עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!

• 105 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by Guy King,

או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. אני בתיכון של ארגון המורים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  6. טוב אז התוכנה של HP מראה לי שהגיע הזמן של הסוללה שלי לומר שלום ולא להתראות בטיסה ישירה בכיוון אחד לפח האשפה, ואני צריך להגיע להחלטה גורלית- לקנות סוללה בארץ במחיר שחיטה או להזמין מאיביי במחיר סביר לכל נפש... אז יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מזמין סוללה מאיביי? מה הסיכויים של הסוללה להיתקע במכס? תודה מראש ולילה טוב * הסוללה שאני רוצה להזמין היא בקישור הבא: http://cgi.ebay.com/Battery-HP-Pavilion-DV4-DV5-DV6-G50-G60-G70-HDX-16-/230493771063?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item35aa7fd537

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by zedisdead,

מישהו יודע מה הסימנים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by EyeVein,

לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Googleness,

השבוע הייתי פעמיים ראשונות (ואחרונות) בחיים שלי במרכזי הערכה. לא שיש לי סיבה לפקפק בהחלטה שבוודאי מבוססת על מחקר כלשהו של אנשים הרבה יותר חכמים ממני למה לא לעשות ריאיון עבודה למי שמתאים לפי הקורות חיים שלו ולבדוק שהוא מתאים לתפקיד. אבל אני מתקשה להבין את הסיפור שהולך שם. אז הייתי השבוע בסלקום (שירות לקוחות\תמיכה טכנית\*הכנס כאן תפקיד מעורר גועל*) והיום בנטוויז'ן (תמיכה טכנית עם תעודת שקר כלשהי). בקיצור פעם ראשונה שלי במרכז הערכה (לפני זה הייתי עצמאי ואז הייתי מנהל במלון לאיזה שנה) אני מגיע אל סלקום בבניין הסיטי סנטר בחיפה, קבעו איתי לשעה 12 ואני מניסיוני בריאיונות עבודה מגיע ב11:50. אחרי שמצאתי במבוך המסדרונות את הסליק הסודי שבו מתחבא המאבטח הבנוי לתלפיות (שבגיל של סבא של…

• 96 תגובות
    • 18.2k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

עלי: ו [נראה לי הולך להיות דיון דיוני מאוד ][ ]

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by LermanIsUberCool,

שלי זה 1984 אבל הכי הכי סיפורי נרניה של סי אס לואיס

• 58 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sherlock1212,

הסדרה הולך ומשתפרת...עונה רביעית היא הכי טובה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. קיצר קיבלתי דוח מצ על אי חגירת חגורת בטיחות לפני כ-3 שבועות והיה לי משפט, נשפטתי ע"י המב"ס שלי, קיבלתי 14 ימי מחבוש אבל בסופו של דבר ריציתי רק יומיים מעצר, אבל בגלל שלמב"ס שלי אין את היכולת לשפוט אז ביטלו את גזר הדין. אבל עכשיו הפרקליטות הצבאית רוצה משפט חוזר, והפעם ישפוט קצין של המ"צ אשר מפקד על איזור רמת הגולן, לא בטוח. קיצר, מישהו יודע מה העונש המינימלי והמקסימלי שאני יכול לקבל? תודה לעונים!

• 45 תגובות
    • 8.2k צפיות
  15. Started by Tomerico,

בבקשה לענות מיד לא לפתוח אטלס או להסתכל בתגובות. נ.ב אני מבקש לא להגיב רק להצביע עד שיהיו כמות מכובדת של קולות.

• 42 תגובות
    • 11.6k צפיות
  16. שלום, לא יודע אם זה אצל כולם אבל בעבר כשהכנסת מונח לחיפוש ניתן היה לסנן את התוצאות דרך תפריט של "כלי חיפוש" ותפריט של "עוד". האפשרויות שתפריט "עוד" העניק היו סינון לפי סוגי האתרים (בלוגים, פורומים, ספרים, מאמרים וסוגים אחרים)... לפני מספר ימים ערכתי חיפוש ונוכחתי לגלות כי לפתע מגוון הניפויים נעלם וכל שנשאר הוא שתי אפשרויות זעומות. WTF? גם אצלכם זה ככה? יש אפשרות להחזיר את הגלגל? תמונה מצורפת. http://i.imgur.com/iROnv4J.jpg?1

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. apples for apples? תפוחים? מה??!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Viper2K2,

והאם זה זה - מחשב כף יד מתוצרת PALMדגם 515 M או שיש יותר חדשים? ממולץ לקנות אותו? ממני, VIPER2K2

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by BedB0y,

כמובן שלא על כסף אמיתי אלא אם כן זה אתר שמנדב לך סכום התחלתי.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by theman miki,

סתם אני מתעניין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benor,

שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אובססיביק.....משהו.... משהו..... לא זוכר תכתבו באנגלית בבקשה, תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by J0n1,

סינים עם האנגלית שלהם... : קיבלתי אימייל שאומר: Yes. You will get the phone by Friday as per mention. WTF?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.