כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ על פנסים מDX? יש שם מלא פנסי CREE ואין לי מושג מה כדאי. התקציב מקסימום מקסימום 20$. אם מישהו הזמין פעם פנס משם אשמח לחוות דעת. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקציב שלי דיי עלה לאחרונה בגלל שאני לא רוצה משהו מיושן שעבר עליו הרבה. כמובן שאני רוצה רכב יד שנייה אך ורק ולא מעבר לזה. שאני אהיה יד שלישית וזה מספיק. כמובן שחסכוני בדלק, נפח מנוע של 1.4-1.6 לא יותר מזה וגיר אוט', והתקציב שלי הוא כרגע נע על 35,000 עד 40,000 גג. הרכבים שחשבתי עליהם בתקציב הזה הם: פולו, גולף, פיג'ו 206. במחיר הזה אני מצליח למצוא 2001-2002. השאיפה שלי להביא גם משהו ש-2003. גולף יותר יקרה כי היא נפח מנוע 1.6 לעומת הפולו 1.4. הפיג'ו 206 יש כל מיני דגמים. מה אתם ממליצים לבחור צעיר, שצריך אוטו חסכוני, קטן ולא בעייתי מבחינת חלקי חילוף למינהם? חשבתי גם על פורד פוקוס בהתחלה ועל מאזדה לאנטיס, אבל אני מעדיף רכב קטן חסכוני וקומפקטי עם השילוב של כל מה שרשמתי. תודה ל…
-
- 44 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
מה התוכנה שאיתה אתה רואים סרטים בHD - קבצי MKV ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לספר לכם מה קרה לי ושתנסו להסביר לי את זה לפני שבוע אני ועוד מישהו שתינו וודקה פינלנדיה וזה היה הפעם הראשונה שאני שותה דבר כזה שתיתי 7 שוטים ואז איבדתי תהכרה לכמה דקות ומאז משהו מאוד מוזר קרה לי חוש הריח שלי נהיה ממש מפותח ואני לא מתכוון לסתם שאני מריח יותר טוב אלא שזה ממש נהיה משהו מדהים למשל פגשתי בן אדם לפני יומיים וישר הרחתי שהוא שתה אלכוהול אז שאלתי אותו מה שתית? הוא ענה איך אתה יודע לקחתי רק כוסית אחת ואז אמרתי לו בדיוק מה הוא שתה אני מריח סיגריות ממרחק ועד היום זה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו שאני ליד מישהו מעשן אני מרגיש ממש כאילו אני מעשן בעצמי כשאמא שלי מבשלת או מטגנת משהו אני לא יכול להתקרב בגלל שאני מרגיש תריח כל כך חזק האם שמעתם פעם על מקרה כזה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=25482 http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle/sr-i500_trs6/ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך אני עובד עם RSS של IDEN על I335 שלהם ? כאשר אני מנסה להתחבר בכלל לנייד כאשר הקצב בנייד מתאים להודעה המצורפת, הוא לא מתחבר אליו... מה אני עושה ? יש לציין כי קניתי אותו בארה"ב והוא בא עם כרטיס NEXTEL כאשר אותו מנוי סגר אותו, אבל עם ה- NEXTEL ניתן להדליק את המכשיר, ועם סים של מירס הוא דורש קוד סודי... הבנתי שעם ה- RSS אני בכלל לא צריך להכניס את הקוד אלא רק לשנות קוד מדינה +תחום תדרים ולאחר מכן לעדכן תוכנה למכשיר מאתר IDEN. איך אני עושה את זה ? תודה מראש !! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402249.0 בלי הסבר בלי כלום סתם נעלו אשכול מתוך שעמום ביזיון
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב נייד מדגם compaq 2105ea. זהו מחשב נייד עם מסך 14" בערך, CELERON 1.6GHZ, 256MB DDR1 20 ג'יגה הרדיסק. כמה כסף לדעתכם שווה מחשב כזה כיום? אני מודע לעובדה שהוא לא חדש בכלל. תודה רבה מראש לעונים! (אם אתם מצליחים לחלץ את המפרט שלו מאתר של COMPAQ, מה טוב.. - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&dlc=en&cc=us&product=297811〈=en& )
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך לגיבוש 164 של טייס בהצלחה לאנשים שעושים את הגיבושים של טייס/חובלים/מטכ"ל (שלדג/669) בהצלחה! אל תוותרו!
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כתוב עליהם שלא ממלאים אותם מחדש אז זו לא אופציה ואם אני אזרוק אותם לפח ויופעל עליהם לחץ שדוחסים את הזבל זה יכול להיות לא נחמד. אז, מה אני עושה עם זה?
-
- 8 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (3 שנים בחודש הבא). לפני שבוע התקלקל סטיק אחד של זכרון. מטעמי חוסר זמן הגעתי רק היום לסניף פנדה בקיסריה בידיעה שיש לי אחריות לכל החיים על הזכרונות (CORSAIR) בסניף תיקנו אותי וזה איכשהו מקובל שהם נותנים אחריות של טיפול ל-3 שנים ובכל מקרה אחר לפנות ישירות ליצרן/יבואן. עדיין הזכרון הוזמן בתאריך 9/4/06 מה שאומר שעדיין לא עברו 3 שנים. אני חייב לציין כאן שמי שטיפלה בי היא אורלי. שאותה אני מכיר מהקניה הראשונה שלי בפנדה עוד כשהיו בחניה בווילה בקיסריה. ועד היום קיבלתי ממנה שרות מצויין כאשר נתקלתי בבעיות. או בכל מקרה אחר. לכן אני מניח שמה שאפרט פה הוא הוראה מלמעלה. כמו כן הזכרון היה חלק מ-Twin ואני הבאתי רק את הסטיק שלא עובד. (בכל זאת צריך מחשב עובד בבית.) התגו…
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד האייטניוסאייטיונס מפציר בי להירשם אז החלטתי לעשות זאת. באמצע ההרשמה הוא מבקש פרטים של כרטיס אשראי (ללא הכוונה מצדי שאני באמת רוצה לקנות משהו) אבא שלי אומר שזה תרמית ושזה בניגוד לחוק/לא בטוח -- אפשר הסבר?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברה! אז ככה הגעתי למצב בלמידה שלי לנגן על חשמלית שאני זקוק לתווים וטיפים ואין לי מקום אמין לקבל אותם (בחינם כמובן, רוב התקציב שלי הולך על לימוד גיטרה קלאסית).... אשמח לשמוע על איזה פורום טוב, רצוי בעיברית.... אגב אם למישהו יש להציע לי איזה קטע סולו לחשמלית אשמח לקבל (רצוי תווים+טאבים... אבל גם תווים/טאבים לחוד יתקבלו בשמחה)..... הרמה שלי בחשמלית היא בינונית אבל מכיוון שיש לי רקע נגינה רחב עם גיטרה אני קולט מהר.... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי משחק כפות הרגליים שלי קרועות(בעיקר כריות כף הרגל..)...האם יש תחבושות שעוזרות למנוע את זה.....?? ואם יש איפה אפשר להשיג ??
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ואחת כזו שתהיה נקייה מהשחקנים/תפאורה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-