כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך מתבצע RANDOM האם יש לו חוקיות מסויימת שחוזרת על עצמה? האם אני יכולה לדעת מה יהיה הסדר הבא? אם אתם רוצים פירוט ספציפי של מה אני מחפשת אז רק תגידו, אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבד: Athlon XP 2500+ זיכרון: 2GB DDR1 לוח אם: ABIT כרטיס מסך: HIS X1650Pro IceQ Turbo (מריץ את Oblivion על הגדרות בינוניות - גבוהות ללא בעיה) כונן קשיח: ללא. צורב: בלי מארז: די עתיק עם ספק Thermaltake 400W. אחלה מחשב לצבא. אפשר לשחק בכיף ואף אחד לא ירצה לגנוב אותו.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=26 או ישירות ל http://www.tomshardware.com/news/virus-trojan-spyware-malware-worm,7129.html
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תמליצו לי פה על שירים בסיגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU שירים בעלי עוצמה כזאת
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ידע, נסיון או חברים שלומדים לוגיסטיקה? חבר ששוקל ללמוד שמע שזה די מקביל לתעשיה וניהול, אני מפקפק.. במה עובדים באזרחות? יש ביקוש? ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53944
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כרגע אני בצבא והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי במחשבים. יש לי ידע בסיסי פרמוט, וכד'. אני חשבתי על משהו כמו MCSE, MCSA , MCDST מה אתם אומרים? הקורס בעיקר בשביל להרחיב את הידע ולאו דווקא בשביל התעסקות בתחום בעתיד. לחלופין יש לכם איזה ספרים מומלצים בתחום באנגלית/עברית?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מחפש איזה פתרון פשוט להוריד ת'שפם בר-מיצווה שגדל לי אחת לחודש-חודש וחצי וסכין גילוח סתם מעצבן אותי, כל הקטע, לשים קצף, להוריד והכל.. הגעתי למסקנה שאני רוצה מכונה גם בעקבות זאת שפעם ניסיתי את של חבר שהיא הייתה ממש נחמדה ואמרתי שאני גם רוצה, בגלל שהמחירים של מכונות נורמאליות יקר קצת כל העסק ירד לטימיון והחלטתי לשים את זה בצד. היום פתאום ראיתי מכונה נחמדה בעיתון במבצעים של הום סנטר ויש מבצע על מכונה קומפקטית ניידת שפועלת על סוללות של פיליפס שנראת לי מאוד נחמדה וטובה בשבילי ובשביל מחיר של 100 שקל היא נראת לי תעשה את העבודה של גילוח זריז ופשוט של מעט שפם וזקן (מתחת לשפה- בשקע) פה ושם. רצוי לומר שבעתיד אם אני ארצה משהו יותר רציני אז אני אקנה משהו יותר רציני, כרגע עם כל כ…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש עוד להקות לשמוע בסגנון מטאליקה/ גרין דיי/ דרים ת'יטר/ אופת' ורוק/ מטאל עם הרבה גיטרות חשמליות.. (בדגש על מטאליקה!) דרך אגב, אני לא ממש אוהב צרחות (קצת זה בסדר, אם יש במה שכתבתי צרחות, אז רק התחלתי לשמוע בזמן האחרון ככה שאני עוד לא מכיר את הלהקות ממש [דרים ואופת']) תודה מראש אורי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא אני מצטער. אני עד עכשיו ידעתי רק על KSP, ואמרו לי פה שהוא לא משהו... מישהו מכיר אתר אחר? חשוב שזה יהיה ירושלים והסביבה כי אין לי עצבים ליסוע שעה + בשביל מחשב מחורבן...
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בשבוע שעבר התקשרו אליי(לא הספקתי לענות) ממספר נורא מוזר, הנראה ככה: ******0732 , כמו שידוע לי, קידומת 07 כבר לא קיימת(הייתה קיימת בעבר), והעניין פשוט נורא סיקרן אותי, אשמח לדעת מאיפה התקשרו אליי בכלל. תודה לעוזרים ((:
-
- 18 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
1. באיזו גרסה של Ebay הכי כדאי (בתור תושב ישראל) לפתוח חשבון? הרי יש Ebay.com, Ebay.co.uk... 2. אם אני לדוגמה רוצה לקנות דיסק משומש של משחק PS3, איך אדא להמנע ממוכרים מפוקפקים? בקלות אפשר ליפול בקנייה כזו. 3. איך אני יודע אם מכירה נתונה היא מכרז (bids) או קנייה רגילה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי להוריד את הפלאש האלו אם אפשר למחשב..יהיה נחמד לעבוד על כל האנשים שבאים אלי לבית (או שיטה להרחיק את האחים הקטנים שרוצים מחשב חה חה חה) כמובן, אם זה חוקי ומותר. (:
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי בבוידעם הפתעה נחמדה. מקרן ישן מסוג . Technicolor instant filmloop player super 8 תמונות : מלפנים: מאחור: כמה פריטים נלווים: הצעת הגשה שלי (אין לי מושג אם הרכבתי נכון): חיברתי אותו לחשמל והוא עושה רעש כדי להוכיח שהוא עובד. בנוסף יש לי גם מין פילם כזה עם סרט עליו, תראו בתמונות איך הלבשתי אותו בתמונה הלפני אחרונה. הבעיה היא שהגוף הזה אמור להתלבש באחורי המכשיר ואין לי מושג איך אמורים להרכיב אותו, הוא לא נכנס לי בשום זווית. האם חסרים לי חלקים? האם לא הרכבתי טוב? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-