואני דווקא רואה את זה מרחוק וחושב שזה מה שאני רוצה. ולכן אני מחפש ביד2, אני מתמקד בדירות שיש או שותפה/שותפות או שותפים, לא דירה עם שותף אחד, זה נראה לי יהיה ממש משעמם ומוזר עם מישהו שאני לא מכיר. אני בן 23.5 אני לא יודע אם הגיל …

• 109 תגובות
    • 30.4k צפיות
  16. שלום , התחלתי קצת לאחרונה להתאמן בחדר כושר , אני רץ 4 קילומטר ל40 דקות , אני עושה 2 מכשירים של חתירה על 20 קילו כל אחד ( בשביל ההתחלה) , 2 סוגי מטח הכוונה כאילו לעלות עם הגוף והשני זה להוריד את הגוף עד הסוף ולעלות טיפה , 2 מכשירים של הרגליים 20 קילו שניהם , אחד זה שאמור להרים רגליים כשאתה יושב ואחד כשאתה שוכב , ו 120 כפיפות בטן , כל מכשיר 3 סטים , זה רק להתחלה , מתאמן משהו כמו שבוע וחצי - שבועיים... רציתי לדעת , מה אתם ממליצים כדי לשרוף שומן בגוף ( שמנתי טיפה לאחרונה 5 קילו מעל המשקל הממוצע שלי , צריך להוריד לא כזה נורא אבל אני מעדיף להוריד) ולחזק את השרירים בגוף , אני מעדיף גם לשרוף קלוריות וגם לעבוד על פיתוח שרירים בגוף , לא משהו רציני אבל שתהיה גופה יפה. רציתי לשאול …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by TermiNal,

היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ofir123,

מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by idanpc,

איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...

• 6 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים