עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SeaMonster,

מזאת אומרת כשעל צ'ק רשום "למוטב בילבד"?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הפונקציה היא ax קו שבר ln2x ואומרים לי שיש נקודת קיצון ב- y=2e א. מצא את a ואת הפונקציה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. איך פותרים את זה הנה קישור למבחן הזה שאלה 3 http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1170093335625.pdf ודרך אגב אני לא ממש יודע מתי צריך לעשות אינטגרל עם 0 פחות הפונקציה מתי צריך להשתמש ב- 0 פחות משהו

• 7 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. Started by night-fire,

בהצלחה לכולם, אל תלחצו , יש לכם רק שעה ורבע לסיים את המבחן ! חח סתם. בהצלחה לכולם וה' יהיה אתכם . נ.ב - יש כאן עוד נדפקים שיש להם גם יום חמישי בגרות היסטוריה ויום ראשון שבשבוע לאחר מכן מגן בלשון? ב-ה-צ-ל-ח-ה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by itai_1813,

גאון מי שיצר את זה, תהנו: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232323.html?playlist=featured

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. אם אחרי שסיימתי יג' יד' אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה על מה מסתכלים יותר על ציוני מכללה או ציוני בגרות? מה עםם פסיכומטרי יש איזה שינויים לגביו? בכללי מה הם תנאי הקבלה אחרי יג' יד' לאוניברסיטה? (יג' יד' - תוכנה)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by HoLy4EvEr,

כול הכבוד! M O L O D Z I !!!

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by orninyo,

איך אפשר לראות את ההודעות/שרשורים האחרונות שלי (כדי לעקוב אחריהם) ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Your-AsSaSsiN,

אני צריך להגיע ללשכת הגיוס לבדיקות ובזימון שנשלח לי כללו גם את שובר הנסיעה. השאלה שלי היא איך להשתמש בו. כלומר, אני פשוט נותן אותו לנהג האוטובוס ומשתמש ככרטיס רגיל, או שאני צריך להמיר אותו בקופה לפני הנסיעה באוטובוס לכרטיס רגיל או שזה משהו אחר? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 9.1k צפיות
  11. שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by SpEcToR,

מזאת אומרת משפחה? אף פעם לא נתקלתי בביטוי הזה http://img131.imageshack.us/img131/4723/picture001si2.jpg

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. Started by klayton,

פארודיה על GTA4 ;D http://www.youtube.com/watch?v=olawRS06E54

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. ניתן לקבל כסף מתנה ע"י השימוש הרגיל שלכם באינטרנט. איך זה עובד ? על ידי צפייה בפרסומות למשך 30 שניות כל פרסומות, תקבלו 0.01$ וכל מי שהמלצתם עליו יביא לכם עוד כסף אפשר להגיע לעשרות דולרים בחודש יש אפילו כאלה שקיבלו אלפים. איך נרשמים? קודם כל צריך להרשם ל ALARMPAY: :nono: כדי שיוכלו לשלם לכם בצורה אלקטרונית, ואז תוכלו לפדות את הכסף בעזרת צק או כרטיס אשראי ואפילו להשתמש בו לצרכים שלכם. אחר כך תרשמו דרך האתר הזה: :nono: זה חשוב לשים אותי בתור ממליץ כדי שתקבלו בונוס התחלתי חברה זה עובד הנה חישוב זריז ביותר (וזה יכול להיות הרבה הרבה הרבה יותר): התוכנה צופה על 15 פרסומות כל יום = 0.15$ 20 אנשים תחתיך צופים בתוכנה ב-15 פרסומות כל יום = 3.00$ אתה מרוויח כל…

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by IlanF,

באיזה שעה הבגרות מחר? טופס 003...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום לכולם.. ביצעתי רכישה בebay, ואני רוצה לשלם עליה (יותר נכוון אני חייב ) עכשיו פתחתי משתמש בpaypal, והכנסתי כרטיס אשראי... אבל איך בדיוק אני מכניס כסף לחשבון שלי? אני לוחץ "Add funds", אבל הוא נותן לי אפשרות רק מבנקים בארה"ב.. עזרה בבקשה. Install

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by redti,

באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by J0n1,

יש סיכוי שבבגרות יהיו 2 שאלות סדרות, ו3 הסתברות ו1 גאומטריה? אני לא יודע סדרות והסתברות, ותמיד עשיתי חקר משוואות וגאומטריה, ועכשיו המורה שלנו אומרת שיש מצב שישימו שני תרגילי סדרות, או 3 הסתברות ואחד גאומטריה. מה הסיכויים לזה? מישהו פגש את זה בשאלונים קודמים?

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by pringles,

מה אפשר לעשות איתם חוץ מלהשתמש בהם רגיל?....

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. אהלן חבר'ה בקרוב אני עושה קניה עצבנית ברצות הברית, בעיקר של ציוד אודיו, בגלל ההפרש ה-ע-צ-ו-ם של המחיר בציוד אולפני, החלטתי שאני קונה בחול, מדובר על הבדלים של פי 3 עד פי 4 במחיר בארץ מול ארה"ב! להלן הקניה שלי: ממשק FW של PRESONUS שני קונדנסרים SHURE SM81 סט טריגרים לתופים של DDRUM ומודול של ALESIS שני פיקאפים לגיטרה EMG 81 שני מיקרופונים SHURE SM58 ואחד SM57 אוזניות סנהייזר 280HD (עדיין בהתלבטות, פתחתי ת'רד נפרד) בקיצר מדובר פה על חיסכון בקנה מידה אסטרונומי לעומת קניה בארץ אז האם שחכתי משהו שממש זול בסטייט'ס לעומתנו? חשבתי על לפטופ אבל יש לי T42, אז הוא מספק בנתיים חשבתי גם על אייפון, שעולה פאקינג 200$!!! אז למי שיש רעיונות, אשמח מאוד אם תשתפו אותי תודה !

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by avi2014,

אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by amit_amit,

עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by klayton,

http://uk.youtube.com/profile_videos?user=piterr82&p=r

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים