כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
:errrr: http://www.vidi.co.il/view_video.php?viewkey=26356cc127852413ea3b
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך אני עושה דף לייק מתקדם בפייסבוק ? כמו זה ? http://www.facebook.com/pages/wwwwww-l-ywmn-snyp-hmqdwnlds-hky-gdwl-bwlm/162576847086352 שאתה לוחץ על משהו ואז זה עושה במשך שאר ולייק אוטמטי.. מישהו יודע ? אשמח לעזרה.. [br]פורסם בתאריך: 29.09.2010 בשעה 23:44:18 מישהו ?אף אחד לא יודע ?
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחר , ב11.6, החל משעה 14:00 בצהריים ועד 7:00 בבוקר למחרת , תערך מסיבת הרשת הגדולה בארץ בגני התערוכה תל אביב. הייתי היום בlogicpc בביקור, וראיתי שהם מציגים שם. שהייתי הם הרכיבו 4 או 5 מפלצות עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת בשוק , כולל מחשבים עם קירורי מים , מערכות של 64 ביט של AMD וגם של INTEL . כמו כן , לנכנסים לתערוכה יש הנחה כספית גדולה על כל מערכת מחשב כזאת. מקווה לראות אותכם שם . לפרטים על המסיבת רשת : http://www.3dv.co.il/content.php?do=Docs⊂=lan_infobits סך הכל זאת חוויה של פעם בחיים. אני לא מפרסם לאף חברה רק רוצה להביא את זה לתשומת ליבכם.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז כך שלום לכולם. חזרתי היום בערב לפני כמה שעות, מגרמניה מקום מדהים, מדינה כלכך עשירה!!, מסודרת,תרבותית ,יפה, האנשים מסודרים לבושים מדהים, הנשים חתיכות, המקום כולו נקי כלכך, כל המכונית שם מבריקות, בלי שום דפיקה, אין מכונית אחד שם שגנבו לה ג'אנט או משהו, כמו בארץ, כל המכוניות בברלין הם מרצדס ,אודי,פלוצפגן,במו, ואפילו מאזדה ראיתי שם המון, ממש התפלאתי, מהיפנים זה האוטו שראיתי הכי הרבה , ראיתי אפילו פרארי , ו ה פורש 911 רץ שם כמו מאזדה לנטיס אצלנו. ראיתי גם RX8 , אבל לא הצלחתי לצלם, כי היא טסה באוטוסרדה באיזה 160 קמ'ש, כל מקרה אוטו מדהים, הרבה יותר יפה אפילו מהתמונות. ראיתי גם TVR , במו 5 ו 6 יש שם פשוט מיליונים!!!!, כל פינה. ועכשיו לעיר, מקום מדהים, שפע של כיף, אני מאו…
-
- 114 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מדבקות של WD וNVIDA או LEADTEK בכלל? קניתי מחשב ומדבקות של הכל קיבלתי חוץ מNVIDIA או LEADTEK ו WD אם יש מישהו יודע איפה יש ואם יש? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לרכוש חשבון פרימיום באתר fileflyer, אבל משום מה האתר לא מוכן לקבל את החשבון paypal שלי. אחרי שאני לוחץ על תשלום בעזרת paypal ומכניס את הפרטי התחברות אני מקבל את ההודעה הזו: To complete this purchase, please link a credit card to your PayPal account. מעבר לאתר הזה אני יכול להשתמש בחשבון paypal באתרים אחרים ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקליט T-p-i זה שמעליב Ice Man הם לא רצו לתת את השמות האמתיים שלהם. תגובות!!
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן חידשתי את ה-ת.ז שלי וגיליתי שבמקום בו כתוב *לאום* לא כתוב אצלי כלום, יש רק כוכביות כאלו.. (כאלו -*********) מישהו יודע למה זה כך והאם זה אמור להיות כך? אם כן בבקשה אמרו לי, זה יעזור לי מאד ! תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מחשבון fx-82ms של קאסיו, ומעניין אותי לדעת אם אפשר לעשות בו משהו כדי שהוא יוכל לחשב את התשובות לתרגילים בכל מיני בסיסים (או שהוא יעשה לפחות מעבר בין בסיס לבסיס). נגיד אם אני רוצה לדעת כמה זה FA8D*903 בבסיס 16, שהמחשבון כבר יתן לי תוצאה, ואני רק אשב בצד ואהנה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
של השנה הזו?[br]פורסם בתאריך: 10.07.2007 בשעה 11:15:36 מצאתי ,יש ביובל גבע למי שמחפש.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
חבר שלי עבר צו ראשון וצוות אוויר ושלחו לו משהו שנקרא פרוייקט גאמה מה זה? עוד משהו הוא שאל אותי למה לא קיבלתי כזה דבר כי אני והוא עם אותם נתונים שנינו עם אותו קב"ה שנינו לומדים אותם מקצועות בבית ספר ושנינו עברנו צוות אוויר לפי מה קובעים אם אתה מתאים או לא?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: https://postimg.org/image/nb87odiu7 (אזהרה: עלול להכיל תוכן מיני/לא הולם. יש להיכנס בזהירות) זה כבר עבר כל גבול! זאת פעם שנייה שאני נתקל בדבר הזה, שיוטיוב שואלים אותי כמה סירטונים בדף הבית של יוטיוב כוללים תוכן מיני לא הולם. נוצרת לי איזו שהיא הרגשה שהם מרגלים אחרי כתובת ה-IP שלי.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לקוח עסקי בפלאפון, לאחרונה סגרתי עסקה של 150 ש"ח חבילה (שאני לא בדיוק זוכר את הפרטים עליה אבל היא מכילה את הכל בעיקרון, גם אחריות וכו'). הסוכנת נראתה די ממהרת וכאשר דיברתי איתה על פלאפונים אחרים שעולים יותר היא אמרה שהם עולים הרבה יותר והם לא משתלמים, מה יצא בפועל: החלטתי ללכת על ה-C510 שיצא בחינם, אותה סוכנת אפילו לא ידעה על זה ואמרה לי קודם שאצטרך לשלם אקסטרא, אחרי שביררה היא ראתה שזה באמת בחינם - בכל אופן, אחרי כמה בירורים היום, ראיתי שמגיע לי החזר של 80 ש"ח כלקוח עסקי. המכשיר שלקחתי עולה 54 ש"ח לחודש, וההחזר מכסה הכל - בזמן שדיברתי עם הסוכנת היא אמרה לי שה-N85 עולה כ-35 ש"ח לחודש, אז הסכמתי שזה לא ריאלי לשלם פי 7 יותר (ה-C510 במקורי עלה 5 ש"ח לחודש), לכן הלכתי על …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
החלום שלי זה לשרת ביחידה קרבית, אני אוהב את הארץ והמדינה ומאוד רוצה לתרום לה בצורה הכי טובה שאני יכול. יש לי אחות אחת ושנינו אחים להורים הביולוגיים שלנו- האם אני נחשב בן יחיד או לא. כולם אומרים לי שמכיוון שאני בן (זכר) יחיד, אינני זכאי להצטרף ליחידה קרבית ללא חתימת הורים ולעומת זאת בכמה אתרים באינטרנט רשום: "בן יחיד הכוונה הינה ל"ילד יחיד" כך שאם יש לך אחות, אתה כבר לא נכנס לקטגוריה של 'בן יחיד'." אשמח לתשובה נכונה וברורה אחת ולתמיד תודה מראש
-
- 38 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-