עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Q310510: Recommended Update Download size: 220 KB, < 1 minute This update resolves the "Playback and Copy-Protection Issues When You Try to Play the Snow White and the Seven Dwarfs DVD Movie" issue in Windows XP and is discussed in Microsoft Knowledge Base (KB) Article Q310510. Download now to be able to play Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs" Platinum Collection DVD. Read more... WINDOWS XP :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: ;D למישהו יש עוד בעיות מצחיקות עם WinXP?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פרודיה אל המכשפה מבלייר בסיגנון קצת אחר חחחחח איזה כוסיות יאללה ;D ;D

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by House M.D.,

למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. http://www.youtube.com/watch?v=eeXzR9iexJk אני חושב שזה צריך לזכות בפרס "האופציה המיותרת ביותר אי פעם"

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by Far_Away,

ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קודם כל אני בטוח שהרבה מאוד אנשים כאן גדלו על הסדרה הזאת, עכשיו ייצרו סרט על הדרדסים, מישהו הולך לראות את זה ? תהנו ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מצאתי תוכנה\קוד שהוא בעצם מערכת אתר שעליו מבוססים כל מיני אתרים בארץ כמו DOTKOF ופנגווין אין לי נסיון בקודים של ASP PHP ודברים כאלה אז אם מישהו התנסה בקוד או במשהו דומה של חדשות ויכול לעזור... שבבקשה יעזור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לכל האמנים יש לי נעל אתלטיקה שאני רוצה לעבוד עליה כפרוייקט להצגה. אני רוצה לצבוע את הסולייה (100 אחוז פלסטיק קשיח עם מסמרים לאחיזה במסלול) בצבע כרום ואת הUPPER (מעין עור כזה) בזהב. איזה חומרים הכי טובים לכל חלק ? איך אני שומר שהוא יהיה עמיד במים+לא יתקלף ? לצבוע עם ספריי מיוחד ? איזה פיניש לשים ? במה להשתמש על העור ? כל מידע יעזור תודה !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by iem,

האם J&R בארה"ב מקבלים כרטיס אשראי ישראלי, או שהם מהחנויות שרוצות כרטיס המקושר לחשבון בארה"ב ?? תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אני משתגע כבר שנה, איך קוראים לזה באנגלית... כתבתי nrver ending story ב-imdb וזה לא מצא את זה, ואין סיכוי שזה לא יהיה שם כי חגיגה בסנוקר כן שם! אז אם מישהו יודע איך קוראים לסרט באנגלית בבקשה שיגיד לי... :

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by coorva,

עברתי ל-012 ואם אני נותן שם של מישהו שגם ב-012 אני מקבל זיכוי על חודש שלם......ואם אני לא טועה גם הוא מקבל. אם בא למישהו לעשות מצווה, אשמח אם יצור עימי קשר באי.סי קיו 131383840 תודה

13. כנראה בעיה ב DNS ואני אכלתי סרטים שזה אצלי נ.ב. דווקא HWZONE עובד.. אבל כל שאר אתרים כמו YNET FACEBOOK וגוגל לא עובדים הזוי ***עידכון*** נראה שתיקנו את זה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. http://www.southparkstudios.com/episodes/267106

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by nehmia,

איזה דלק צריך למנוע של טיסן 0.49 סמק 2 פעמיות

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  16. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. כל מי שקרא את הספר מבצר דיגיטלי מאת דן בראון (הוצאת מודן) כנראה ששם לב שבסוף הספר מופיעה סדרת מספרים: 52-15-121-2-33-2-933-39-100-15-3-76-107-48-8 ומתחת מצויר חץ לצד שמאל -> עכשיו, זה צופן שהמחבר כתב כדי לשעשע את הקורא אחרי שהוא ייסים לקרוא את הספר ?! או שאני עדיין אוכל סרטים מהספר, וסדרת מספרים לא קשורה נראת לי כצופן מסתורי ? ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא כל כך הבנתי את השיחה בסוף הסרט עם רוברט דה נירו מישהו יכול להסביר בבקשה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לפני תחילת המשחקים של ליגת האלופות הערב הראו קליפ על ורדר ברמן, לקראת סוף הקליפ השמיעו תוך כדי שיר קלאסי. בשיר היה קול גברי, והצלחתי לזהות את המילים All I wanted... ומפה יש פזמון כזה, זה היה בקול גברי בזמן הקליפ. למי שיכול לעזור בבקשה בזיהוי השיר בכל דרך שהי, תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. (צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by עמיר,

התחיל עכשיו הפרק הראשון ב AXN. מעולה למי שרוצה להתחיל מההתחלה (לא ראה אף פעם).

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Moty_p,

שיחה שלי עם אחד הילדודס מ FXP מי נתן לילדים האלה מחשב לעאזעל? חח.. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11769365

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/watching-3d-films-sharpens-cognitive-5733117 מדוע כדאי לכם לרכוש מסך תלת מימד למשחקים וסרטי 3D מאמרים על מדוע כדאי לראות תלת מימד על מסכים ואיך זה משפר את המוח ציטוטים נבחרים מתורגמים : ניסוי בראשות מדען מוח מאוניברסיטת גולדסמית מצא כי אנשים שצופים בוידאו ב3D שיפרו את הכישורים קוגניטיביים בהשוואה לאלו שצופים ב2D. על פי המחקר, משתתפים חוו עלייה של 23% בעיבוד הקוגניטיבי, כמו גם גידול של 11% בזמני תגובה. ממצאים אלה משמעותיים יותר ממה שנדמה. מעולם לא היה זמן טוב יותר להסתכל על דרכים לשפר את תפקוד מוח. על פי התוצאות, משתתפים היו 7% יותר עוסקים במה שהם צופים, והוסיפו לטענה שהסרטים 3D הם יותר כמו צפייה בחיים אמיתיים,…

• 22 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.