כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שיר כזה שאישה שרה משו כזה "אלה אלה אלה ססואה" בצרפתית שיר ממש מוכר... מצטער על התרגום המפגר אבל זה מה שאני זוכר
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לנו מש"קית ת"ש חמודה ביחידה. במשך שבועות הבחורה עשתה לי עיניים, יזמה איתי שיחות (לא במשרד או משהו), חייכה אלי והתיישבה לידי גם כשהיה הרבה מקום פנוי מסביב. זה מוזר, כי אני מנסה לשמור על דיסטנס עם החיילים ביחידה. ערב אחד ראיתי שהיא עובדת עד מאוחר במשרד. אזרתי אומץ, נכנסתי למשרד שלה והזמנתי אותה לכוס תה. הכנתי לשנינו תה והתחלנו לדבר. נתחיל בזה שכל השיחה התנהלה כמו ראיון עבודה. אולי בגלל שהיא הייתה עסוקה מעל הראש עם בקשות של חיילים, אולי הייתה סיבה אחת. השיחה התנהלה ככה: אני שואל, היא עונה, אני שואל, היא עונה וככה הלאה. לא הייתי מגדיר את זה כמו שיחה זורמת. למחרת במסדר דגל היא עוד הפעם עושה לי עיניים. בערב הזמנתי אותה לכוס תה ועוגה. (הבחורה חולה על תה איכותי) פעם נוספת דיב…
-
- 207 תגובות
- 18k צפיות
-
-
אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מישהוא מבין מה אומר החוק החדש? והאם תחזירו את הרכב לחברה לאחר הפגיעה בתנאים ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מישהו שגר באיזור מישור החוף הרגיש בשעה האחרונה בוומים - על קוליים ?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
http://www.zoomap.co.il מכניסים כתובת (תשחקו עם האיות אם זה לא מקבל נכון) - עיר ורחוב (לא חובה מספר, אפשר לחפש בתוצאות) ואפשר לראות את הבית שלכם נחמד... לא הכי מעודכן בכל מקום, לא תמיד אפשר לראות את הבית אצלי למשל רואים כל מיני בתים פרטיים ותמונה כללית של הרחוב, אבל לא את בתי הקומות ולא את הבית שלי. יש מקומות שבכלל לא קיימים שם כמו כל מיני קיבוצים, אבל עדיין - זה נחמד דוגמא מחו"ל http://maps.a9.com/ המפות של אמאזון מפה, שיש עליה זכוכית מגדלת, שאם מזיזים אותה , היא נותנת תמונה (אם קיימת) של הרחוב עליו אתם מפוקסים כרגע. מאוד נחמד וגם אני מאמין שבסה"כ זה שיתופי, בניגוד לאתר הקודם (כלומר אנשים שולחים תמונה עם קואורדדינטות GPS ושם רחוב ומספר וכו') מקווה שגם בארץ זה ייפתח לצורה…
-
- 91 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
-
-
תשמעו אני בן 15. אני וחברים שלי אוהבים כל יום שישי לשתות וודקה . פעם הינו שותים פינלנדיה אבסולוט ,אבל עכשיו אנחנו כבר כל שבוע שותים אימפרייל שיש לזה טעם של תרופה . בקיצור זה היה סתם משהו לכללי . אז לפי הגיל הבנתם שאין לי כל כך ניסיון . היום יום שישי, אני וחברים שלי רוצים לקנות וודקה., 4 ילדים על בקבוק השאלה איזה? אני מתלבט בין אבסולוט,סמירנוף,פינלנדיה. ויש לי טיפה העדפה לסמירנוף כי בחיים לא שתיתי . המחירים הם של סמירנוף ופינלנדיה 60, ושל אבסולוט 65 . הגיוני ? איך אני יודע עם זה מזויף או לא? ואנחנו קונים ממכולת בשכונה(אם זה חשוב בכלל) . עם מה הכי כדאי לערבב ? [אמרו לי פעם (כמה יותר מבוגרים ממני ) שהכי טוב זה אשכוליות לא הקאות ולא עושה כלום] בקיצור פחות או יותר זהו .סלי…
-
- 111 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש כמה סדרות שאני הייתי רוצה להוריד. מישהו יכול לתת לי הדרכה קטנה על מי, מה, איך, מאיפה. אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
זה האתר iiiiiiii ואני מסוכרן לדעת מה הדבר הראשון שעלה לכם בראש כשנכנסתם, הדבר הראשון שעלה לי זה למה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-