עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by liav25,

מישהו אולי במקרה יודע מתי הם פותחים סניף בחיפה ? רשום באתר בקרוב אך השאלה היא כמה בקרוב....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, לחבר שלי קרה מצב שהוטמייל עם סיומת CO.IL כבר לא ניתן להכנס אליו, כיוון שעברו כולם ל HOTMAIL.COM. הקטע הוא שחבר שלי לא שינה את האימייל שלו או חידש אותו לסיומת COM החדשה של הוטמייל, כרגע הסיסמא ל CS:S נעולה בתוך ההוטמייל הישן ולא ניתן לפתוח אותו....או שאני טועה ויש אפשרות לשחזר את האימייל בשביל להוציא משם את הססמא? מה ניתן לעשות במצב כזה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מי שיצא ללמוד - מה שמלמדים שם זה באמת שימושי/מעשי? מלמדים שם חומר שקשה ללמוד לבד בבית מהאינטרנט? פשוט שיבצו אותי בבניית אתרים רציתי לעבו לAI אבל אמרו לי שזה חרא אז אני רוצה לשמוע חוות דעת של מישהו שאולי מבין הAI זה בפרולוג

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום כל פעם שאני מנסה לעשות רכישה עם כרטיס אשראי אני נתקל בסירוב בגלל שכבר השתמשתי בו יותר מידי בזמן האחרון אז אני רוצה לדעת מתי זה אמור להתחדש? מדובר בויזה דרייב ולא מצאתי על זה מידע בשום מקום אחר אז אני ינסה את מזלי פה תודה

5. Started by the king2006,

שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by intel suck,

התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by mrsph666,

לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by ALONLENA,

פתחתי רדיו בשרת ואני צריך שתכנסו לכתובת ותגידו לי אם שומעים איך שומעים וכ"ו בבקשה זה חשוב מאוד http://alon.listen2myradio.com

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  10. יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. מדובר בסכומים נמוכים ככה שהעניין של הריבית ללא הכרחי מדי למרות שזה יכול להיות לשמש בתור חשבון לעתיד .. איזה בנק כדאי מבחינת שירות והכי אמין ואין בו אתי אלון למיניהן ... בקיצור בנק עם יחס אישי..אבל שלא יהיה אישי מדי (מושפע מהכתבה בידיעות אחרונות ) תודה ויום טוב !

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQ2NjQsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שטח פרסום בכ 30 דולר, לא רע...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davidreznic,

• 72 תגובות
    • 5k צפיות
  14. יש לי בעייה קטנה פעם אחרונה שניסיתי לטגן סיגרים רוב הבצק נדבק למחבת(מחבת נירוסטה) מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי שזה לא יידבק לי למחבת? ^^

• 21 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. Started by huber,

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. :-\ איבדתי את הארנק לפני כמה ימים ועכשיו אבא שלי אומר לי להתקשר למשטרה כולה היה לי שם תעודת זהות, כרטיסייה וקצת כסף בארנק... באמת יש צורך להתקשר למשטרה בגלל כזה דבר? לי ממש לא נראה חוץ מזה שמה המשטרה כבר תעשה? תבקש את עזרת הציבור באיתור הנעדר? :-\ שמישהו יעזור לי לשכנע אותו שזה רעיון מיותר

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. הכוונה - לדוגמא ב 5 יח"ל מתמטיקה, איזה משקל מקבל שאלון 005 למשל? הבנתי גם שבאנגלית זה קצת שונה בגלל הבחינה בעל פה והפרוייקט... תודה

18. אתרים עולים לאט הורדה סבירה , גלישה על הפנים!!!!!! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by hedva,

ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות

21. Started by shaithebest,

שלום לכולם התקבלתי לחברת ביטוח במזל טוב בתור איש המחשבים שנותן תמיכה לכל עובדי החברה בטרמינל הפנימי שלהם,ראוטרים,מדפסות,אופיס וכד' בראיון הוא שאל אותי אם יש לי היכרות עם Priority ואני....בטח כמובן ותכלס אין שמץ מה זה עזרה.......................................................................

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by intel suck,

אני עברתי מטכם לפסיכולוגיה-כלכלה. ואני ממש מאוכזב כיתה של ערסים לא קרובה לכיתה שהייתה לי חבל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  23. באתר http://441il.com/, ניתן למצא לפי המספר את הפרטים של המתקשר. הבעיה שזה טוב רק לטלפון קווי ופלפון. מישהו מכיר אתר דומה לסלקום/ אורנג'?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mrraz,

מחיר מציאה 10,770,770.00 ש"ח כולל מע"מ לפרטים https://www.misradia.co.il/application/main.asp

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  25. שלום. אני קניתי כבר 3 מחשבים מאייבורי. עד היום הכל עובד חלק. אני מחליף את המחשב שלי בגלל שעבדתי בחופש ואני רוצה להשתדרג בכל זאת הוא בן 3 והוא לא ממש מהיר. התקלה היחידה היתה שפעם אבא שלי רצה לנקות תמחשב מבפנים ושאב חלק מהלוח אם XDD ואז הוא נדפק, והוא הוחלף ללא תשלום! אנשים בכל מקום מודאגים ומדאיגים לגבי אייבורי, אבל אחרי הכל, הרבה יותר קל למצוא חוות דעת רעות מאשר טובות? האם אתם נוהגים לפרסם באתרי חוות דעת ביקורת טובה על מוצר שקניתם? לא, לרוב לא. אתם פשוט משתמשים בו מרוצים ושמחים. אך כשאתם קונים משהו שטיפה לא מצא חן בעייניכם, שהוא לא הדבר המושלם בשבילכם, אתם הופכים עולם, כמיטב הישראליות... לדעתי, להתלונן על מוצר שהתקלקל באייבורי זה כמו להתלונן שקיבלת חלב מקולקל מתנובה. קורה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים