עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חחח אחד הסרטונים המצחיקים!!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by Aviad6,

http://www.abductionlamp.com/ רעיון ממש יפה ויהיה להיט נראה לי בארץ נלקח מוואלה מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by Skeleton,

http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. נסעתי היום לקנות קצת בגדים וזה מה שקניתי.. כפכפים של QUICKSILVER מכנס של חברה לא מוכרת חולצה של QUICKSILVER מכנס ספורט של NIKE וקניתי עוד גרבים, ועוד מכנס כזה מעפן.. :-\

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by אלימלך אגוז,

1. למה לעזאזל כל הפורנו היפני שאני מוריד מצונזר?! 2. היפניות הקטנות האלו עם החזה הגדול, הם מייצאים אותן לחו"ל? 3. וכדי שזה לא יהיה ספאם: אני לא מתמצא בזה, איך אני יכול לעבור את שלב האימות בסרטים עם DRM וסיסמא? תודה ;D

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by J0n1,

1. זה יקר? כמה אמורה לעלות סיגריה אחת? 2. זה הורס משהו כמו אקסטזי? 3. אילו תופעות לוואי זה יוצר? 4. לכמה זמן ההשפעה נמשכת? 5. זה ממכר? 6. יש משהו שצריך לדעת לפני שמנסים?

• 64 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by Kitt0s,

קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by Gimel,

אני מקווה שמסתדרים פה בלעדי. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/590/696.html בבקשה כנסו ותגיבו. זה מאד יעזור לנו לקדם את הספורט.

• 78 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. שלום! קניתי מחשב חדש לא מזמן,ואני בתקופה האחרונה הדלקתי וכיביתי אותו משהו כמו פעמיים ביום. בזמן האחרון התחלתי לכבות אותו רק אחרי כמה שעות שהוא דלוק,כלומר להדליק אותו פעם אחת ביום ואחרי כמה שעות לכבות אותו. רציתי לדעת אם זה יכול להרוס לי את המחשב,להאיט אותוךאו לגרום לבעיה בחלקים הפנימיים שלו או כול בעיה אחרת שעלולה לגרום לתקלות. מקווה שהכול בסדר ולא קרה כלום ושתוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים.

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  13. מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cyb3r,

התיכון בו אני לומד, "בליך ר"ג", החליט לעשות היום "יום וירטואלי" לשכבת ט'. לצורכי העניין השכבה מכילה כעת כ-520 תלמידים. את כל הפרסומות של היום הזה אתם בטח כבר יכולים לדמיין ("עידן חדש", "הראשון מסוגו" וכו'). התוכנית היתה לתת עבודה בנושא "אליהו הנביא" בתנ"ך מ-9 בבוקר עד 11, כאשר ב-11 צריך לשלוח טופס עם התשובות דרך האתר, ועוד 2 עבודות מ-11 עד 1 וחצי בצהריים. ניסיתי להיכנס לאתר בתשע בבוקר, ומה אתם יודעים, הוא לא עובד. כנראה כורע תחת העומס האדיר, מסכן שכמוהו. לקראת 10 האתר מתחיל לקרטע חזרה לחיים, כנראה כתוצאה מאנשים שנוטשים, ובינתיים הודעות עוברות ברשתות ההודעות המיידיות למיניהן לגבי הארכת זמן, כאלו שהצליחו לראות את העבודה ושמרו אותה וכו'. בסביבות רבע ל-11 האתר עובד כמעט חלק, …

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E640 עם 8800 GTS. האם צפוייה ירידת מחירים דרסטית בקרוב, או שאני יכול להיות רגוע ולקנות עכשיו?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  17. הם משלמים כסף לwarner bros וכאלה..?? הרי אם הם לא משלמים כלום.. זה לא אמורה להיות בעיה של זכויות יוצרים?

18. Started by The Dom,

המורה שלי אמר לי שיש לו גידול בראש. עכשיו חוץ מגידול סרטני יש עוד גידולים שיכולים להופיע בראש?(בבקשה אל תצחקו... אני לא מבין בזה) 2) מה הנזק שגורם גידול סרטני לתווך הקצר? (אני יודע שזה יכול לגרום מוות, אבל מה עוד...)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

21. Started by iem,

מי מוכן לתרום ולסרוק את הטופס של הבחינה שהסתיימה בשעה 12:00 היום של מע' חשמל קיץ 2007 ???? תודה !

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  22. Started by 104952,

שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד הודיעו לי שאני צריך לעשות אש לילה לכיתה של אחותי הקטנה ....חשבתי להביא להם צ'יזבטים , ואז מסתבר שאיבדתי את פנקס המדריכים שלי ... עכשיו , מכיוון שאין לי צ'יזבטים לספר לילדים , אני צריך שאתם , כן כן אתם , תביאו לי רעיונות. אם יש לכם משהו טוב , אל תכתבו מגילה, אפשר ממש לתמצת את זה ואני כבר ארחיב ... תודה חברי המפחידים

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  23. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Aviv C,

אני צריך לעשות עבודת גמר במחויבות אישית. התנדבתי במשמר האזרחי. קראתי את דפי ההסבר ולא הבנתי כלום!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעבודה מוכנה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים