עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  3. שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להזמין את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem המוכר נחשב אמין וכדאי להזמין ממנו? איך בעצם משלמים? למי נחשף כ. האשראי שלי? כל כרטיס יכול לשלם? תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by R9547655G,

שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by karajii,

אני חושב לקנות מחשב שלם והם נתנו לי הצעה לא רעה, וגם קרובים לבית שלי. הבעיה שלא ראיתי עליהם ביקורות והם חנות די קטנה. למישהו יש ניסיון איתם (בעיקר ברכישה של מחשב שלם מורכב)? http://www.gamapc.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by 114508534,

אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by dududs,

אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by Aviko,

חבר שלי האהבל יצא מהבית שלי עם ספריי שחור וכתב על כמה קירות ברחוב... אני לא יודע איך להוריד את זה ואני חייב שזה יהיה הלילה... עדיף חומרים שנגישים בבית ויעילו לי להוריד את זה מאבן ירושלמית מעאפנה... אל תשאלו למה רק תציעו, בבקשה- כנראה שראו אותו ואז בכלל עלך הלינו... תודה לכולם.. אבי

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Enc0der_1337,

משה ואיציק הלכו לים משה הוריד את הבגד ים איציק אמר לו: זה לא יפה משה אמר לו: סתום ת'פה רק רציתי להגיד לכם שהיום גיליתי לראשונה, שחוץ מהשטות ש-"ICQ=איציק", יש גם שטות ש-"Messenger=משה".... מעתה, ילדים, אמרו: "אני משתמש במירנדה, כדי לאחד את הרשימות של האיציק והמשה!"

• 219 תגובות
    • 24.6k צפיות
  12. Started by The Dom,

של רובי וויליאמס. אני זוכר רק כמה מילים.... SHW WILL BE THE..... אני לא זוכר איך זה ממש הולך אבל אני זוכר שזה שיר שקט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  14. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

לפי מה שראיתי בכולבוטק ברפרוף, לצערנו אנשים נפלו קורבן בקניית מחשב מ"דולי מחשבים", מישהו עוד נפל קורבן? בגלל שראיתי ברפרוף בזמן שהייתי עסוק במחשב, מישהו מוכן לפרט קצת על מה הקומבינה הייתה...כדיי שאנשים נוספים יבינו וילמדו פה לקחים איפה כדאי לקנות מחשב... פשוט חוצפה מה שהם עשו... הוספתי קישור: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805860 מיקרוסופט תובעת ומקבלת פיצוי: http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-122334-00.html?tag=21-40-51

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המכונית ממש שווה... מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

זה מה שקורה שמשעמם בעת ביצוע מודינג

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  19. בגלל ששבוע שעבר לא היה, אז היה רשום איפשהו באינטרנט שהשבוע יצאו שתי פרקים, או פרק כפול... אבל כלום, יש רק את פרק 17 להורדה והוא שוקל בדיוק כמו כל פרק רגיל... מישהו יודע על זה משהו? אדם

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by tascam,

שומר מסך נישלט עכבר ! http://www.planetdan.net/pics/misc/georgie.htm

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by Noither,

http://www.youtube.com/watch?v=OfOACVCOJsM הפרק הראשון של התוכנית האגדית. מישהו יודע באיזה שנה היא יצאה?

• 73 תגובות
    • 9.5k צפיות
  22. שמתם לב לתולעת איסיקו החדשה שמסתובבת ב20 דקות האחרונות? התועלת הזאת, שולחת הודעות לכול הרשימת אנשים, עם כול פעם טסקסט אחר וקישור מוזר לאיזה תמונה, עכשיו זה לא חדש, אבל הסכנה כאן, שאיכשהו הוא התולעת הזאתי, שולחת עצמה לכולם, מבלי שתלחצו על הקישור, כנראה מי שכתב אותה, עלה על איזה באג שאפשר לנצל, קיצר אני לא שמתי לב לכך ולחצתי על הקישר, אבל סגרתי מהר תדפדפן לפני שהוא הספיק להוריד אותה, (מזל שהחומר פועל ברקע ), קיצר תזהרו,והפתרון שאמור לטפל בזה, למרות שאני לא בטוח, מכון שזוהיא תולעת דומה\משדורגת. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211343.0

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by mei,

מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ. אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by FPSbanana,

הלהקה Remmstein הם נאצים??

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.