עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. קניתי משהו מאמזון ה manual הגיע בקובץ PDF הכל בסדר אבל בקובץ חסרים עמודים ויש כמה עמודים כפולים כל השאר בסדר גמור שאלתי את אמזון אם אני יכול איכשהו לקבל את ה Manual או איזה פתרון אז הם עכשיו שולחים לי מוצר חדש כזה בחינם,,,, ד"א נראה לי שזה בכלל בעית יצרן ולא שדווקא אני קיבלתי איזה עותק דפוק

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  3. "טיילתי" לי בעולם ופתאום אני רואה משהו מוזר הרבה עיגולים כאלה שחלק מהם נראים כמו דשא וחלק קטן מהם נראים כמו אדמה...והכול ביחד מזכיר קצת צורה של חץ מה זה הדבר הזה? חח זה מזכיר לי את ה"ציורים" האלה שאומרים שחייזרים עשו...בכל אופן הדבר הזה נמצא נראה לי ליד ערב הסעודית או משהו...מישהו יכול להסביר מה זה? אגב תעלו טיפה למעלה יש עוד כאלה אבל בצבעים יותר בהירים ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by n9555,

http://www.youtube.com/watch?v=rWs1FF-BS7c זה הסרטון המצחיק והמועתק^^ :lol: http://www.youtube.com/watch?v=GrbKw-TnFdw זה הסרטון המקורי של chamillionare ^ אם מישהו מצליח להשיג מילים לזה אז אני ישמח :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  5. למי שמכיר מהצבא או מטיולים לחו"ל קם אתר אינטרנט למשחק האגדי יניב!! אפשר לשחק עם שחקנים ברשת בכיף ומהר :smile1: www.yanivgame.com למי שלא מכיר את המשחק ממולץ לנסות אבל רק שתדעו שזה ממכר, שלא תגידו שלא אמרתי לכם ;D הנה הוראות לאיך משחקים יניב: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%91_%28%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%29

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by intel suck,

שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  7. פרטו. אל תתקמצנו.

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  8. Started by ThaPhoeniX,

מחפש קבצי תמונות של קלפים (של חפיסת קלפים רגילה) יש למישהו איזה משחק משהו שהוא יכול להביא או איזה אתר שיש בו תמונות כאלו?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אני מחפש אתרים אם תמונות בגודל קטן על מנת להעבירם לפלאפון אם אפשר גם קבצי מוזיקה שאפשר להעביר לפלאפון

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  10. זה אני !~Cr0cKeR~!..החלטתי לשנות את הניק הדפוק הזה למשו יותר צנוע P:

11. Started by zoyaniv,

שלום משום מה היו כבר שלוש הגרלות אבל לא פורסמו שום זוכים כלומר רשימה של כל מי שזכה וכל מי שאני רואה שרושם רושם שלא זכה בכלום יהיה נחמד למען השקיפות לראות את רשימת הזוכים או אם מישהו כאן זכה שירשום ובמה הוא זכה

12. Started by MODY69,

שלום, קיבלתי זימונים לפרוייקט שחקים חבצלות ורציתי לקבל מידע בנושא. אני יודע על הפרוייקט הזה רק עפ"י מה שקראתי בויקי... כמו כן, האם העובדה שיקבלתי את המיונים לזה מרמזת על כך שנפלתי מתלפיות? פשוט אמרו לנו שמיונים תלפיות (בשלב מסויים) מעכבים את כל המיונים האחרים בצה"ל... השלב האחרון שהייתי בו בתלפיות היה המבחנים (2K מתוך 10K). בקשר לשאלה הזאת, תענו רק אם אתם באמת יודעים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

מחפש חומר בישביל הבחינה של הטופס הנל אם מישהו יודע ומתכונן או למוד לקראת הבגרות של טופס 2 שיכתוב לי פה את חומר הלימוד

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by IceTea,

עם לא כמה עולה ליבא אותו לארץ+המחיר של הרכב עצמו? [או אם איזו סוכנות בארץ אני יכול לדבר? למי לפנות?]?

• 66 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by Kayama,

צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by T-Flash,

כמו שאולי כבר שמתם לב (או שלא) בחדשות המחשבים ב HW-Zone (איפה עוד?) פורסם סרטון עם הכותרת "עוד 11 יום זה כאן!" מוזר היה לגלות שאף אחד עוד לא פתח על זה דיון, אז הנה פתחתי קודם כל חייב לציין שהסרטון דיי יפה, בעיקר הקטע עם הקופסא הנופלת (כמו שכתבו בתגובות, מישהו ראה יותר מדי Extra Hot). אז מה בדיוק מחכה לנו? אולי סקירות בוידיו? אולי איזה תוכנית טלויזיה? או אולי כלום? :-X זרקו פה את ההשערות שלכם סיכומים!! כל מה שלפני הנושאים הבאים (עד עמ' 30), אלו הם ההשערות של חברי הפורום לגבי ההפתעה! שווה להציץ הסרטון השני של HWZone לכבוד ההפתעה, והתגובות עליו :yelclap: הסתיים החלק של ההשערות ועוברים להגרלה! :yelclap: הסתיימה ההגרלה הראישונה וכולם במתח! :yelclap: הד…

• 750 תגובות
    • 83.4k צפיות
  17. Started by תחמן מתימן,

שלום יש V3 אחלה אני מרוצה ממנו, קיצר היום חזרתי מהחדר כושר והיה גשם והפלאפון נפל לי על הריצפה והוא נשרט קצת,כדאי לתת אותו לתיקון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by רועי החתיך,

איזה עדה זאת בר גפן?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by תחמן מתימן,

השיר מופיע בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=8QDySowL7Hg תודה

20. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, קיבלתי SMS לפלא' שלי מבחור בשם "ישראל דדון" שמעוניין לקנות ממני משהו [הוא גם לא בדיוק פירט] לצערי המספר היה 46277 או משהו כזה, ככה שאי אפשר לחזור אל המספר הזה, הוא גם לא צירף שם של עצמו בפורומים, מישהו מוכן לזהות לי את השם בבקשה? תודה! -ג'ו

21. Started by רן.ט,

יש את השיר הוא של שוטי הנבואה ואיזבו גיליתי שיש את השיר הזה גם בשפה אחרת (פורטוגזית נראה לי), מישהו יודע איך קוראים לו?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. שאני הולך להוציא טופס ירוק בשביל תאוריה לאוטו מה אני צריך להביא איתי? חוץ מ ת.ז אני צריך להביא כסף ? ואני גם משתמש בעדשות מגע \משקפיים הם עושים שם בדיקת ראייה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני אוהב כמה סידרות אנימה ובדרך כלל צופה בגירסה היפנית אם תירגום (לא דיבוב) אנגלי לו מיזמן השגתי לאחי מישחק לPS2 של נארוטו ויותר מאוחר השגתי לו גירסה יותר מיתקדמת מיפן ויש אבדל ענק בדיבובים ביפני הדיבוב מצוין באנגלי נארוטו נישמע מיתרומם וגם אני חושב ששינו תמוזיקה והיא מסריחה היום יצא לי ליראות תפרומו של הסידרה בערוץ הילדים ואין מה להגיד מסריח ברמות פשוט דיבבו תסידרה ברמה כזות שגורמת לה לישמע מאוד ילדותית בקיצור ליפעמים לא צריך לדובב ועדיף ליסתפק בתירגום וזהו וחבל שביגלל החלטות עיסקיות סידרות נהרסות ככה ולמה לעזזל ליפעמים מחליפים מוזיקה? המוזיקה היפנית מצוינת בקיצור למי שרוצה ליכתוב על סידרות שנערסו ביגלל דיבוב דפוק מוזמן לעשות את זה פה

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by SAOD,

התחלתי ללמוד גיטרה לפני איזה חודשיים לבד ודיי מרגיש "תקוע" חשבתי לקחת כמה שיעורים בשביל לקבל "פוש" קטן.... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  25. שלום אני מעוניין במוזיקה בסגנוו של פלסידו דומינגו. :cwm10: או אנדריה בוצ'לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים