עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Check_Point,

חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב... מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים: 1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך.. תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן... אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות... 2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד, הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה ש…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  4. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעבר או עובד בחו"ל בחברת הייטק, איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח רפואי בארץ או בחברות המקומיות שלהם? או להשיאר עם ביטוח תייר כי העבודה היא לשנה..בנתיים ?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  5. אני יודע שלאף אחד אין כוח לזה אבל אני מתחנן זה חושב לי! לא צריך לפתור רק תסבירו לי איך פותרים! התרגיל: X^4+x^2+1 ---------------- < 0 x^2-4x-5 (הסימן הזה ^ חזקה) בבקשה זה חשוב לי! עדיף גם להביא דרך של הפתרון (על תדאגו אני לא מצנל אף אחד יש לי 48 תרגילים כאלה לפתור!) בבקשה אני מתחנן!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by HitmanX,

טוב אז היום היו המבחנים בבית השריון בת"א, אין לי מושג למה זימנו אותי הרי שום שפת תכנות אני לא למדתי וגם לא יודע במבחן הראשון היה סבבה בעיקר מה שהיה קשור לוינדוס חומרה ורשתות, המבחן השני XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX;D מישהו מפה היה שם בכלל? ספרו איך הלך.. אגב, אני הייתי זה עם החולצה האדומה שאיחר על הבוקר ויצא ישר איך שהתחילו את המבחן השני

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. המחיר של המוצר Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Retail Sound Card הוא 150 דולר שזה אומר 700-750 בארץ המחיר הוא 1100-1200 שקל למה יקר כל-כך?? עוד שאלה האם אני יכול לקנות ב yahoo את הכרטיס ב 150 דולר?? וכמה זה משלוח??

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם

• 92 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. http://147.237.72.184/tahbura/ > מצד אחד זה נכון, מצד שני אנו מצטיירים פה כעברייני תנועה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כל מילה מיותרת

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ran8,

http://www.youtube.com/watch?v=k6K4KOEgv2M אחד השירים הטובים חח (למרות שהוא ממש מסכן הבנאדם קיבל סריטה חזקה)... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. צריך דחוף דחוף השוואה או מידע או כל דבר (עדיף בעברית או מתורגם) על מאפייני התקופה שלפני ואחרי בניית החומה הסינית (כשאני אומר מאפיינים אני מתכוון לשלטון, דת, צבא, מלחמות וכו')

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by IG,

הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by חן מ,

באתר הזה של בחינות הבגרות פורסמו הציונים אם בא לכם שתפו בציון שקיבלתם:אני קיבלתי 70 במודל G,ניגש למועד ב מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

מכירים אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם את הבסיס לנגינה בגיטרה ? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by Tony47,

http://www.newegg.com האתר הזה אמין? אני רוצה להזמין ממנו חלק אחד ועוד שאלה עד כמה המס היה גבוהה בייבוא? אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Longstrom,

pc-spot.co.il got owned איזה ילד או משהו הפיל להם את האתר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כמה ימים רשמתי מחירון טכנאי PC מאתר ערוץ 2 שעה ראשונה 150-200 שעה שניה 80-100 וכולם צחקו עלי בבקשה : http://www.yotta.co.il/advantage6.html אפילו יותר יקר מהאתר של ערוץ 2

• 49 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. Started by 10GaZ,

אני מחפש חבר'ה בעלי ידע רב בPHP (רצוי גם ידע בWAP) וחבר'ה בעלי כשרון והבנה בעיצוב גרפי (עדיף שילוב של PHP עם עיצוב גרפי). המתאימים יהיו חלק בצוות של שותפים במיזם חדש לטלפונים סלולריים. שימו לב, לא מדובר במקום עבודה, אלא בסוג של חברת הייטק שאני מקים. השותפים (הצוות) יקבלו אחוזים על הכנסות שוטפות וכמובן את חלקם במידה שנצליח לעשות אקזיט שמן אם אתם מחפשים אתגרים ולהיות "מסודרים", אנא פנו אלי בפרטי או לאימייל: gonent@walla.com תודה לכל מי שקרא את ההודעה והגיע עד שורה זאת 8)

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by lazy-bones,

היי אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום, או אם זה קשור לפורום הזה, אבל ננסה.. רציתי לדעת איזה אתר לאכסון תמונות נותן את התנאים הכי טובים בחינם, שיהיה שרת מהיר והרבה מקום לשמירה ואם במקרה אסור לציין שמות וכתובות של אתרים כאן, אז בפרטי.... (אם מותר כמובן) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by idofr,

אז ככה אנשים אני עכשיו ממש אבל ממש מצונן ואני כבר מיואש טוטל זה כבר ברמה שאני לא יכול לקנח ת'אף כי הוא כואב לי מרוב קינוחים!!!! אז אני צריך העצות מה לעשות וובקשה כמה שיותר יצירתיות כי אני כבר מזה מיואש :'(

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dror_gh,

מצטער אם זה לא המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום. אני צריך לדעת מאיפה אני יכול להוריד דיסק שמיעה(זה לאוטו) ללימוד אנגלית ? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OutRaGe,

היי בוא נגיד שהמצב הפיזי שלי לא הכי הכי אבל 2 הדברים שהכי מציקים לי זה הרגליים ולב ריאה כאילו הרגליים שלי תמיד תפוסות אחרי פעילות ספורט ובכלל יש לי קצת כרס אבל ברגליים אני רזה כך שאני חושב שיש קצת לחץ על הרגליים (1.75 שוקל 65) וסיבולת לב ריאה- היום הייתה ריצת 900 לא הצלחתי לסיים אפילו \= רצתי האמנם רצוף בלי הליכות באמצע אבל רק 600 מטר ראשונים ויכולתי להמשיך מקסימום בהליכה בינונית-מהירה תמיד זה היה מפריע לי והתעצלתי והחלטתי שאני חייב להתחיל ועדיף עכשיו. יש טיפים איך להתחיל מה כמה ? תודה מראש .

• 62 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by Maya1515,

שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!

דיונים חדשים בפורומים