כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס את שם המשתמש שלי והססמא לאתר של משרד החנוך והוא טוען שהם לא קיימים במסד הנתונים שלו.. וגם להרבה ילדים מהכתה שלי זה קרה.. עזרה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . היום ראיתי את התוכנית "הילוך חמישי " באגו ולקחו שם מרצדס עם מנוע דיזל ובמקום דיזל שמו שם שמן . איך המנוע עובד על שמן ? אני לא כל כך מבין במנועי דיזל אבל הדיזל ניצת מעצמו במנוע (לא כמו במנועי בינזין) אז איך השמן ניצת במנוע ? עוד שאלה . חבר שלי אמר שאפשר להניע מכונית אוטומט בדחיפה זה נכון ? איך זה הגיוני ? שמעתי זה תלוי בסוג הקלאץ שיש במכונית . תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Black Clouds & Silver Linings איך הוא, יחזיק אותי עד ההופעה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בטלפון הנייד הישן היה לי את הצלצלול של oxygen, שהחלפתי נייד, לא היה ניתן להעביר את הצלצול הזה, אני מחפש כבר די הרבה זמן, להוריד אותו מהאינטרנט, רק הבעיה שאני לא מוצא. מבקש עזרה תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף לסרטונים מסוימים תרגום עברי מובנה שנניח אני מתרגם ולעשות סנכרון כמה שיותר קרוב שזה ישב בול הבנתי שיש אפשרות לתרגם דרך האתר עצמו , ואז להוריד ולהוסיף את התרגום מתי שאני רוצה (יש אופצייה כזאת שנקראת CC, לוחצים עלייה ובעת הצורך זה מוריד/מוסיף את התרגום הקיים) ככה זה נראה איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה מטריד..ואני צריך לדון בזה עם אנשים , לראות כמה זה פופולרי ולמה לעזאזל זה ככה.. שעושים על האש עם המשפחה ובכללי אני מדבר על האש עם כל מיני סוגי בשרים לא כזה שאתה קונה נקניקיות כנפיים וכמה המבורגרים עם החבר'ה) אז תמיד מתחילים עם הקבב , בשר אחר , בשר אחר נוסף......, סטייקים בסוף למה עושים את הדבר הכי טעים בסוף ? וקבב שזה הכי פחות מלהיב וסותם את התיאבון בהתחלה.. כל הסדר צריך להיות הפוך
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לכם חנויות מומלצות לקניית ציוד הקפי למחשב מארה"ב....ושיהיה להן אתר... תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?
-
- 26 תגובות
- 25k צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשתף אתכם בסיפורי אודות חווית הקנייה הראשונה והאחרונה שלי בKSP... ארצה לציין שמאז ומתמיד הייתי מזמין חלקים בחנויות מחשבים בעלות מוניטין חיובי גבוה, הפעם חשבתי לעבור ב KSP שנמצאת דקה מהעבודה שלי בדרך הביתה, ולצ'פר את ה 4870 שלי ב Accelero Twin Turbo.. איזו נפילה כבר יכולה להיות איתם ? נכנסתי לחנות שנראית כמו כל חנות מחשבים טיפוסית...הדבר הראשון שלכד את עיניי היה המוכר שנראה כאילו אין לו טעם לחיות. כולו חצי שוכב על הכיסא בזמן שלקוחות שהיו לפניי בתור מנסים לדלות ממנו טיפת מידע על איזה מפרט שהחברה מציעה, והוא בקושי מניד עפעף לבקשותיהם. חשבתי "ראבק, שיראה קצת רצינות..עבודה עם לקוחות פור קרייסט סייק". הגיע תורי, לא רציתי לחפור לבנאדם אז ישר הגעתי לעניין, "תביא…
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
באוטובוס- איך מהגיעים הכי מהר מירושלים לנהריה?
-
- 5 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
נולדתי במדינה שאינה מאפשרת אזרחות כפולה. נאמר לי בשגרירות של אותה מדינה שאני יכול לקבל את האזרחות של אותה מדינה, אך ורק אם אני אמציא להם אישור שבו אני מוותר על האזרחות הישראלית הגיעה אלי שמועה שניתן לקבל דרכון אירופי גם ללא קבלת אזרחות ספציפית של מדינה מסוימת מה-EU וזאת בתנאי שיש הוכחות שאתה יליד של מדינה שהיא חלק מהגוש האירופי המשותף. מה אתם יודעים על כך?
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה אבל אני מחפש כאלו עם המלצות. לא חסרים חאפרים שרק רוצים את הכסף שלך. יש את הטיפוס הזה פיני מכפר סבא אבל הוא לוקח 130 שקל לשעה שלמה. אני רוצה לעשות סקר שוק לפני שאני הולך עליו. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-