כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום הלכתי להסתפר ועשיתי קוצים, אז אני צריך ג'ל שהוא יהיה עמיד, ריח טוב והכי חשוב לא הורס את השיער! תקציב עד 40 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני לא אשקר לכם ואמר את האמת, כל כניסה עוזרת לי להתקרב לתגמול.. אז...כנסו ללינק הזה וזהו אם אתם רוצים אתם יכולים למצוא שם בגרות ופסיכומטרי וכאלו אולי תתעניינו ויהיה משהו טוב לכם.. תודה http://www.mikood.co.il/?v=x-amin
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
ישבתי לקרוא את הביקורת הבאה - http://hwzone.co.il/reviews/gigabyte_x1650/10 ביקורת ארוכה ומקצועית (לרמתי הדלה) כאשר בסופה סיכום שטוען כי: 1. היתרון של הכרטיס הוא ביחס מחיר-תמורה. 2. ה-XFX GeForce 7950GT, חזק מהכרטיס של Gigabyte בצורה משמעותית אך גם יקר ממנו בכ-800 ש"ח בממוצע. מה שלא מצאתי זה כמה לעזאזל עולה הכרטיס של Gigabyte?!!! מה המחיר זה לא נתון בסיסי שצריך לכתוב? וביחוד כשמזכירים את נושא המחיר בסיכום!
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק להוראות מפורטות של תיק הפרוייקט ליחידה אחת (HTML, JavaScript, ASP)?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/peripherals/the-most-geektastic-way-ever-to-make-coffee-246925.php כל מילה מיותרת ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרעננה.. אני מחפש אנשים חכמים מרעננה שיהיה אפשר ללמוד מהם דברים.. חיחיחי יש כאן אנשים מרעננה?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ... יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ? מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה? אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת- למה במילקשייק, פרוזן יוגורט, פרישייק וכו' שמעורבים בו תותים הצבע תמיד ורוד?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אספן בובות הומוסקסואל. אבל לא סתם אספן.... אספן בבות של נאצים הומואים. נו? מי אמר שכל הטובים תפוסים?! עכשיו תסבירו לי. דבר כזה קורה בין לילה או שאחד מתחיל לאסוף ברביות עד שהוא בונה את דרכו לעבר בובות נאצים הומואים?
-
- 46 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/?w=/202/1083604 זה לא מתי שאמורה להיות מלחמה? ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרשום מה אתם חושבים לקבל ....ומה אתם קיבלתם בראש השנה ו פסח קודם ..לא חייבים לציין שם חברה ... 1) פסח שעבר : SONY PSP 2) ראש השנה : מצלמת COLDPIX עם חיבוריות ל WIFI ..
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את המפרט (פרסמתי קודם ב2900 שח) בקיי אס פי- איך הם? יש הצעות אחרות?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ישמע אולי קצת טיפשי אבל : יש לי רשיון החל משנת 1999 ועד היום לא נהגתי (כלומר מאז שהוצאתי את הרשיון, לא יכולתי להרשות לעצמי רכב לצערי עד עכשיו) הרשיון עצמו בתוקף אבל אחרי 8+ שנים שבהן לא נגעתי ברכב האם יש לפי הכירות מישהו כאן עם החוק, משהו על זה בחוק ? או שזכותי לנהוג ? אני חושב או לקחת רכב ולהסתובב קצת בכבישים צדדיים לתפוס בטחון או אולי אפילו שיעור נהיגה אחד או שניים או שלושה... בשביל עצמי. אם אני עושה "פאדיחה" על הכביש, לא תאונה או משהו חס ושלום, אבל שוטר עוצר אותי והתגובה שלי היא "לא נהגתי 8 שנים" , מה הוא יכול לומר לי ? (שוב, הרשיון בתוקף...) תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לא יודע אם ראיתם או לא, ראיתי את זה רק היום: http://stage.co.il/Stories/344913#top בעיקר לדוברי רוסית
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני יוצא עוד שעה לחיפה לחנות ספרים שם כי יש לי טרמפ. אני רוצה המלצה לספר הדרכה או ערכת הדרכה לקורס A+ כדי שאני אדע מה לקחת ושאני לא אקח משהו חסר תועלת. ידוע לי שיש את המידע באתר אינטרנט יש לי אותו מישהו כאן נתן לי כבר אבל אני מעדיף ספר. תודה מראש לכולם. [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:04:37 אני תיכף יוצא אי לאף אחד המלצה?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעתד לרכוש קטנוע מסוג JOYMAX בחודש הקרוב (כרגע עדיין בשיעורי נהיגה) ורציתי לדעת כמה עולה ביטוח,האם ישנה אפשרות למקיף ומה רוב השוק קונה חובה/מקיף? מצטער על השאלות אבל בתחום הדו גלגלי אני ממש חדש (רשיון לרכב יש לי כבר 5 שנים). תודה לכולכם קצת מידע כללי : 1.עלות כלי היא 22,000 2.אני נהג יחיד ללא תאונות.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר מחברים אותי ליס,ולמרות שאני שונא את הוט,אני מרגיש לא שלם במאה אחוז עם ההחלטה לעבור ליס,למרות שאקבל יותר ערוצים בפחות כסף. מה שהכי יפריע לי זה שאין את ביפ,וביס כמה שידוע לי אין ערוץ דומה שכזה. אשמח לחוות דעת של מנויי יס ואיך אתם משווים את יס להוט מבחינת תוכן בעיקר,שירות פחות חשוב כרגע. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-