כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני מאזור חיפה ככה שרק בחיפה זה רלוונטי יש את גון בריינרס בחיפה מידע על הקורס הנ"ל http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseDetails.aspx?InternetDomainID=1811&SearchBy=domain&OldFileName=SearchResult.aspx&CourseNumber=6633&CompanyID=1 ויש את תפנטיק מידע על הקורס הנ"ל http://www.openu.ac.il/tafnitech/pc_tech.html יש לכם המלצות? או מקום שאתם יכולים להעיד עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את הספר שבאתר הזה http://www.adwordssecrets.co.il/ מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא אותו כי כמה קנו את הספר ובטוח שזה מסתובב ברשת אז חבל שאני ישלם עליו 80 דולר שהאמת אין לי אותם. אני באמת יודה לכול מי שיעזור לי. עוד דבר שחשוב יש את הפרק הראשון הוא בחינם ואני לא מחפש אותו אלא את הספר כולו.(הפרק הראשון הוא כ2.5 מ"ב) תודה. מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו! וכול האנשים שאומרים שזה לא חוקי אל תשכחו שאתם מורידים סרטים ושירים חופשי בלא חוקיות.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחי מחפש רכב חדש. התקציב בסביבות ה-50,000 שקלים. אפשר קצת יותר אם התוספת מוצדקת. בעיקרון אני רוצה רכב שיש לו מוניטין של רכבים לקשישים כי זה מקטין את האפשרות שאיזה צעיר עם פוזה קרע לרכב ת'צורה. צעירים לא אוהבים רכבים לא "מגניבים" ששמים דגש על בטיחות ואמינות על חשבון המראה החיצוני. לכן מכוניות כמו סיאט איביזה, פיאט פונטו (שנתון נמוך), גולף, הונדה סיוויק, אקורדה ועוד כמה רכבים נופלים. הדרישות נוקשות: לא אמריקאיות, לא קוריאניות (בשום פנים ואופן. פיאט טיפו שלי שנת 95 נוסעת יותר טוב), לא אירופאיות למעט גרמנית, איטלקית וצ'כית. מה יש להציע?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה תמיד בסרטים (ואולי גם במציאות) שומרים מחזיקים את הפנס מעל הכתף ולא לפני הגוף?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רצויי שהכניסה תהייה ללא תשלום.... הייתי רוצה לבוא לקניון המרוקאים באשדוד אך אני לא יודע אם מתקיים שם השנה. אני מת לחגוג! להתפרק על האוכל המתוק!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ידוע שוירוסים מזיקים לתוכנה. לפעמים צריך לפרמט בגללם, למחוק דברים וכו'. הם כמו מחלה שמתפשטת במערכת הפעלה וגורמת לשיבוש בתפעול המערכת. אבל מה לגבי החומרה? יש וירוסים שיכולים לגרום נזק לחלקים חומרתיים או שהדבר אינו הגיוני? קיים וירוס שיכול לשתק את המעבד בצורה כזו שאין אפשרות לתקן אותו? אגב, השאלה עלתה בעקבות מייל שקיבלתי על כך שמסתובב וירוס שהורס את הדיסק הקשיח...בטח שמעתם כבר.
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חישבתי את קודקודי המשולש: איי ( 0,6) סי(0,2) אי(2,3). (סליחה על האותיות בעברית, באנגלית זה עושה מעט בלגן) המשולש נתון על גרף כמובן, איך אני יודע מה הגובה מהקודקוד לצלע (כדי לחשב את שטח המשולש)? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
משחק ממש גאוני ומעולה, תרשמו ותשחקו, ההוראות לא קשות בכלל. מעביר הרבה זמן בצחוקים http://www.brokenpicturetelephone.com/
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!
-
- 51 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרושה לי שיטה אמינה. עדיף דיגיטאלית לגיבוי ואחסון של המסמכים שלי לטווח ארוך. חלק אני שומר ב GMAIL שלי אבל זה מי יודע מה אמין\מאובטח. וגם קשה לשמור בזה על סדר. מסמכים כוונתי דיפלומות.תעודות מכל הסוגים. קבלות.אחריות וכאלה. דברים שיש מצב שלא אזדקק להם 5-10 ואף שלושים שנה.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-