עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by uzi_sch,

קלטו קטע:

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by over,

אני קורא פה אנשים שקונים מחשבים באלפי שקלים וכרטיסי מסך בסכומי עתק, ו השאלה למה ? היום בעידן קרבות הענק בין כל חברות הקונסולות זה הדבר הכי משתלם לקנות . הרבה יותר זול, אמן , נוח . רוב המשחקים כבר מזמן עברו לקונסולות . (למעט אסטרטגיות ) הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע .ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב . מכניסים משחק הוא מיד עובד . אשמח להבין מדוע אנשים עוד מבזבזים כספי ם על מחשבי משחק ?.

3. קיבלתם צו ראשון? יש לכם שאלות, תמיהות או כל דבר שמעניין אותכם לדעת על החמש שעות שיקבעו לכם שלוש שנים ? זה המקום. בין אם זה לאן להתגייס או מה, חברי הפורום יעזרו לכם בכל נושא ובקשה. ובבקשה- יש המון תשובות שנכתבו כבר, אז השתדלו לא לחזור עליהם. גיוס קל לכולם(:

4. Started by Andrey22,

האם מחר (יום ראשון) יש שביתה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by J0n1,

יש לי בקבוק של ג'ק דניאל בבית, אז אמרתי בוא נשתה, חבר'ה זה המשקה הכי מגעיל ששתיתי בחיים שלי, זה יותר חזק מוודקה איך אנשים שותים את זה כמו מים? ניסיתי גם עם סודה וזה עדיין מגעיל, קרח כנ"ל איך שותים את זה?

• 124 תגובות
    • 36.7k צפיות
  6. Started by RGod,

ראיתי את הכתבה ,רציתי לדעת עם מישהו ניסה להתקין ,העם בכלל שווה להתקין את התוכנות הנ"ל . http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516053&sid=130 :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Drek Boy,

אם יש מוסיקה או סתם רעש כלשהו וזה נשמע מרחוק או שזה עובר חפצים או קירות עד שזה מגיע אליך אז שומעים בעיקר את הבאסים וכל הצלילים בתדר גבוה נעלמים כאילו ולא שומעים מילים... למה זה?? למה את התדר הנמוך אפשר לשמוע ממרחק גדול, דרך חדרים וקירות בעוד שתדר גבוה נעלם בקלות ממרחק או מחפצים. נגיד היום חיפשתי את הפלאפון שלי אז התקשרתי אליו והוא היה רחוק ממני בקומה וכמה חדרים ובתוך ג'ינס ושמעתי את זה לפי הרטט ורק כשהתקרבתי שמעתי תמוסיקה של הצלצול. מישהו יכול להסביר לי למה?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by Ym92,

חמשת הראשונים שיענו נכונה יזכו באחד.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

בדצמבר [עוד חודשיים] אני נבחן לפסיכומטרי :\ התחלתי כבר את הקורס ביואל גבע לפני שבועיים אבל אני רוצה עצות מכם.. אם יש לכם אז גם ספרו איך אתם עברתם את הבחינה [איפה למדתם, כמה..] בקיצור, זרקו כל מה שעולה לכם לראש :-) תודה מראש

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

מישהו ראה כבר חלק מהתוכנית? אני ראיתי ולא הפסקתי לצחוק, איך הם השקיעו עם הקטע של השוטרים הקטנים האלה, ממש חוליגנים! :lol: :lol: לעזאזל הוא גם אמר ליד הנכדה של מוסוליני שהיא גזענית בעברית, פאקינג בשידור! אויי ושלא נשכח את הקטע עם הפרסי הזה, "מה תעשה עם דולר?!". :lol:

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by J0HNiE,

אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by J0n1,

מישהו שאני מכיר חוזר עוד שבועיים ואמרתי שאני אבקש ממנו משהו עד 20$ הייתי רוצה מלא דברים מEBAY אבל אני לא אבקש ממנו לפתוח חשבון PAYPAL וכל הסיבוך, וההורים שלי לא יסכימו ולי עדיין אין אשראי (רק כספומט) קיצר חשבתי על איזה צעצוע או משהו מגניב אבל שאפשר לקנות ממקום נורמלי (נראה לי שאמאזון זה אפשרי וגם אתרים בסגנון) אם מישהו מכיר מקום שמוכר מעילים של להקות כמו איירון מיידן אני אשמח לשמוע.. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.h-6.co.il/contest.asp?msg= תבחרו במה שבא לכם חברים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dj_horse,

.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Burned,

אם יש שני מסכים בגודל שווה, לדוגמא, 42" האחד עם רזולוציה טבעית גבוהה יותר מהשני (720X1280 ו 1920X1080) ואני שם בהם אותו סרט (לדוגמא1024X576) יהיו הבדלים באיכות התצוגה?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  19. שלום לכולם... חשבתי עכשיו על רעיון: למה לא, כמו בכמה פורומים אחרים, נעשה מדור של "משחקי און ליין", ששם נעשה רשימות של כל המשחקים שבהם משחקים עכשיו חברי הפורום. לדוגמא: אני נכנס לשרת CRYSIS, ואני ארשום את זה שם, וכולם יוכלו לראות ולהיכנס, ככה תהיה רשימה של מלא סרברים בכמה משחקים שפשוט נדע שהם שלנו ולא נצטרך לדבר על זה בפורום וכל הזמן לשאול באיזה שרת משחקים.. רעיון טוב? אפשר ליישם אותו?

20. Started by redti,

שמעתי לאחרונה מכל מיני אנשים שאין בכביש 1 מצלמות מהירות מאחר וחברי כנסת רבים עוברים בכביש לעיתים קרובות.. נראה לכם הסיפור הזה?

21. תגידו גם אתם מזילים ריר כשאתם רואים לוחות אם חדשים ?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קניתי היום מיונז ואני מחפש מה לאכול עם זה... מה אפשר להכין? (אין לי נקניק)

• 45 תגובות
    • 8.1k צפיות
  23. Started by LazyBurger,

מה נשמע חבר'ה? קראתי בעיתון על האלבום החדש אז החלטתי להוריד אותו. הופעתי לשמוע שיש שירים ממש טובים באלבום כמו 15 steps, all i need, faust up עוד מישהו שמע כבר את האלבום?

24. Started by Alex89,

עשיתי LABEL ועשיתי עליו פילטר שכל האימיילים מכתובת מסויימת ילחו ישר אליו כאני מקבל אימייל כזה בGMAIL NOTIFICATION לא מראה לי שקיבלתי אימייל, יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים