כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי יצא תיקו לא? או שהולכים לבעיטות הכרעה מ 11 מטרים?\ מי יסגור אותי על העניין?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היום בבוקר להפתעתי נכנסתי לחשבון דואר שלי ופתאם דף הכניסה שלי הופיע בעברית. נכנסתי להגדרות החשבון ונוספה אפשרות לבחור את שפת הממשק כעברית. לי אישית האופציה לא חשובה, אך אני מכיר אנשים רבים שלא משתמשים ב Gmail רק בגלל זה. אז בבקשה, אין ספק שגוגל מפתיעים כל פעם מחדש. עריכה: שיטוט קל ב YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3257148,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות לראות רק מארצות הברית השאלה אם יש דרך לגרום להם לחשוב שאני מארצות הברית http://www.hulu.com/support
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. עשיתי חשבון ב PAYPAL עכשיו ראיתי שירד לי כסף מהבנק בסך של 8.51 ש"ח. עכשיו אני אמור להכניס איזה קוד של 4 ספרות שהם הורידו ממני כסף. איפה אני מוצא את הקוד הזה? טוב עזבו זה לא הסכום הנכון שהורידו לי. אגב מתי אני אמור לראות חיוב של PAYPAL בויזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי טס לטורנטו עוד שבוע-שבועיים ואני מעוניין שהוא יביא לי וולקן 7+, מישהו מכיר חנויות בטורנטו שהוא יוכל להביא לי אותו בלי לחפש יותר מדיי?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה נירה לכם אני בודק בישביל אחותי... תודה
-
- 102 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שאתם המפלט האחרון שלי , אני חייב עד יום חמישי לפחות להכיר שיר מסויים(אני במגמת מוסיקה על תקן של זמר(מה לעשות שאני שר יפה)) השיר - אחי הצעיר יהודה מאת : אהוד מנור הבעיה היא , שבחנויות לא מצאתי מישהו שמוכר דיסק עם השיר הזה , ובאינטרנט ממש בקושי , אני חייב את עזרתכם למצוא את השיר(אפילו באיכות ירודה , העיקר שאני יוכל להבין איך הוא שר ואת הלחן) תודה לעוזרים , זה מאוד חשוב.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת ללמוד אתהקורס הזה של מיקרוסופט ורציתי לדעת איזה אפשריות יש לי בעתיד במידה ואני עושה את הקורס הזה יש לי כמה שאלות: 1.איזה אפשריות לעבודה יש, לאן לוקחים אנשים אם תארים כאלה ממיקרוסופט בדרך כלל איזה סוגי עבודה? 2.האם זה משתלם ללמוד את הקורס הזה, או שיש אפשריות אחרות שיותר טובות חוץ מ(אוניברסיאות וכאלה ,תואר ראשון )שזה אני יודע שזה יותר עדיף. אם יש לכם עוד דעות משלכם על הקורס אשמח לדעת.
-
- 130 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע לתפקיד של מפעיל מבצעי? אפשר קצת פרטים מנסיון אישי? מישהו היה שם?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סילווסטר סטאלון חוזר אל נעליו של המתאגרף האנדרדוג האהוב בפעם השביעית, כעת כמורה הדרך והמנטור של מתאגרף צעיר שהוא בנו של אחד ממתחריו הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-רוקי-בלבואה-חוזר-אל-האקרנים-הפעם-ב/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי מבקר ממש בקרוב בארה"ב ויש כמה דברים שאני רוצה שהוא יקנה למחשב כתובת בתוך ארה"ב שבה הוא יהיה יש לי, העיניין הוא שאני מחפש חנות שממנה אוכל להזמין ורוב החנויות לא מקבלות כרטיסי אשראי בינלואמיים, אלא רק כרטיסים שהונפקו בארה"ב (דוגמא לחנות כזאת היא NEWEGG) ניסיתי להזמין דרך AMAZON, אבל עכשיו הם אמרו לי פתאום שיש איזה בעיה והמשלוח יכול להתעקב שבוע - מה שלא אופציה מבחינתי.. אבא שלי כבר יעזוב עד שזה יגיע בקיצור, אני רוצה להוציא משלוח חדש אבל אני פשוט לא מוצא אתר.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד מאוד אעריך את זה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אולי למישהו זה קרה היום לפנות בוקר חזרתי מהעבודה והחלטתי להפקיד את המשכורת(צ'ק) במכונת ההפקדה האוטומטית שנמצא בסניף, אני תמיד עושה את זה וזה ממש נוח אז כמו תמיד ניגשתי למכונה בשלב שהמכונה מבקשת להכניס את הצ'ק הכנסתי אותו והצ'ק נבלע, ואז היה רשום נא להוציא צ'ק ושום דבר לא יצא כאילו איזה משהו נדפק במכונה הזאתי,חיכיתי כמה דקות שאולי הצ'ק יצא והוא לא יצא ואז הופיעה על המסך עוד פעם נא להכניס צ'ק . ללא יותר מידי מה לעשות הלכתי הביתה. הצ'ק בודאות בתוך המכונה, למיטב ידיעתי ואני מאד מקווה . למי אני יכול לפנות מחר בשבת כדי להסדיר את העיניין כמה שיותר מהר או שאני חייב לגשת לבנק שבו הפקדתי את הצ'ק, אין לי שום הוכחה שהפקדתי את הצ'ק אז יכול להיות שהם פשוט לא יתיחסו אלי…
-
- 11 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם מישהו שעובד באינטל שטוען: 1 אינטל מחזיקה ב-87% מהמכירות 2 המעבדים של AMD לא עמידים לוירוסים 3 במקומות עם רשת של איזה 7 מחשבים AMD ממש לא טובים\לא מתפקדים או משהו כזה מה אתם אומרים ובקשר למכירות האם יש איזשהו מקום\אתר שעשה איזה סקר אמין בקשר למכירות(בכל העולם)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של קצין העיר בחיפה חיפשתי בגוגל וחברים והתייאשתי אני יודע שזה קצת לא שייך אבל אם מישהו מכיר ומוכן לעזור אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחפש שותפים לטיול ולא מצאתי ממש אתרים. רק בלמטייל ובקושי יש שם אנשים שנרשמו. מישהו מכיר אתר טוב?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חג שמח לכולם תמיד אני תוהה:כולם אומרים חשוב ללכת לצבא וזה,גם אם זה לא תפקיד קרבי,כל אחד יכול לתרום במשהו באיזה אין לי ספק שזה חשוב,אנחנו מדינה קטנה,מוקפת אוייבים,והצבא זה מכעט הגוף היחידי שיכול לשמור עלינו מחדירות של מחבלים,פיגועים וכו' מצד שני:הלכתי לצבא,נתתי 3 שנים מהחיים שלי(זו סתם דוגמא,עדיין לא היתי אפילו יום בצבא),השתחררתי,ו...מה זה נותן לי עכשיו?לא עדיף היה ללכת לאוניברסיטה או לטוס לחול או לעבוד בשלוש שנים האלו?לא היה עדיף להתחיל להנות מחהיים אחרי סיום התיכון ולא לעשות את המעבר הזה של ה-3 שנים? חוץ מיזה,סיימתי את הצבא נגיד,זה מעניין מישהו בשוק העבודה?נגיד אני הולך לעבוד כמועדפת בבית קפה,או כנציג שירות לקוחות בחברת אורנג',בראיון העבודה ישאלו אותי "איפה שירתת בצבא" ו…
-
- 348 תגובות
- 32.5k צפיות
-