כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה ממש קשה,לא הצלחתי לפתור. אשמח אם תעזרו. מצא את אורכו של המיתר הקצר ביותר של המעגל x^2+y^2-4x-8y+10=0 העובר דרך הנקודה (2;1) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי חברים (: ב3 לדצמבר עולים על מדים (סוףסוף!) אוקיי, בנתיים קניתי: תרמיל 80 ליטר של חברת Outdoor. גופיות קצרות/ארוכות בצבעי לבן וירוק זית. גרביים, תחתונים. כלי רחצה ותכשירים הגיינים למיניהם. שעון יד של קאסיו. אולר רב שימושי. אשמח אם תאמרו לי מה עוד עליי לקנות, ומה עוד עליי להביא ליום הגיוס(כמו שהבנתי מסמכים מן הסתם, סדין מגבות וכו'...) תודה רבה :smile1: נ.ב.: אם יש פה עוד חבר'ה שמתגייסים ב3 לדצמבר, השמיעו קול
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה אשמח לאיזה סלוגן או משפט לסיום מחזור מ''א כיתה יב' משהו מצחיק ישמח אותי כיפליים אין לי בעייה למשהו שרוט לגמריי אפילו שיהיה סוטה לא אכפת לי זה מה שאני מחפש הכי משוגע שיש
-
- 5 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל בדיון יש כבר דיון על דת באתר ואם יש או אין אלוהים אז בבקשה לא להתווכח על זה פה אני יושב לי בבוקר ליד המחסן מחכה לאח שלי שיגיע אם הרכב וניסע לעבודה עובר איזה חרדי ברחוב שואל אותי איכן מתגורר הצדיק אני אומר לעצמי הוא בטח מתכוון לרב בישיבה שיש ברחוב ואני לא יודע אם לצדיק מותר לנסוע ברכב יוקרה ולגור בישיבה מפוארת אבל בכל זאת שאל אני ייתן לו תשובה בנימוס בקיצור אני אומר לו בהמשך יש ישיבה בטח שם ואז הוא מתחיל מציע לי לבוא לתפילה קטנה אני אומר לו שיש לי עבודה ואין לי זמן מנסה עוד פעם אני אומר לו שאני לא מאמין מנסה עוד הפעם אני אומר לו שכמו שאני מכבד את האמונות שלו שיכבד את שלי מנסה עוד הפעם אני אומר לו שעל דרווין שמעתה ? על המפץ הגדול ? או אומר לי …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כמה זמן פתחתי את התארד הזה . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372710.10 עכשיו אני רוצה לעדכן אתכם איך נסגר הסיפור. אתמול בא אלי טכנאי של הוט בשביל להתקין לאמא שלי ממיר בחדר וגם להפעיל את הממיר שמחובר למחשב . כשהטכנאי של הוט הגיע הוא ישר שאל אותי מי התקין לי את הממיר שמחובר ללמחשב . והוא גם אמר שהממיר לא מחובר טוב וגם הטכנאי הקודם התבלבל בין היציאות לשקע של הוט ובגלל זה הוא לא עבד . אחרי שהטכנאי סידר לי הכול שאלתי אותו אם הייתי צריך לנתק את ההארקה בבית בשביל שהפסים יעלמו . הטכנאי כמובן היה בשוק מהשאלה שלי וישר התקשר להוט בשביל לברר את השם של הטכנאי שאמר לי את זה . אחרי שהוא השיג את הפרטים של הטכנאי הוא התקשר למישהו וסיפר לו שטכנאי אמר לי לנת…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות G.SKILL 2GB 800MHz CL4-4-4 PK מחנות שתומכת ב PAYPAL מישהוא מכיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על הגרוזינים שלא עושים מטבח על הנוהל הזה?? בבקשה זה דיי דחוף
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני כבר הרבה זמן לא שומע תלונות על החנות KSP וחלק אפילו אומרים שהם השתפרו וכדי לקנות מהם... אז מה אתם אומרים? אני שואל כי הם פתחו סניף חדש (חח יש להם כבר סניף כל 10 מטר...) ממש קרוב לבית שלי... דניאל.
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני שואל כי יש כאן חובבי אופניים רבים. סיפור ארוך בקצרה: רכשתי לפני חצי שנה TREK 4400 עם בלם קדמי בסיסי מאד תוצרת RST. היום לקחתי את האופניים לטיפול מקיף (חצי שנה לא עשיתי) והמוכר במצמן את מירוץ הציע לי rockshox tora 302 ב-1600 שקלים עם התקנה. rockshox tora 302 עולה בארצות הברית בערך 270 - 280 דולר. אם אני מוסיף משלוח, מע"מ, מכס והתקנה אני משלם יותר מ-1600 שקלים ונתקע בלי אחריות. המחיר נשמע טוב, אבל לא מכיר את בלם. לא מצאתי ביקורת מקצועית ברשת. למישהו יש ניסיון עם Tora 302?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. זה קשור למחשבים אז יכול להיות שמישהו פה נתקל בסרטון הזה.... מדובר על סרטון לא ארוך במיוחד שבו מראים את תוכנת הפוטושופ יוצרת מין איש קטן כזה... ואז כשהתוכנה רוצה למחוק אותו, האיש נלחם בכל כוחותיו לחמוק מהסימן של העכבר... התוכנה מנסה לבצע פעולות על מנת למחוק אותו והוא מוצא פעלולים לברוח מזה וכ'ו... אחד הסירטונים האדירים שיש... לצערי אני לא מוצאת. מישהו מכיר? עריכה: חיפוש קטן ביוטיוב ומצאתי לבד אני ראיתי את הגרסא הזאת בתוספת מוזיקה מגניבה שממש הוסיפה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום השנה התחלתי את כיתה י' בבית ספר שלי (אנייודע אולי קצת מצחיק), ותמיד רציתי להיות במגמה של מדעי המחשב. עכשיו בכיתה יש אצלנו בבית ספר כל מי שמתמטיקה מוגבר 4-5 יח"ל מקבל אפשרות להגיע ל-3 שעות שבועיות במדעי המחשב. הבית ספר שלי בחר ללמד בכיתה י' את התוכנה פרולוג (דיי תוכנה ישנה לפי הבנתי) וממש אבל ממש לא מעניינת. ואני לא כל כך מבין מה חשוב בה. בנוסף לזה השעות של השיעורים נורא מאוחרות כאילו שעה 8 עד שעה 10 שזה מ14:00 עד 16:35.. לפעמים נוצר מצב של שעה-שעתיים חופשיות (חלון) באמצע ואין מה לעשות אז הרבה מתאיישים והולכים הביתה (מודה אני אחד מהם), כן יש הרבה ילדים שקשה להם ואין להם כל כך מה לעשות בשעה-שעתיים חלון האלה ופשוט הולכים. אני ועוד כמה חברים נגשנו למחנכת של הכיתה שלנו וד…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.collegehumor.com/video:1886349
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש פיג'ו 407 ולאחר 90000 קילומטר החליפו לו רביעית צמיגים(הליסינג החליף) לרבעית צמיגים סינים זולים ששמם ווסטלייק. לאחר חיפוש באינטרנט ראיתי שחלק מהצמיגים של החברה היה אסור להביא אותם לארץ בכלל בגלל תאונות רבות שקרו בעולם. ושהצמיגים חסרי אחיזה לחלוטין, ומתפוצצים תוך כדי הנסיעה. ובנוסף הליסינג שמו צמיגים שיוצרו לפני שנה זה מה שאני ראיתי באינטרנט האם למישהו יש דעות אחרות על צמיגים אלה? אמרתי לאבא שלי והוא אמר שהוא יתקשר לליסינג ויגיד להם להחליף למותג ידוע ומוכר ולא משנה מה המחיר. והבהרתי לו שזאת סכנה השאלה שלי היא האם כדאי פשוט להחליף לצמיגים המקוריים של הרכב(כמובן שחדשים)? מישהו יודע מה הצמיג המקורי של פיג'ו 407 משהו של פירלי אבל אני לא מוצא מה ואם לא אז לאיזה …
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה: איזה דברים צריכים להיות לי כדי להרכיב מחשב מרכיבים שקניתי? האם הרכיבים עצמם מכילים את כל הכבלים והברגים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כנראה בשעה טובה מתחיל ללמוד מנהל רשתות ואבטחת מידע MCSA בגון ברייס ורציתי חוות דעת של מומחים לגבי הנושא אם זה שווה אם יש ביקוש בתום ובקשר למכללה אם היא טובה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול על האולמות של הסינמה סיטי שאלה איזה אולם הכי טוב לא מהסינמקס והVIP? האם זה אולם 1 שהוא הכי טוב? ואם כן אז איפה הכי כדאי לשבת? בשורה האחרונה?
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום ההורים מתכננים קניית מסכים חדשים לכל הבית (3 במספר ) . אין תקציב מכיוון שדרך קשרים וכ"ו אנחנו יכולים להשיג כל דגם של Haier במחיר של יבואן . שתי שאלות ניצבות עכשיו : האם החברה הזאת בכלל שווה משהו ? איזה אתר (לא זאפ ודומיו ) אני יכול לסמוך באמת על ההשוואות שלו ? נ.ב מחפשים שתי מסכים בגודל של 32-34 אינטש ומסך אחד בגודל 47 אינטש , תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבסרט Contact מ- 1997 נעשה שימוש באפקט מיוחד ורציתי לדעת איך. הסצינה שעליה אני מדבר היא הסצינה שבה הילדה (לא ממש זוכר את שמה) רואה כוכבים נופלים וקוראת לאבא שלה,הוא לא עונה והיא שומעת רעש של משהו נשבר והולכת לבדוק. היא רצה אל אבא שלה ורואה שהוא על הרצפה ואומרת שהולכת להביא לו תרופה ורואים אותה רצה במדרגות אך דבר ששמתי לב אליו הוא שהמדרגות בצד השני (כלומר הפוך מהמדרגות שבהם ירדה כדי לראות מה קרה לאבא שלה). רואים שהיא עולה על המדרגות ורצה , וכאשר מגיעה לקומה רואים אותה רצה ב-Slow Motion (חשוב מאוד-מהרגע שהיא עולה במדרגות יש צילום רציף ללא קאט) ולפתע רואים בצילום מיוחד דרך המראה של ארון התרופות! כאילו שכל הצילום של הריצה שלה מהמדרגות לארון מצולם דרך המראה א…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-