כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
HOT לוקחים נציגים טיפשים יותר ויותר כל הזמן, כנראה. בדירה שלי בב"ש, אני שנה שנייה ברציפות מחובר אליהם, ובתחילת שנת הלימודים השנייה נתנו לי הטבה של אינטרנט 5MB במחיר של 2.5, לחצי שנה ואחר כך מחיר רגיל (ואם אני רוצה אני יכול לחזור ל2.5 בלי בעיות). קיצר, החצי שנה נגמרת מחר מחר בערך, אז אני התקשרתי אליהם בשביל להוריד את המהירות (בבזק בינלאומי נשארנו על 2.5 מגה, אבל קיבלנו 5MB), קיצר נפלתי על נציגה ממבחר הנציגות הטיפשות שם, שבמשך 10 דקות, מנסה להבין מה היא רוצה לעשות בכלל, ואחר כך שמה אותי על המתנה כ5 דקות, ובסופו של דבר סכמה את הנושא. הטמטום שלה התחיל עם זה שהיא רצתה לחייב אותי לשנה מחדש, כי היא לא שמה לב שאני בהתחייבות בכלל, אחר כך המשיך בזה שהיא לא ידעה את המחיר של חבילו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט: לוח אם MSI P6NG Neo Digital מעבד pentium core 2 due e5200 דיסק 2*500 G זכרון 1*2G של geil ddr2 800 mhz cl4 צורב lg dvdr x20 ספק EZCool 450 W כרטיס מסך msi geforce 8600GT 1G השאלה היא איך הוא יתמודד מול סרטים מקודדים של X264 ב-FULL HD גם בסצינות מהירות
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כרטיס מסך של MSI 4850 חדש באריזה סגורה! ללא שימוש כלל וכלל! הכרטיס הבא : http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/msihd4850review/ אשמח לקבל תגובות! באיזה מחיר, כדאי/רצוי, למכור כרטיס מסך חדש (לגמרי) שכזה.
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם וכמובן אל תשכחו לחתום.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
סביר להניח שאני יפגוש אתכם לאן אתם מתגייסים? למי שלא הבין הגיוס שלי בתאריך הזה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חיפשתי באיטרנט שעה אני לא מצליח למצוא את הכתובת של חברת רפאל הבנתי שזה ליד כביש עכו קריות אבל אני צריך כתובת כדי שה GPS החמוד שלי יוביל אותי לשם תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 34.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אבי טס לארה"ב ביום ראשון ונוסע לרכוש לי טלסקופ. בעקרון יש 2 סוגים בהם אני מתלבט: http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=12851&kw=127eq&st=2 http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=9195&kw=130 eq&st=2 Celestron AstroMaster 130 EQ Reflector Telescope או Celestron Powerseeker 127EQ Telescope. ההבדל במחיר שלהם הוא בסביבות ה100$ (400 ש"ח) ושניהם מרמה וסוגים שונים לגמריי. בעצם בעזרת חצובה יציבה יותר, ועדשות איכותיות יותר, דגם ה130EQ מאפשר לי לראות גלקסיות ונביולות באיכות "טובה" בעוד ה127EQ מאפשר לראות אותם באיכות "הוגנת" זה בעיקרון ההבדל היחידי ביניהם בתכלס ביצועים, אני רק רציתי לדעת האם זה שווה עוד 100$ (כמעט מרושש אותי ) בנוסף, האם אצטרך…
-
- 49 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
עזבו את זה שמיתון, עזבו את זה שלרוב האנשים היום אין כסף לקנות מכונית חדשה, עזבו את זה שזה אחד הדברים הכי לא כדאיים מבחינה כלכלית... אבל לקנות מכונית סינית חדשה בלי שם, בלי מוניטין, בלי וותק, בלי אמינות ב 140,000 ש"ח? מזל שאין גג, אחרת היו צריכים לעשות 2 חורים לאוזניים של החמור שיקנה אותה! http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/867/692.html
-
- 65 תגובות
- 8k צפיות
-
-
עבדתי בחנות מחשבים גדולה והמנהל סניף שם היה על הפנים נגד לקוחות עושה בעיות בין העובדים אז נשבר לי ובאמצע מול לקוחות לקחתי את הרגליים והלכתי! היום ראיתי עבודה בתור מכירות מחשבים אז אמרתי למה לא נשלח קו"ח ולא ראיתי את השם של החברה מסתבר ששלחתי לאותו מקום !!! הבעלים יראה את הקורות חיים שלי הוא יקבל התקף לב !!! אני בסרטים !!! איזה פאדיחה לא ראיתי את השם של החברה זה היה בקטן!!! רק ששלחתי שמתי לב :bash: מה עושים ? מקסימום אם הוא יתקשר אני אכבה פלאפון אני מת מבושה !!!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאיפה להתחיל? מישהו מכיר איזה ספרים טובים שמלמדים את בסיס הפילוסופיה וכד'? או כל דבר אחר (רק לא מגזינים) הבנתי שלא שווה ללמוד מקצוע זה באחת ממוסדות הלימוד האקדמיות כיוון שהעתיד עם מקצוע כגון זה מוטל בספק. מה אתם חושבים? סמיון.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אנשים לי ולחבריי נוצר דיון אם נגיד אני לא עובד כרגע ויש לי מילואים קרביים של 20+ יום משלמים לי על זה או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מסך מסקאיי פי סי והוא הגיע עם פגם בצד בסוף של המסך יש מין גוון צהוב כזה המסךbw 2053 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להגיד לסקאייי פי סי זה בעיה למה אני גר בחיפה ולשלוח להם הם דורשים ממני לשלם על כל צד של משלוח 40 שח מה לעשות ? (הם אשמים שהם שלחו לי מסך פגום ועכשיו אני צריך להוסיף 80 שקל על כלום ?!)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
IPOD TOUCH 32GB 2ND GENE + מגן מסך של ZAGG INVISIBLESHILD ב1650 ש''ח מחיר טוב?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חשבתי לרגע לשאול את קהל היעד מה אין כיום בחדשות והייתם רוצים לראות שקשור במחשבים ? אני אישית מחפש תחומים חדשים אז הרי לכם במה לרעיונות.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו פה היה בסינמה סיטי VIP? אני רוצה לבוא לשם עם חברה שלי רק אני והיא נהיה באולם ? או שעוד אנשים יהיו באולם ? האוכל והשתייה זה בחינם ? שאלה אחרונה.. אני בן 17+ , אני יכול לקנות כרטיסים של VIP ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
בHOT FUN וHOT GOLD היו בצהריים פריזים כל שנייה היה תקיעה רציתי לדעת אם זה לא בעיה אצלי או שגם אתם מרגישים? שאני לא אזמין טכנאי סתם! תודה רבה |כן| עזרתם לי מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שאלה שמעניינת אותי לאחרונה, אשמח לקבל הסבר שמניח את הדעת, סרטים ישנים, נאמר שצולמו לפני כ 13 שנים, 10 שנים וכו' מופיעים לאחרונה באתרי שיתוף קבצים בפורמט HD. הדבר היה לי מוזר שכן הם צולמו לפני הרבה שנים ואז לא היה פורמט והטכנולוגיה נפוצה/מקובלת אם בכלל היתה קיימת ( היתה ?) בכול אופן בדקתי גם באתרים לממכר סרטים ובחנויות ואכן ניתן למצוא סרטים משנת 1999, 1996 ב- HD. איך זה יכול להיות ? האם עובדים עלינו והאיכות לא באמת גבוהה או שבוצע פה איזה שהוא מחזור שרק המיר את הסרט לפורמט HD אך הסרט צולם בזמנו במצלמות רגילות ? אני מבולבל... מישהו יכול לסדר לי את הנושא ? אני אשמח, דוגמאות ? בבקשה : Enemy Of The State HD יצא בשנת 1998 Pulp Fiction HD יצא בשנת 1995 Fight Club HD יצא בשנת…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-