עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

שלום, בטח כבר נמאס לכם לראות שכל אחד פותח לעצמו תראד שיש לו יום הולדת אבל אצלי זה אחרת, היום יש לי יום הולדת 18 ולכן זה גיל חשוב. ;D מחר אני הולך קצת לחגוג עם כמה חברים בתל-אביב, אבל כיוון שאני לא מכיר את מועדוני/בריי תל אביב אשמח לשמוע המלצות על מועדון/בר טוב...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Chevy,

מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by blabla2002,

מזל טוב עד 120 ושתצליח לפתור את כל החדוא בעולם הנה 19 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  4. גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Chevy,

יום הולדת שמח קובי מאחל לך אושר, שמחה, אהבה, הצלחה וכיף בכל אשר תעשה. אתה אחלה אדם וחבר. וכמיטב המסורת רבת השנים....שמנמנים !!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: 23 שמנמנים כולל 1 לשנה הבאה ! תהנה :givemebeer:

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. טוב אז כבר הגיע ה22. המסטול הראשי, הלא הוא MastulMaster חוגג היום יומהולת 14. הרבה הרבה מזל טוב, וכמיטב המסורת, דובונים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: יאללה פנקו בברכות..

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by ליאן ל,

אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by approx,

עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

גם אתם שונאים יום הורים ? ברגעים אלו אמא שלי צריכה לחזור מהיום הורים. הציוניים שלי ממש גרעים אז נראה שלי שאני אומר שלום למחשב עד לחופש הגדול ! יש דרך להרגיע את אמא ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום, היה לי היום יום הורים והציונים שלי בקרשים, ממוצע של 55! אני לא יודע מה לעשות, למישהו יש סוד הצלחה בלימודים?

• 111 תגובות
    • 11.4k צפיות
  11. Started by kdani,

בוקר טוב לכולם, אמנם מדובר באתר טכני, אבל בסוף אנחנו חיים במדינת ישראל. חושב שראוי לציין את יום השואה ב-BANNER של האתר היום. מקווה שמשהו "מקורב" יראה את זה... דני

• 78 תגובות
    • 7.4k צפיות
  12. צוות HWzone מרכין את ראשו כאות לזכר ששת המליונים אשר נרצחו בידי המרצח הנאצי בזמן מלחמת העולם השנייה על אדמת אירופה לכתבה

13. Started by satlan1,

מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אם כבר ישראל סוגרת 60 וכל אחד מאיתנו בטח ייבלה איפשהו היום/מחר אז עדיף שכל אחד ייפרסם את ההתרשמות שלו ותמונות כמובן מהבילוי באתרים ברחבי המדינה. אני כנראה יהיה באחד האתרים של חיל האוויר עם משפחתי, צפויות לכם הרבה תמונות ממני.... ;D אם כבר, מישהו ממליץ על אתר מסויים (עדיף של חיל האוויר) לא רחוק מתל אביב....?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by R3,

איזה סרטים מעניינים יהיו היום בטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  16. מעניין אותי לדעת מדוע התאריך הזה נבחר ולא תאריכים אחרים... שמעתי שזה קשור אולי למרד גטו ורשה או לאחת המרידות.

17. Started by alex.turovsky,

לזכר אלו ששרדו, אלו ששורדים ואלו שלא הצליחו לשרוד

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Zeev86,

מדי שנה מתקיים טקס יום השואה הבינלאומי במדינות אירופה. תמיד כשאני שומע על זה, אני שואל את עצמי: אם חלק ממדינות אירופה מוכנות לציין את יום השואה, למה אנחנו, בישראל, לא מציינים את יום הניצחון של בעלות הברית על גרמניה הנאצית? יותר מדהים זה, שלפני מספר שנים הועלה הרעיון הזה לחברי הכנסת, אבל הם סירבו כי כנראה שזה לא מעניין כאן אף אחד. מה דעתכם? האם זה בסדר שבחול מציינים את הארוע הנורא שקרה לנו במלחמת העולם השניה, אבל אנחנו מצידנו זוכרים רק את הצרות שלנו מהתקופה ההיא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקי למי שלא שמע עדיין מחר זה יום השטן כביכול (06.06.06). וכן אני יודע שהשטן זה בעצם 616 ומחר בכלל ה שישי ליוני 2006. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם קרה לכם משהוא מוזר. אני אתחיל בעצמי: מחר ישלי להגיש פרוייקט באינטרנט. היום סיימתי את תיק העבודה שציפיתי שיצא בסביבות 40 דפים. יצא 150 ומפה זה נגרר... הלכו 50 ש"ח מהחסכון לגיטרה, לחבילה של דפים וניילונים שקופים לדפים. אחרי זה באמצע ההדפסה נגמר הצבע השחור במדפסת. עברתי לכחול.. אבל גם הוא בשבלבי גמירה. והכל בגלל מחר. מה איתך? איך המחר פוגש אותכם היום? ספרו גם מחר מה יקרה לכם.

• 71 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Gilo2005,

יש לי שאלה בקשר לאנטישמיות האם מישהו יכול לסכם לי מה ההבדל בין האנטישמיות המודרנית למסורתית ממש בכמה מילים עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ולא מצאתי מידע בויקפדיה מוספר קצת אך לא בהקשר .

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by Ewingum,

היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by אסיWOW,

יום יפה היום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

צום קל וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by A-L-o-n,

יום כיפור הגדול מגיע. מי צם? אני צם. נקווה שלא יהיה מכות כמו שנה שעברה (המהומות בעכו).

• 155 תגובות
    • 12.7k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

השאלה הנשאלת ב HWZONE:... אז מי צם? אני בחרתי ב 5.. ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.