כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני בצבא(יש אישור עבודה) ואני מחפש עבודה מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש מספר אתרים מוכרים אשר נמכר בהם מסך והאחריות היא ע"י חיון אך ישנו אתר נוסף, גדול ומוכר מאוד ואמין ב-100000% שמספק את האחריות אצל זד רציתי לדעת האם משהו כאן מסריח? למה זה ככה? האם הספק אחריות הזה טוב גם כן?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה (אם טעיתי; מצטער). אני מצלם כדרך קבע במצלמה דיגיטלית. את התמונות אני מעביר למחשב ומאחסן אותן שם. הבעיה היא, ששם הן נשארות. אני כמעט ולא מפתח אותן כי כבר נמאס ללכת למרכז המסחרי הקרוב וכו' בשביל לפתח את התמונות. אין לי זמן לזה. אני יודע שישנן אפשרויות לפתח תמונות בבית, באמצעות הדפסה (שמעתי על זה, ואני רואה שלטי חוצות ל- "מדפסת תמונות ביתית" של Canon כל הזמן). האם אפשר לקבל המלצות\טיפים או מקום אחר שאני יכול לשאול בו, כדי שאקנה את המדפסת המתאימה ביותר לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אי אפשר להגיד שזה לא היה דיי צפוי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3312695,00.html מי אתם חושבים שאשם בפשיטת הרגל הזאת ? המורידים הפיראטים ? או החברה שלא הצליחה לסגל את עצמה להתקדמות הטכנולוגית ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
(גם הוא מחפש תמונה, וה"ערב זח" הזכיר לי שגם אני מחפש תמונה, ועוד מהקומדי סטור, יש ?) טוב, הפכתי את האינטרנט, איימתי עליו, טילטלתי אותו, והוא לא נכנע לי לא נתן לי את מה שאני רוצה... אני מחפש תמונה של אסף אשתר, כשהוא בדמות של "מ.כוערת" ועושה את הסימן עם האצבעות ("ואוו") אני מאוד אשמח לכל עזרה שאתם יכולים להציע.
-
- 31 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למי שהוא איזה ספר מעניין בנושא או מאמר מקיף באינטרנט או הסבר מפורט כי הכתב שלי השתנה בזמן האחרון ואני רוצה להבין את המשמעות
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם כן אז איפה זה יהיה ובאיזה שעות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
-
סרטים קצרים שלי ושל חבר שלי... על.. "איש הארנב" אני הארנב אולי קצת טפשי אבל לא נורא.. זה מה שקורא לאנשים לפני הצבא חח... פרק 1 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=968459 פרק 2 - http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1044083 מתחת לסרטון יש את הכינוי שלי xamin99 תלחצו עליו ויש שם עוד הרבה סרטונים חמודים שלי.. אני מקווה שמותר לפרסם פה כאלו דברים ומצטער אם לא...
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. אני מכיר מישהי ואני ממש אוהב אותה , קיצר אמרתי לה באיזה יום שאני אוהב אותה במסנג'ר וזה והיא היתה המומה ולא ידעה מה להגיד. פגשתי אותה היום ובוקשי היה לי אומץ להגיד לה שלום חחח, חברים שלי הכריחו אותי לפגוש אותה וסתם שאלתי מה קורה וזהו, אני ביישן פשוט זה כל העניין. אני לא מסוגל לשמור משהו בבטן במיוחד לא דבר כזה הייתי חייב להגיד לה. קיצר מה עושים איך אני מתידד איתה לאט לאט? תודה
-
- 204 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה זה לכל הרוחות?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לסוע עם אחי ואבא שלי לקארטינג בימים הקרובים, אבל אני לא יודע אילו מקומות נחשבים לטובים ויש בהם מה לעשות ליותר מאשר שעה. בא לי להעביר שם חצי יום בערך, וחשוב שיהיה שם מספיק לעשות גם למבוגרים וגם לקטנים יותר (אח שלי בן 10). מישהו מכיר מקומות טובים? Anatoli.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-