כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לאחרונה מחבר אוסף עצבני של אלבומים של Pearl jam האוסף כ"כ גדול [אלבומים מאז שנת 1990 בערך ], שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להכנס לזה. יש לכם אולי שירים מומלצים ו\או אלבומים מומלצים שלהם כדי שאני אוכל למצוא את מה שמתאים לי יותר מהר מבלי לבזבז ימים על שירים סבירים מינוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי רכב אין לי מושג איך להגיע למיקום של החנות "שדרות ההסתדרות 240, חיפה (צומת קרית אתא)." אני גר בעתלית.. נגיד אני נכנס לכביש האוטרוסטדה ממשיך יוצא לכיוון מרכזית חוף הכרמל איפה שקניון חיפה לאן ממשיכים משם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי דיל נחמד באתר, באתי להרשם וכמו שלימדו אותי, הייתי ילד טוב ובדקתי את האישור אבטחה של האתר. מצד אחד כתוב אבטחת ssl. מצד שני באישור אבטחה אין ssl, אלא thawte. מה הולך פה???? האתר הזה נחשב אמין? מומלץ לקנות בו?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני מתנדב כבר בבי"ס יסודי, ולאחרונה המאמן שלי בהאבקות הציע להביא לי טופס שפוטר אותי מההתנדבות. (שכן אני לא עושה שם שום דבר וזה סתם בזבוז זמן כי רוב הזמן אני וחבר שלי יושבים ומשחקים קלפים :) על הטופס רשום שאני נמצא אצלו בימים א'-ה' בשעות 5-8 (שזה נכון), הבעיה שאני מתנדב ביום שישי בבוקר... השאלה שלי פה, האם זה פוטר אותי מההתנדבות, או שזה כביכול אני "מתנדב" אצלו? אני שואל את זה פה כי האחראי למחוייבות האישית מגיע פעם ב...והמחנך שלי לא מעוניין לענות (?!) שכן "שיגעו אותו כבר עם זה".
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ערב טוב. ניסיתי לחפש באינטרנט מעמד לדיסקים... אבל לא מצאתי שום-דבר. מצאתי רק ספריות... אני מתכוונת לדיסקים שבאים באריזות הגדולות [של משחקים] ולא דיסקים באריזות הדקות החצי שקופות. מין מעמד כזה שניתן לשים שם את הדיסקים בשורה וכל פעם לשלוף אחד... כבר מתחיל להאסף לי ואין לי איפה לשים אותם. מישהו מכיר או ראה היכן ניתן להשיג? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וכל השירים של הלהקה הזאת.מאוד אהבתי את הסגנון ואני מחפש עוד להקות בסגנון. חשוב מאוד שזה לא ילווה בגראולים\סקרימים, יש לי כבר מספיק מוסיקת דת' ובלאק.. אני מחפש דום כדי להרגע. (נא לא לתת סגנונות מרגיעים אחרים, בינתיים זה מה שאני מחפש) תודה מראש, עמרי.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו פה שמע על השיטה המדוברת? לשפר את האנגלית בלייב דרך האינטרנט... ביררתי כבר את כל הפרטים זה נשמע לי דיי טוב אבל לא שמעתי מישהו שעשה את זה זה באמת עובד טוב?...
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, קניתי ב4.12 טלוויזיה של סמסונג A550 ולאחר שקניתי הובטח שתגיע אחרי 10 ימים עם טכנאי שישים לי אותה על הקיר כי אחרת אני לא יכול לפתוח אותה לבד כי תרד האחראיות.. היום ה24.12 קיבלתי אותה סוף סוף אבל רק הגיע השליח שמביא את הטלוויזיה בלי איזכור לטכנאי והוא לא ידע על זה דבר. התקשרתי למספר השרות של חברת הטכנאים ובהתחלה ענו לי פעם אחת ואמרו להתקשר למספר אחר ומאז לא עונים ואין עם מי לדבר. מה ניתן לעשות? אולי לדבר עם סמליין? תודה רבה. אלון.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קורה לי כמעט בכל האתרים.... לא רק בHWZONE
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התערבות עם ?BURTON מי יותר שווה מביניהן... Adriana Lima (זו שגם בחתימה/אווטר שלי): או Elisha Cuthbert: מה דעתכם?
-
- 490 תגובות
- 40.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חברים שלי עשו סרט סטודנטים כפרוייקט סיום עבור שנה א' של לימודי קולנוע (וגם אני עזרתי קצת!) צפו בו, זה מצחיק (טוב נו, אני טיפה משוחד) http://www.kesher-movie.co.il
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מצאתי את החשבונית כשאז בזמנו קניתי את המחשב... אשמח אם תרשמו לי את כל הפרטים כאילו שאתם בונים את המפרט הזה... אני רוצה לרשום לעצמי מסודר במחשב מה יש לי בתוך המארז כשאם ביום מין הימים ארצה להחליף, אדע מה יש לי בדיוק, ואני לא כל כך מזהה מה זה מה... :-X אז אודה לכם מאוד. ובנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים... המחשב הוא למשחקים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני כבר שעה יושב ומנסה לאכול איתם! איך מיליארד סינים עושים את זה? ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי בגוגל אבל
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכלל חברי הפורום. ברצוני לשתף אתכם ב"חוויית" הקניה בחנות KSP של הרדיסק חדש מסוג SEAGATE 1TB . אחרי שראיתי מודעה בעיתון סופ"ש ש KSP מתחייבים למחירים הכי נמוכים נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם מוכרים הרדיסק מסוג SEAGATE 1TB ב 560 בזמן שבחנות אחרת מוכרים אותו ב 525 . החלטתי לבדוק את ההתחיבות של KSP בעיניין וקפצתי לחנות בראשל"צ. לאחר ויכוח רב עם המוכר בחנות החליט המוכר כן לממש את ההתחיבות שעליה מתחייבת החברה, אך בצורה חלקית ולמכור לי אותו ב 525 גם כן, עם הצעה מגוחכת של "אם אתה רוצה אני יכול למכור לך אותו ב 524" כשבטלפון אמר המוכר "תבוא לחנות נעשה לך מחיר טוב יותר מהחנות המתחרה" תסכימו איתי שהנחה של 1 שח היא לא "מחיר יותר טוב" זה פשוט לצחוק ללקוח בפנים.... בסופו של דבר בגלל …
-
- 66 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-