עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by devek,

אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  2. אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by roi.amitay,

חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ניסיתי להכניס את שם המשתמש שלי והססמא לאתר של משרד החנוך והוא טוען שהם לא קיימים במסד הנתונים שלו.. וגם להרבה ילדים מהכתה שלי זה קרה.. עזרה.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by IG,

המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by psychuil,

אשכרה נחנקתי מהמים שלי כשראיתי את זה..

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by Avi Levin,

לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by idoaa,

בטלפון הנייד הישן היה לי את הצלצלול של oxygen, שהחלפתי נייד, לא היה ניתן להעביר את הצלצול הזה, אני מחפש כבר די הרבה זמן, להוריד אותו מהאינטרנט, רק הבעיה שאני לא מוצא. מבקש עזרה תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. שלום לכולם, מחר הבגרות במתמטיקה שעות: 001=17:30 002=15:30 003=13:00 004=18:00 005=15:30 006=13:00 007=18:00 אני עושה את 005 בהצלחה לכולם ;D ערן.

• 121 תגובות
    • 11.2k צפיות
  20. אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by redti,

טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…

• 32 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  24. מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?

• 26 תגובות
    • 25k צפיות
  25. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.