כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכיסא שלי גוסס ואשמח להצעות לכיסא חדש. ד"א לא חייב שזה יהיה כיסא מנהלים או משהו שנראה יוקרתי, הכי חשוב שיהיה כמה שיותר נוח במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, מחר בסביבות 8 בבוקר אני אתייצב לצו ראשון, רק שיש לי בעיה, עברתי דירה לפני כמה שבועות ותוך כדי שהעברנו את הדברים נעלמו לי טפסים חשובים כמו הצו ראשון + הטופס הרפואי שצריך לתת לרופא למלא וכו' אז מה אני צריך לעשות? ללכת לשם בלי זה? בכלל יקבלו אותי בלי זה? יעשו לי בעיות? מה להגיד להם? כדאי לדחות את זה? תודה רבה לעוזרים! זה ממש ד-ח-ו-ף
-
- 22 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי מספר אתרים ובכולם החיפוש \פילוח הוא לפי אזורים .(אזור גוש דן ,אזור הצפון \דרום וכיוצא בזה ...) מטבע הדברים אי אפשר למשל ,להגיד שאזור גוש דן זה כמו אזור הצפון או אזור הדרום. מרחקי הנסיעה בגוש דן הם קצרים יחסית ולא מהווים בעיה (אם הבחורה שווה את הטרחה ......). בכלל אני לא מאמין ביחסים בשלט רחוק כשגרים רחוק אחד מהשני ונפגשים מכורח הנסיבות לעיתים רחוקות . (שלא לדבר על מחירי הדלק הקורעים, דוחות התנועה , החנייה והבילוי המפוקפק בפקקים ההולכים וגדלים משנה לשנה ). אז זהו נישבר לי ה-ז' , לא מוכן יותר לנסוע לערים אחרות . זה נישמע לי דבילי לנסות להכיר בחורה בעיר אחרת כאשר בעיר שאתה כבר חי בה, יש עשרות אלפי תושבים , ולפחות פוטנציאלית יש בה כמה מאות טובות של בחורות שוות ..... …
-
- 102 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
אז אחרי שבחרנו תאריך, אני כבר מת לדעת מי מגיע. כל מי שמגיע שירשום, ניצור רשימת מגיעים. שאלות, בקשות, דרכי הגעה או כל בעיה שצצה, צרו איתי קשר :0526644106. שכל אחד בבקשה יכתוב גם מה הוא מביא, האם הוא צריך הסעה, אם הוא מביא חברים וכו'. אז זכרו 31.7.2008, יום חמישי בשעה 15:00 בטיילת יפו בעזריאלי. מגיעים: iakovl <כנראה מגיע> pain_killer12 <מגיע> MastulMaster <מגיע, מחפש הסעה מבאשר שבע> Henz16 <מגיע, עם חבר אחד> SheZiF <מגיע, עם חבר אחד> CyAn1de < מגיע, עם מצלמה> 1nStall <לא בטוח אם מגיע או לא עדיין> FullGaz° <מגיע, כמעט 100%> Aviko <לא יודע עדיין נזרום, אם כן, מביא חבר> IlanF <כנראה שבא, אולי מביא חבר> Aviko
-
- 119 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
לא מצאתי את המקום המתאים בתקווה שפה המקום. למישהו יש חנות מחשבים אמינה עם מחיר זול באזור ירושלים שיכולה להביא לי באותו סכום את המפרט הבא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351349.0
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר לגבי אילו סוגים של מבחנים או בדיקות לקביעת מנת המשכל יש בארץ ואיפה אפשר לעשות אותם. בעבר עשיתי מבחן פסיכוטכני של מכון קרני ועברתי גם כמה מבחנים של "high iq societies" ורציתי לראות איך זה בא לידי ביטוי במבחן "אמיתי". תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני והמשפחה טסים עכשיו לסלובקיה, רומניה ונראה לי גם צ'כיה. יש למישהו המלצות איזה דברים זולים וטובים אפשר לקנות שם בכל מיני מקומות ?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
להשמיד אותו להשמיד אותו להשמיד אותו אפילו השטן בכבודו ובעצמו לא מסוגל לרוע כזה הצטרפו עוד היום למאבק במתמטיקה הבדידה והצילו אלפי חפים מפשע
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום, אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו לי- כמה משועמם צריך להיות בשביל לנסות את זה, ואיזו קואורדינציה צריך בשביל להצליח?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הזמנתי אתמול בלילה את המוצר הראשון שלי דרך ebay, הופתעתי שלא היה שום מקום למלאות הערות למוכר וגם שלא מצאתי עדיין פרטים לגבי מצב החבילה כמו אם היא נשלחה כבר או לא וקוד מעקב כדי לדעת איפה היא נמצאת... יש דרך לקבל את הפרטים האלה? אני אמור לקבל אותם מהמוכר לבד או שאני צריך לבקש ממנו אותם? תודה ד"א כוס אומו המדינה הזאת! המשלוח עולה יותר מהמוצר! :-\
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-