כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, איני בטוח אם זה המקום הנכון לכן אם טעיתי אנא נתבו אותי לדרך הישר. אז ככה יש לי ידיים מזיעות (כפות הידיים עצמן), בזמן האחרון זה התחיל ממש להפריע לי, יש איזושהי דרך לעצור את התופעה? מישהו בעל ניסיון עם מלחמה בזעת ידיים? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים מכיתה ז'. במשך כל השנים קיבלתי מרשמים מאופטומטריסטים והיה בסדר גמור. לאחרונה התחלתי להרכיב עדשות מגע ואני מרגיש שאין חדות כמו במשקפיים. אפילו לא קרוב. אני שומע דעות חלוקת לגבי מקור קבלת המרשם. מצד אחד אומרים שרופא עיניים בעל ידע רב יותר בתחום, מצד שני אופטומטריסט בעלי יותר ניסיון מעשי. עדשות מגע זה עניין יותר רגיש מסתם משקפיים וחשוב מאד לקבל בדיקה מקיפה ומקצועית. השאלה כמה רופא עיניים מנוסה בתחום עדשות מגע. מה אתם אומרים? למי יש ניסיון? על איזה חברות של עדשות אתם ממליצים? שמעתי דברים מאד טובים על ג'ונסון & ג'ונסון.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר הרבה זמן אתר קניות מחול שמוכר גם חלקי מחשב ותומך בשיטת קנייה של PAYPAL אם למישו יש אתר להמליץ אשמח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מטען סוללות שחייב שתי סוללות בישביל שיטעין, אם אני שם רק סוללה אחת ובמקום הסוללה השנייה אני שם ברזל בישביל שיסגור מעגל זה מסוכן?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על נעלי ריצה טובות לא חשוב של איזו חברה , מחיר לא מוגבל , מה שחשוב שתהיה מתאימה מאוד לריצה מאוד נוחה ומאווררת .. תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-