עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by vinipyx,

מה אתם אומרים??? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by moses_23,

יש לי את המחשב הכי חכם בעולם... [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם אני מבטל אותו קורה משהו <?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  5. יש אודישנים לפרסומות ? איפה אני יכול לשאול על הנושא?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by riddle,

שלום אני שוקל לעבור חברת אינטרנט בכבלים מישהו יכול להמליץ לי וגם אם אפשר לדעת איזה חברות מאפשרות חיבור קבוע תודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by ZiX,

לעסק של אבא שלי יש היום אתר אינטרנט ... האתר כמעט ולא פעיל.. היה להם הסכם אחסון עליו לשנה (כלל את הבנייה של האתר והכל.. ) קיצר רוצים 200 שקל לחודש , זה המון כסף.. בלי להכנס יותר מדי לפרטים אני בטוח שזה מחיר לא סביר ... גם אם יש לו שרת מטורף שהוא מאכסן עליו.. הוא בטוח לא צריך כזה... אני צריך אחסון מינימלי ל200 כניסות בחודש פחות או יותר , ושטח של 100 מגה בערך... עניין הבטיחות לא כזה חשוב (לא שזה נעים שפורצים לך כן?) אבל ברמת העקרון אין שם שום דבר סודי , לא כרטיסי אשראי לא סיסמאות לא שום דבר מיוחד.. למישהו יש נסיון בענין ויכול להמליץ לי על חברה טובה (יציבות האתר זה דבר חשוב למשל) וזולה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nisimm,

יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?

• 41 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by pc student,

אני מדבר אל האנשים שעדיין אין להם pci express חברה חשבתי פעם נכון שרק למעבדים החדשים יש pci express ה לגבינו משתמשי האטלון אקס פי והנפורס 2 מה החברות חושבות שבאמת ישימו ראדאון איקס 300 se ביחד עם אטלון 64 מה הם נפלו על הראש או משהוא (אני לא מנסה להעליב אלא להסביר שהם לא מתחשבים בנו)

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  12. http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yoav9,

הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה השתחררתי מצה"ל. בכל אופן, אני מרגיש קצת אבוד בכל התחום של למצוא עבודה, ועוד בפרט אחת עם תנאים טובים ושתתאים לי. ולכן התחלתי לתהות לגבי חברות כ"א. רק כדי לתת רקע, שירתתי כחוקר פלילי 3 שנים, ולמען האמת הבנתי שיש הרבה חברות אשראי שמחפשות חוקרים משוחררים. רק הבעיה היא שזה לא כ"כ קל לאתר איזה חברה מעוניינת במה ואיפה. האם יש לכם המלצות על חברות כ"א שכדאי להירשם אליהן? האם יש טעם בדבר? האם זה באמת עוזר במציאת עבודה? אודה לכל העוזרים...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. טוב הפעם אני רוצה לפתוח דיון על שאלה כאובה בארצנו הקטנטונת הלא היא- "חברות קבר" הכל התחיל לפני הרבה מאוד זמן עוד כשהידע שלי במחשבים שאף לאפס. בדיוק אז הלכתי לקנות את המחשב הראשון שלי.כולי שמחה וששון ולפי עצת חברים טובים של אמא שלי(טעות ראשונה- הקשבתי להם) החלטנו ללכת לקנות מחשב בעיר אחרת(רחוק מהבית רחוק מהלב....טעות שנייה) בחנות שלא הייתה מוכרת לי(אבל מוכרת לחברים והם עוד טענו שהיא איכותית). בקיצור הגענו יום שמח אחד לחנות שהייתה באיזה מרתף או צינוק. ממבט ראשון החנות נראתה מוזר ביותר- מוצרים חדשים ונוצצים ליד גרוטאות פח זבל. ממבט שני זה עדיין נראה ככה. טוב, הרי לא באתי לשפוט בתחרות יופי בין חנויות אלא לקנות מחשב ולכן התקדמתי לי למשרד קטנטן ששם ישב הבחור שהיה אחראי על מכירו…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by deangefen,

מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. טוב הנה הטבלה לשבוע זה: מספר | משחק ------------------------------------------------------------------------------ 01 |מ.ס. אשדוד - מכבי תל אביב -----------------> 02 |מכבי פתח תקוה - הפועל תל אביב -----------------> 03 |הפועל רעננה - בני יהודה ת"א -----------------> 04 |הכח מכבי רמת גן - בני סכנין -----------------> 05 |מכבי באר שבע - מכבי רמת עמידר -----------------> 06 |מכבי כפר קנא - בית"ר/שמשון ת"א רמלה -----------------> 07 |מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע -----------------> 08 |בלקבורן - סאות'המפטון -----------------> 09 |מנצ'סטר סיטי - ליברפול -----------------> 10 |פורטסמות - צ'רלטון -----------------> 1…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eranmor,

לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  19. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעבר או עובד בחו"ל בחברת הייטק, איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח רפואי בארץ או בחברות המקומיות שלהם? או להשיאר עם ביטוח תייר כי העבודה היא לשנה..בנתיים ?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by Rinkadink,

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אורח

קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by miky,

חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Delux,

מחר לומדים :-[ :'(

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.