כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי מספר רב של נקודות חיתוך (x,y) , אני יכול למצוא את הפונקציה עצמה ? (לא מדובר על פונקצית ישר ככל הנראה) מה שאני רוצה לעשות זה למצוא את היחס בין השווי לסכום שאני מקבל כשאני "מעביד" כל אחד. תודה. (דרך אגב מדובר על האפליקציה Friends For Sale בפייסבוק ) Value: $1,137,908 You earned $106,672 for working your pet. Value: $23,822,064 Your owner gave you $488,078 for doing a great job Value: $17,443,797 Your owner gave you $417,656 for doing a great job Value: $152,464 Your owner gave you $39,046 for doing a great job. Value: $67,967,128 Your owner gave you $824,421 for doing a great job. Value: $34,877,884 Your owner gave yo…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן אז ככה... בתחילה הצטרפתי (לפני כשנתיים) לחברת פלאפון במסלול חיילים- הכולל חבילת דקות ו SMS בעלות 69 ש"ח לאחר שנה וכמה חודשים העלו לי את התשלום החודשי ל 78 ללא ידיעתי (ככה פשוט העלו) לפני כחודשיים העלו לי שוב את התשלום החודשי ל 84 והחודש האחרון העלו לי ל 91. דבר ראשון: האם מותר להם להעלות לי את התשלום החודשי עבור חבילה שרכשתי? האם אני יכול לעשות משהו בנידון? (חוץ מלעזוב את החברה מכשנגמר ההתחייבות) לקבל זיכוי? איך חברה מעלה תעריפים באמצע ההתחייבות שלי? העלאה עבור חבילה (זה לא העלאה של תריפי דקות)? סה"כ בשנתיים העלו לי את מחיר החודשי ב 22 ש"ח... אשמח להצעות ולפיתרונות אפשריים בנידון
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קיצור אנשים תשנו את הסיסמא. איזה מבאס. שינו לי את המשפט ל - חינם פלסטין תעזרו לעזה.. או משהו כזה, בקיצור תרגום מאעפן של free palestine אז זה בטח איזה בוט שפורץ ולא בנדאם אחד.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת בעצם כל פריט צבאי אפשרי.. מכובעים, חולצות ועד למדים, נעליים, לבוש קרבי, סיכות של כ-ל היחידות, דרגות וגם שכפצ"ים. רק לי זה נראה דיי מוזר? http://www.zahal.org/gear/p1.htm ב"אודות עלינו" בעל החנות מראה תמונות שלו עם כל מני ראשי ממשלה של ישראל... זה חוקי בכלל? אגב, גם אתם חושבים שהג'קט השחור מגניב ושווה לקנות אחד כזה? 8) http://www.zahal.org/shabak/index.htm
-
- 13 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לערוך השוואה בין הדברים האלו?(כותרת)
-
- 10 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 2048MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred - מיוחד עבור זרימת אוויר מקסימלית ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הכל 5500 המעבד הולך לעבור OC עד כמה שיתאפשר אחחח אני הולך להנות מהמחשב הזה תנו דעה חברים......
-
- 58 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנ"ל ואני ממש לא מצליח למצוא משהו ברשת. אבקש למי שיש את דיסק ההתקנה המקורי במקרה או את הקובץ על המחשב לשלוח לי. בכל מקרה, לפני שאתם שולחים לינקים כאלו ואחרים לאתרים - אנא תבדקו אם זה אמיתי או לא. יש הרבה אתרים שמפנים ואז דורשים הרשמה או תשלום וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עלילה:- על משפחה שעוברת בית (אמא ושני בנים) הילד הקטן הוא משחק טניס והגדול הוא בקולג בהתחלה הוא שיחק פוטבול והיה איזה קטע שהוא רב מקות וזה התפרסם היוטוב וכך במקום החדש שהם עברו ישר זיהו אותו ומסתבר שבמקום החדש יש קטע כזה ללכת מכות (ברמה חובבנית) ברחוב..-ויש איזה שחצן שהוא דפק מכות לנער הקולג'(מהמשפחה ההיא..-הוא הדמות המרכזית) אגב השחצן והדמות המרכזית הם מאותו קולג' וכמובן יש גם בחורה בסיפור (אבל זה פחות חשוב..) במשך הסרט הדמות המרכזית מתאמנת כדי לנקום בשחצן... בבקשה מי שמשער שהוא יודע מה שם הסרט שיגיב...בבקשה תגיבו... :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום ... אני לא יודע איך נוצר לי live profile אבל אני רוצה למחוק אותו איך אני עושה את זה?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-