כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3658238,00.html עוד חנות פושטת רגל :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני בקרוב הולך למבחן אצל בזק (תומך תכני) והבנתי שיהיו לי שם מבחן פסיכוטכני. מישהו יכול לתת לי דוגמאות לשאלות שישאלו שם? אתר שאפשר להתאמן בו? מה זה בוחן בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבנתי שניתן היום לעשות כבר בגיל 16 כרטיס אשראי (אני בן 16, עוד חודשיים 17). רציתי לדעת איזה מגבלות חלות על כרטיס כזה? מה לא ניתן לבצע איתו שכן ניתן עם כרטיס "רגיל"? האם אני חייב שתהיה לי הכנסה חודשית קבועה בשביל לפתוח אחד כזה? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אם יש לי מספר רב של נקודות חיתוך (x,y) , אני יכול למצוא את הפונקציה עצמה ? (לא מדובר על פונקצית ישר ככל הנראה) מה שאני רוצה לעשות זה למצוא את היחס בין השווי לסכום שאני מקבל כשאני "מעביד" כל אחד. תודה. (דרך אגב מדובר על האפליקציה Friends For Sale בפייסבוק ) Value: $1,137,908 You earned $106,672 for working your pet. Value: $23,822,064 Your owner gave you $488,078 for doing a great job Value: $17,443,797 Your owner gave you $417,656 for doing a great job Value: $152,464 Your owner gave you $39,046 for doing a great job. Value: $67,967,128 Your owner gave you $824,421 for doing a great job. Value: $34,877,884 Your owner gave yo…
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם מקלדות ועכברים אלחוטיים פולטים קרינה מזיקה? האם גם ראווטרים? האם זה רק בלייזר או באינפרה רד? אם למישהו יש גם מקור שדן בשאלה אשמח לקבל קישור.... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו שהיה בדרום אפריקה בזמן האחרון ידוע מה העלויות של כל מיני דברים שם כמו אוכל חולצות וכו' ???? ותגידו לי בראנד (המטבע שלהם)זה עדיף
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן אז ככה... בתחילה הצטרפתי (לפני כשנתיים) לחברת פלאפון במסלול חיילים- הכולל חבילת דקות ו SMS בעלות 69 ש"ח לאחר שנה וכמה חודשים העלו לי את התשלום החודשי ל 78 ללא ידיעתי (ככה פשוט העלו) לפני כחודשיים העלו לי שוב את התשלום החודשי ל 84 והחודש האחרון העלו לי ל 91. דבר ראשון: האם מותר להם להעלות לי את התשלום החודשי עבור חבילה שרכשתי? האם אני יכול לעשות משהו בנידון? (חוץ מלעזוב את החברה מכשנגמר ההתחייבות) לקבל זיכוי? איך חברה מעלה תעריפים באמצע ההתחייבות שלי? העלאה עבור חבילה (זה לא העלאה של תריפי דקות)? סה"כ בשנתיים העלו לי את מחיר החודשי ב 22 ש"ח... אשמח להצעות ולפיתרונות אפשריים בנידון
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיצור אנשים תשנו את הסיסמא. איזה מבאס. שינו לי את המשפט ל - חינם פלסטין תעזרו לעזה.. או משהו כזה, בקיצור תרגום מאעפן של free palestine אז זה בטח איזה בוט שפורץ ולא בנדאם אחד.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת בעצם כל פריט צבאי אפשרי.. מכובעים, חולצות ועד למדים, נעליים, לבוש קרבי, סיכות של כ-ל היחידות, דרגות וגם שכפצ"ים. רק לי זה נראה דיי מוזר? http://www.zahal.org/gear/p1.htm ב"אודות עלינו" בעל החנות מראה תמונות שלו עם כל מני ראשי ממשלה של ישראל... זה חוקי בכלל? אגב, גם אתם חושבים שהג'קט השחור מגניב ושווה לקנות אחד כזה? 8) http://www.zahal.org/shabak/index.htm
-
- 13 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, מה נשמע אנשים? לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX. הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066... התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת! הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ! אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע …
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לערוך השוואה בין הדברים האלו?(כותרת)
-
- 10 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
איזה חומרים אפשר למתוח איזה לא? זה תלוי רק בגמישות?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 2048MB DDR3 PCIe מארז ללא ספק Antec Three Hundred - מיוחד עבור זרימת אוויר מקסימלית ספק כח Hiper HPU-4M630-PE 630W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הכל 5500 המעבד הולך לעבור OC עד כמה שיתאפשר אחחח אני הולך להנות מהמחשב הזה תנו דעה חברים......
-
- 58 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי במסגרת תגובות שלי כאן בפורמים השונים להעלות תמונות כאלה, וראיתי שלא ניתן לקרוא אותן. אני מבין שעשיתי משהו לא נכון, כי ראיתי אחרים שולחים לקישור המאפשר לצפות בתמונה באופן ברור. אשמח ואודה אם מישהו יכול להדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-