עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviko,

כותרת^. אני דבה גאה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by ForresT,

נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by שוקו,

מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. מי זה האיתמר הזה, הוא פה בפורומים? תודה (: ( http://www.hwzone.co.il/gallery/album118 )

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by Decktor,

שלום לכולם אחרי שנגמרו לי רשמית כל האנשים עם ניקוד יותר גבוה משלי (אתמול שברתי את השיא ההכי גבוה ששמעתי עליו) החלטתי שחייבים להיות כאן אנשים שיתנו לי איזה שהוא אתגר אז השיא שלי הוא 15223 ובקומות המאקסימום שהגעתי אליו הוא 380~ דרך אגב אם אתם לא יודעים מה זה Icy tower תורידו מהר מ www.FreeeLunchDesign.com

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מעלה לשם תמיד. מדובר על siz .co.il

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  7. האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LAKOTA,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני פונה עליכם לעזרה שמתי לב שיש אלבומים שיש להם אותיות ומילים אחרי שם האלבום והיתי שמחה לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל רשימה שבה אוכל לזהות את הגרסאות לאלבומים כגון: Deluxe Edition,MTD, Advance מה כל אלה אומרים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by Guy King,

או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. אני בתיכון של ארגון המורים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EyeVein,

לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Googleness,

השבוע הייתי פעמיים ראשונות (ואחרונות) בחיים שלי במרכזי הערכה. לא שיש לי סיבה לפקפק בהחלטה שבוודאי מבוססת על מחקר כלשהו של אנשים הרבה יותר חכמים ממני למה לא לעשות ריאיון עבודה למי שמתאים לפי הקורות חיים שלו ולבדוק שהוא מתאים לתפקיד. אבל אני מתקשה להבין את הסיפור שהולך שם. אז הייתי השבוע בסלקום (שירות לקוחות\תמיכה טכנית\*הכנס כאן תפקיד מעורר גועל*) והיום בנטוויז'ן (תמיכה טכנית עם תעודת שקר כלשהי). בקיצור פעם ראשונה שלי במרכז הערכה (לפני זה הייתי עצמאי ואז הייתי מנהל במלון לאיזה שנה) אני מגיע אל סלקום בבניין הסיטי סנטר בחיפה, קבעו איתי לשעה 12 ואני מניסיוני בריאיונות עבודה מגיע ב11:50. אחרי שמצאתי במבוך המסדרונות את הסליק הסודי שבו מתחבא המאבטח הבנוי לתלפיות (שבגיל של סבא של…

• 96 תגובות
    • 18.5k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

עלי: ו [נראה לי הולך להיות דיון דיוני מאוד ][ ]

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sherlock1212,

הסדרה הולך ומשתפרת...עונה רביעית היא הכי טובה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.