עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. אתמול הזמנתי את ה- ARCTIC COOLING SILENCER 1 וכבר היום הוא הגיע ...אני בהלם!!! וחוצמזה שהם נתנו לי שירות מעולה באי מייל לגבי מלא שאלות ששאלתי אותם. מעניין אותי לדעת אם אנשים נתקלו בשירות דומה?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shayb19,

זזזזזזזז

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני מרגיש קצת טיפש, אבל הזמנתי אחת כזאת: ועכשיו שהיא הגיעה, אני מוצא שאני אמור להתקין את כבל החשמל בעצמי(!). אני בקושי יודע לעשות סולדר.. אז אם יש מישהו פה שיודע - האם זה משהו פשוט, או שאני צריך להזמין חשמלאי? ומה בדיוק הוא אמור לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  5. Started by dbx22,

אני מחפש את השיר הזה שמשמיעים כשמראים את המועדות של הרוסי ואיזה אחד מתחיל למות מהגלולות אקסטאזי. איך קוראים לשיר הזה? תודה! עריכה: ואני מחפש גם מוסיקה או טראקים שמשמיעים במועדונים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by MORIDIN,

מת"ב החזירו את האינטרנט לנסייני האינטרנט בכבלים היום, לאחר שניתקו אותו ביום חמישי. זה אומר שני דברים - אחד: הם זונות, שתיים: מתקרב זמנו של האינטרנט בכבלים. רק למקרה שזה מהניין מישהו...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

http://www.i-bid.co.il/tender/get?iitem_id=21423 13,900 ש"ח...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Dr. n00b,

מי כאן קונה בEBAY? מה קניתם עד היום? כמה כסף הייתם מוכנים לסכן? איך עבד המשלוח לארץ? האם לדעתכם יש פריטים שהרבה יותר משתלם לרכוש בחו"ל, לא בגלל אי זמינותם בארץ? אני חייב לציין שהיום רכשתי 3 פרטי אספנות ממוכר אחד, פעם ראשונה בחיים. קצת הלחיץ בהתחלה, אבל אחרי שעוברים את כל תהליך הרישום רואים עד כמה כל העסק בטוח. התרשמתי לטובה, ואפילו עוד לא קיבלתי את הסחורה.

• 85 תגובות
    • 10.5k צפיות
  10. Started by tomz,

http://www.nana.co.il/ אהבתי את האופציה השלישית, בחרתי בה כמובן =]

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by RayZ,

לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

אהלן, השאלה היא כזאת, במידה ולא היה חוק שירות חובה אלא היה צבא מקצועי, האם היית מוכן ללכת לשירות צבאי מקצועי (ובעצם להיות חייל מקצועי) או שלא היית מתגייס

• 70 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת. ובנוסף אם יש למשהו מעבד AMD עובד למכירה לא יקר, שיצור איתי קשר ב ה"פ, דחוף!!! תודה L.A

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. טוב אז הייתי שמח אם הייתם מיעצים לי מנסיון קודם מה באמת כדאי להביא איתך ומה להשאיר בבית? תודה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 9.8k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.zefrank.com/scribbler/ תיראו איזה אתר שולט!

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by liran2003,

היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?

18. אי אפשר לראות נורמלי.. כנראה מאז ששינו את העיצוב זה קרה.. רוב הסרטונים עובדים חלק אבל חלק מהם פשוט נתקעים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yacovmateo,

הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.

20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by pavlo,

E8600 @ 4.5 GHZ Tri-SLI Evga GTX 280 And it Keeps going פשוט תראו את הוידאו... לינק למכירה ב EBAY למעוניינים (2500$) http://cgi.ebay.com/CUSTOM-Gaming-PC-E8600-4-5Ghz-Tri-SLI-GTX-280s_W0QQitemZ220294215641QQcmdZViewItem?hash=item220294215641&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 תגובות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

קניתיאלפסק APC ES525 אבלהואלאסוחבאתהמחשבשלי COOLMASTER 460W RC-631 I5 GTX275 1TB איזהאלפסקמאלהיוכללסחוב מחשבכזה?? ИБП APC Baсk-UPS CS 650VA ИБП APC Baсk-UPS ES 525VA ИБП APC Baсk-UPS HS 500VA EATON 400 EATON NV USB Mustek UPS: MUSTEK PowеrMust 530 Plus Surgе Protесt + AVR (500VA) UPS: MUSTEK PowеrMust 637 Plus Surgе Protесt + AVR (625VA) UPS: PowеrMust 400 USB (400VA) AVR 162V-268V UPS: PowеrMust 600 USB (600VA) AVR 162V-268Vעדכמהמסוכןלעבודבליאלפסק?החשמלבביתשלימדיפעםקופץאונופל

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אנ רוצה ליסוע בשבת לפיינט בול אבל כול החברים שלי עסוקים,בא לכם לבוא? לכפר סבא נארגן מישחק לעצמנו,משהו כמו 20 איש? [זה המינימום לקבלת מיגרש פרטי] מין מיפגשון כזה שלנו ;D מי שבא: אני+2 חברים Syst3m Cra5h-אולי (and note taken ;D)

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים