כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאחר ואני חובב לוגואים של שמות גדולים ( אני יודע ;D) ואני קונה מחשב חדש, רציתי לשאול אם מדביקים לי עליו מדבקה של VISTA? או שאולי זה בא עם הלוח אם? אני לא קונה עם המחשב מערכת הפעלה. יש לי כבר. תודה וחג שמח/שנה טובה!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתקופה האחרונה התוודעתי לחברה GoEco, המוציאה משלחות התנדבות ברחבי העולם. בקרוב אני משתחרר מצה"ל וחשבתי להרשם לאחת מהתוכניות המוצעות שם. התוכניות שם לא זולות והתשלום עליהן לא כולל ביטוח וטיסות, אלא רק את המגורים, אוכל, וציוד והכשרות הנדרשות בתוכנית. רציתי לשאול אם מישהו התנסה באחת התוכניות ולשמוע קצת חוויות. מצד אחד זה נראה לי כמו חוויה מדהימה ומשמעותית, אך אני לא יודע אם זה שווה את הכסף שזה עולה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
במחשב זיהה את השלט ואפילו הצלחתי לשלוט עליו דרך ה-"game controllers". אבל כשנכנסתי לפיפא- המחשב זיהה רק את המקלדת ולא את השלט. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היה קשר ממש סבבי עם מישהי (קשר ידידותי לא זוגי) הקשר נפסק פתאום במפתיע - היא לא אומרת לי שלום, רק אם אני אומר לה (תמיד אני זה שנכנס לעסק שני ורואה אותה, אנחנו עובדים יחד), היא לא באה לדבר איתי והיא לא מפתחת שיחה שאני בא לדבר איתה אני חושד שזה בגלל שיחה שהייתה לי איתה שהיא אמרה לי שהיא הולכת לחפש עבודה שלישית אני חשבתי שהיא הולכת להתפטר וסיפרתי את זה לבוס שלה שהוא מהמשפחה המורחבת שלי מאז היא בקושי מדברת איתי איך לתקן את המצב? איך לגלות בכלל על מה היא כועסת? כי חבל לי אני באמת אוהב אותה (בתור ידידה בלבד כמובן) והיא לי ממש כיף איתה
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=12193&blogcode=260380 הזוי...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .
-
היי לאחר שלא עברתי מספר מיונים לתפקידים סודיים ולמודיעין חיל האוויר, ולאחר שלא התקבלתי לעתודה, נשארה לי אופציה אחרונה : מש"ק תכנון כוח-אדם שלחו לי הזמנה למיון לתפקיד זה ב5/12. אני מתלבט אם ללכת או לא: מצד אחד אין לי אפשרויות אחרות, מצד שני אני לא בטוח שאני מעוניין לנסות להתקבל לזה. מה דעתכם? האם אתם יודעים משהו על התפקיד? תודה
-
- 23 תגובות
- 15k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אנשים כאו זוכרים את הסיפור שלי איתם (התעקשו התעקשו לא להחליף לוח אם) אבל בסוף החליפו לי ללוח חדש יותר טוב ממה שהייה לי. אולי מה שחשבתי עליהם לא היה כלכך נכון אחרי הכל...
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום אני טס לארה"ב באוגוסט ורציתי לקבל מכם כמה שיותר טיפים על מה כדאי לעשות ולקנות אציין שאני נוסע לניו יורק-פלורידה ואולי אורלנדו אז אם אפשר אטרקציות באיזור. אשמח לקבל כל טיפ שיכול להנעים ולהוזיל את הטיול...גם דברים שלא שאלתי עליהם. אז ככה בכמה תחומים- ביגוד והנעלה:הבנתי שהמחירים ברצפה בכל מה שקשור בביגוד,אני מחפש מקום לכל הבגדים פחות או יותר,טומי וחבריו במחירים זולים..המליצו לי על שני outlet אחד שמו אליזבט בניוג'רזי ואחד סיקוקס שעליו אין לי מידע ממש. אני מעוניין לקנות נעלי ריצה ונעלי הרים אם אפשר המלצה על מקום כזה או שבאווטלט מוצאים הכל.. אלקטרוניקה ומחשבים:כרגע מה שנראה לי אני הולך לקנות שם מחשב נייד זה בטוח גם אם אני לא כל כך צריך אותו כרגע. שאלתי חבר איפה כדאי הוא אמ…
-
- 68 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
המורה נהיגה שלי אמר שהוא לא קיבל טסטים ולכן אני לא יכול לגשת לטסט (לא רק אני גם כל מי שלומד אצלו) העם מישהו יודע על זה? יש איזה שביתה או מהשהו כזה ?3 אני ממש מבואס זה כבר יהיה שבוע 2 שאני מחכה לטסט
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בקשר לחנות בזאת מישהו הזמין משם כבר? תוך כמה זמן זה מגיע? וכמה דמי משלוח לחבליה של כמה דברים קטנים? (מאוררים)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968454,00.html אחרי שראיתי תמופע שלהם בהרה"ב נדהמתי זה פשוט משהו מהממם איזה מהירות רגלים איזה קצב חבל"ז אחרי שראיתי תמופע בארץ ישר התקשרתי להזמין כרטיסים לצערי כל כרטיס זה 400 שקל ואמא שלי לא הסכימה(למרות שזה היה אמור להיות מתנת יום ההולדת שלה) עכשיו אני מבין כמה בר מזל הייתי כמו במדינת ישראל הכל חרא.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני צריך לנסוע לכפ"ס , אני צריך לדעת איזה קו מגיע עד לקניון ומאיפה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל חוות דעת על החנות http://www.tamlil2100.co.il/default.asp אני רוצה לקנות משם מדפסת XEROX. תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-