עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  2. ברצוני לרכוש משם בזמן האחרון כרטיס מסך... והייתי רוצה לדעת האם החנות אמינה, טובה?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  3. חברה אני רוצה לקנות לאמא שלי תנור אפיה מאיזה מכרז על איזה תנור אתם ממליצים????? וגם על איזה מכרז??? ;D

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

תגידו לי את שמות הדמויות: 1) יורש העצר של גונדור , קוראים לו גם הצעדן. 2) אחייניתו של מלך רוהן, ומאוהבת בארגורן. 3) קוסם רב עוצמה, שנלחם בסאורון. 4) נושא הטבעת, וצריך להשמיד אותה. 5) אהובתו האלפית של ארגורן. 6) עוזר לסם ופרודו, אבל בעצם רוצה את הטבעת לעצמו תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by PCguy,

אני רוצה לדעת איזה רשת חנויות מחשבים היא הכי אמינה לדעתכם ואיזו הכי זולה לדעתכם תתיחסו בבקשה רק לחנויות עם לפחות 3 סניפים תגידו לי מה הבעיה שלכם ניכנסו כבר 17 איש ואף אחד לא טורח להגיב?? מה כואב לכם באצבעות? יאללה תתחילו לפרגן צאו מהאדישות מה יש כבר אי אפשר לעזור יותר?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הסרטון היה עם ג'ים קארי אני זוכר שהיה דיי צעיר שהוא עם עוד 2 באוטו והם הולכים למסיבות "לתפוס" בנות. לבסוף הם הולכים לזקנות, זה קרע אותי יש למישהו את הקישור? תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by ben060,

אשמח אם מישהו ינסה לפתור את התרגיל או לפחות להגיע למצב של n=k+1 תודה. [attachment deleted by admin]

10. אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by vinipyx,

מה אתם אומרים??? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם אני מבטל אותו קורה משהו <?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  14. יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by riddle,

שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by ZiX,

לעסק של אבא שלי יש היום אתר אינטרנט ... האתר כמעט ולא פעיל.. היה להם הסכם אחסון עליו לשנה (כלל את הבנייה של האתר והכל.. ) קיצר רוצים 200 שקל לחודש , זה המון כסף.. בלי להכנס יותר מדי לפרטים אני בטוח שזה מחיר לא סביר ... גם אם יש לו שרת מטורף שהוא מאכסן עליו.. הוא בטוח לא צריך כזה... אני צריך אחסון מינימלי ל200 כניסות בחודש פחות או יותר , ושטח של 100 מגה בערך... עניין הבטיחות לא כזה חשוב (לא שזה נעים שפורצים לך כן?) אבל ברמת העקרון אין שם שום דבר סודי , לא כרטיסי אשראי לא סיסמאות לא שום דבר מיוחד.. למישהו יש נסיון בענין ויכול להמליץ לי על חברה טובה (יציבות האתר זה דבר חשוב למשל) וזולה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nisimm,

יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by pc student,

אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yoav9,

הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה השתחררתי מצה"ל. בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א. רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה. האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה? אודה לכל העוזרים...

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.