עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נשבר לי מהוט! איך הטלפון של נטוויז'ן שהוא בשקל ליום? איך התשתית/ספק של סלקום? ואיזה תשתית יש היום חוץ מהוט ובזק?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. מישהו יודע איך קוראים לאלבום? בוויקיפדיה כתוב שיש אלבום שקוראים לו פרל ג'אם מ2006 אבל אח שלי טוען שהם הוציאו אלבום שהו חידוש של שירים ישנים שלהם השנה מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by redead,

לא אכפת לי אם זה ידיעות אחרונות או מעריב. הדבר היחידי שאכפת לי זה המחיר וכאן נשאלת השאלה עד לאיזה מחיר+ מתנות אפשר להגיע איתם??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Alex89,

אני מחפש מנוע , כמו E107, לבניית אתרים. מכירים?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום לכם יש לי כרטיס מסך 8800GT של LEADTEK שהפך תקול הכרטיס נקנה בחנות קליק מחשבים היבואן לייף פשט את הרגל ואין אפשרות להחליף/ לתקן מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by NuNaTaK,

החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by אלון פ,

יש למשהוא מושג ממה הנפצים מורכבים? והאם בעיקרון כול אחד יכול ליצור אותם? (אני לא שואל את זה כדאי להקים מפעל ביתי, אני שואל מתוך סקרנות). (סליחה על הניסוח הגרוע, הרגע חזרתי מהמדורה ואני מת מעיפות..)

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. רציתי לשאול אם מישהו כאן מהפורום מכיר חנויות באזור חיפה שבהם ניתן לרכוש נעליים ובגדים של מותגים מקורי אבל במחירים סבירים. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713546,00.html תגידו זה אמיתי יש לי רישיון ישן עד אמצע 2010 ולא קיבלתי שום התראה אז מה אני עושה ואם אני ירצה לנסוע מחר לאנשהו ואם בכלל לא היתי רואה את הכתבה ?

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני מראש הולך להיתנצל על העיברית הכתובה שלי, צריך קצת לתרגל עדיין. אני חזרתי יחד אם משפחתי ארצה מחו"ל אחרי 8 שנים באוסטרליה והייתי מאוניין לשמוע ממכם, אנשים שמתעסכים ומתעניינים בתכום המיחשוב על השירות הצבאי. אז ככה, אני בן 23 וחזרתי הנה אם Diploma בתחום של Network Engineering, זה היה קורס של שנה וחצי ולימד בעצם את היסודות של Network admin. אני הייתי מעוניין להיתעסק בתחום הזה שבו למדתי גם בזמן השירות שלי, השאלה בעצם היא איך אני מגיע למצב הזה. מבחינת התהליך אני עדיין לא גמרתי צו ראשון(ועדה רפואית דרשה בדיקות נוספות). מה קורה אחרי צו ראשון? הבנתי שיש מיונים לכול מיני דברים, איך מגיעים אליהם? בשורה התחתונה, איך אני מגיע לתפקיד שעוסק ב-networks, מה אתם ממליצים? האים…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by Adi_79,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב מחנות נורמלית (לא Ivory ובעדיפות גם לא KSP). אני מאזור חדרה, לכן החנות יכולה להיות לכל הרחוק בצפון עד חיפה ולכל הרחוק בדרום עד גוש דן. אשמח להמלצה על חנויות מקצועיות וזולות בתחום אזור זה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

הורדתי לN95 את הGPS החינמי WAZE הוא ניווט יפה מאוד לתוך רחוב צדדי בראשון לציון. ראיתי שהוא מתבחר לאינטרנט, השאלה שלי היא האם האינטרנט הזה עולה כסף?(יש חבילה) ועוד שאלה, האם הגירסה מתעדכנת אוטומטית עם כל עידכון של המפה? או שצריך כל פעם להוריד גירסה אחרת? אריאל

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by the red dragon,

http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. היו לי אותם לפני שנתיים ונהנתי מכל רגע... בינתיים הוחלפו ל Nike אחרות (לא מדגם ה- Free) ופשוט אין להשוות. הייתי שמח אם מישהו יידע אותי בקשר לחנות בראשון שעוד מוכרת את הנעליים האלה תודה!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by bigblue,

שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אהלן! אני מחפש להתחיל לראות סדרה חדשה. כרגע אני רואה את אבודים, נמלטים והאוס. אני לא פוסל גם סדרות כגון חברים או סיינפלד.(ראיתי את שתיהן). התחלתי לראות דקסטר ולא אהבתי כ"כ... אשמח להמלצותיכם!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by neogod,

אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. כותרת. ניסיתי לגגל אבל מצאתי בעיקר שטויות. יעזור גם אם תתנו אתר שניתן לברר בו באופן כללי שעות של בגרויות כדי שאני אדע איך לברר בעצמי להבא. תודה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. היי אם מישהו יודע אם כדאי לקנות Seat ibiza , או שיש רכב יותר משתלם מבחינת נוחות\ביצועים\חיסכון בדלק עד סכום של 140k? אשמח לתגובות של מי שמכיר את הרכב או מבין ברכבים באופן כללי. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. טוב עכשיו קניתי כרטיס ויזה נטען מהדואר אני רוצה לקנות את החבילה הזאת מ ebay http://cgi.ebay.com/FOR-NEW-APPLE-IPOD-TOUCH-iTOUCH-CASE-SKIN-CAR-CHARGER_W0QQitemZ140291013248QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item20a9fefa80&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50 עכשיו יש לי כמה שאלות: יש לי משתמש ב ebay אבל בpaypal אין לי האם בהרשמה ל paypal לא לאשר את הרטיס משו כזה שראיתי בפורום קיצר איך להרשם לשם עם כרטיס ויזה נטען? בהרשמה לebay איפה שכתובים את הכתובת אז רשמתי כך: שם הרחוב ואז מספר אבל אני גר במספר 80 א (כניסה א ) אז מה לעשות ? 80a ? והאם בטלפון צריך לרשום קידומת או +972 ואז את המספר בלי קידומת( 0…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהו מכיר אתר שיש בו מידע על צמחים, בעיקר צמחי בית, על הטיפול שלהם איך להשקות עוד'...?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים