כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
מיום חמישי שעבר בערך, הRSS לא מצליח להתעדכן. הן בFF 2.0.0.15 והן בFF3.0 (בשני מחשבים שונים, חשוב לציין). קורה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקיי, אז יוצא שמחר אני צריך להיות בדיזינגוף סנטר בת"א. מישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני מגיע לשם? באיזו תחנת רכבת בת"א לרדת, ומשם מה הלאה? לאן ללכת ואיזה קו אוטובוס לקחת?
-
- 23 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
לאחרונה Rapid Share הגבילו לגמרי את הfree users ונורא התבאסתי שאני מוריד על 70-80 במקום ה320 הרגילים שלי. היום באמת בתמים נכסתי לחשבון הפייפל שלי וגיליתי 100 דולר שהיו שם תקופה של חצי שנה+ וכרגע נזכרתי שבעבר שילמתי למישהו מהפורום מזומן בשביל כסף בפייפל! אז ישר ניגשתי לראפידשר וכמובן שעכשיו יש פרימיום D: סתם שיתוף של זמן נחמד
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מעוניים לרכוש כיסא נוח לשבת מול המחשב..חשוב שיהיה לו ריפיוד לידיים,עד 300..תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תושבים רבים בצפון הארץ ובמרכזה דיווחו על גרם שמיימי שנראה חוצה את שמי הארץ. כמה מהעדויות טענו כי אותו גוף אף השמיע שריקה במעופו. גם למוקד החירום של המשטרה באזור השרון הגיעו פניות רבות מאזרחים שצפו בתופעה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565737,00.html
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי איפה כדאי לקנות... איזה חנויות מחשבים מומלצות בשירות טוב, מחירים וחלקים טובים? ואם כבר דודה שלי טסה- אולי עדיף לקנות בדיוטי פרי חלקי מחשב או בכלל בחו"ל... ובקשר לדיוטי פרי, מי שיודע: 1. אם קונים ציוד בדיוטי פרי,הוא נשאר בשדה התעופה ואז לוקחים- מקבלים את זה לפני בדיקת המכס? 2. בדיקת המכס זה כשעוברים בקו האדום או הירוק? 3. לוקחים מכס רק על מוצרים שהם סגורים הרמטית? 4. אם מישהו פה עובד בדיוטי פרי, אפשר לקבל עזרה בקשר לדגמים שיש שם? 5. מה שווה לקנות בדיוטי פרי? תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר ל4 מגה ובבזקבינלאומי (ספק בלבד) מציעים לי 64.90 לשנה או 59.90 לשנה וחצי.. אין לי סיבה לא להשיאר בבזקבינלאומי מה גם שיש לי שם התחייבות לחודשיים הקרובים מה שגם מקשה אליי ללחוץ עליהם לקבל מחיר יותר טוב.. יש כאן מישהו שנמצא שם במחיר יותר טוב? מה הייתם לוקחים התחייבות לשנה או לשנה וחצי? אני יותר בכיוון השנה כי קצת מפחיד אותי להתחייב להמון זמן..
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם אני קונה חולצה חדשה והופ אחרי פחות משבוע יש כתם, אני לא מבין מאיפה הוא צץ אבל יש כתם! משהו מכיר תכשיר טוב נגד כתמים על חולצות? ???
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל. כתוב בעיגול Insane Inside ואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פה ובגוגל ואני לא מצליח למצוא... היה לא כול כך מזמן איזה תראד על מישהו שעשה מין יומן מלחמה הומוריסטי בפלאש והעלה את זה לאינטרנט. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש להזמין HD4850/4870 . צריך המלצה לחנות שעושה משלוחים ולא עושה בעיות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות באזרחות מחר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המועד ב' באנגלית שאלון F ו G באיזה שעה זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה כרטיסים בודדים (400-700 ש"ח לכרטיס בלי קומבינות ) עדכון: הופעה נוספת ב-08.09 - יש כרטיסים בשפע.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-