עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by טל בן חמו,

שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Revertigo,

מתוך סעיף שהיה לי במבחן האחרון, הנה המעגל: הנתונים הם: cam = 12V r = 1 ohm R = 2 ohm L1(4.5V, 6.75W) -> R(L1) = 3 ohm R(L2) = 4.5 ohm עכשיו השאלה היא, במצב הנ"ל מה המתח על המפסק S3? אם אפשר הסבר זה יהיה נהדר... אף פעם לא הבנתי את החלק הזה במעגלי זרם תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by smack,

שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. אני פשוט לא מוצא את זה בהגדרות פרופיל

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. .. ומתי היא נגמרת ? תודה

• 4 תגובות
    • 14.1k צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benor,

מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pure perfection,

אני רוצה המלצה על נעלי ריצה טובות לא חשוב של איזו חברה , מחיר לא מוגבל , מה שחשוב שתהיה מתאימה מאוד לריצה מאוד נוחה ומאווררת .. תודהה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל

15. Started by x-boy_24,

שלום . אני צריך להגיע מחר מנתניה לבית החולים מאיר . המוניות עובדות ? אם לא מתי הם יתחילו לעבוד ? ואיזה מונית צריך לקחת מנתניה בשביל להגיע לבית החולים? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  16. לינק לכתבה המלאה + תמונות נוספות: http://www.techfob.com/2009/05/next-gen-subaru-wrx-sti-is-privately.html

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. למה אנחנו כל כך שונאים ערבים אם אנחנו נראים כמוהם ואנחנו בעצם ערבים ? וכשאני אומר אנחנו בעצם ערבים אני מתכוון לכל עדות המזרח ( אני מרוקאי ). תימנים,עיראקים, טריפלוטאים מרוקאים פרסים וכו'.. הרי אנחנו ע ר ב ים ! מישהו יכול להסביר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by devek,

אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  20. אני רוצה להצטרף לרשת של הבית ספר שלי בפייסבוק ואני צריך מישהו שכבר נמצא ברשת ויאשר אותי. יש לי כמה חברים שברשת אבל הם לא יודעים איך לאשר מי ששלח בקשה להצטרף, מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. למישהו יש מושג אם יש הערכות לאחוז החדירה של השימוש באינטרנט ? מחפש משהו לשנים הקרובות אבל כל דבר דומה יעזור (וכן, חיפשתי בגוגל) תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

מישו קיבל את זה? מה עושים עם זה וכמה מיסים אני צריך לשלם על זה?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. לפני מעל 3 חודשים ביקשתי להתנתק מ012, ייבשו אותי שעות על הקו, העבירו אותי לקשרי לקוחות ואחרי שאמרתי להם בפירוש שאני לא מעוניין להשאר אצלהם אמרו שיחזור אלי נציג. בשעות הערב חזר אלי נציג שלהם ואמר לי שאני מנותק לחלוטין והביא לי מס' אסמכתא - הבעיה שהיא נאבדה. ב10 לחודש הזה התקשרתי אליהם שוב אחרי שראיתי שהם המשיכו לחייב אותי כל התקופה מאז ועד היום, הנציגה שלהם אמרה שהיא תשלח בקשה לזיכוי ושהיא תנתק אותי - אמרה שהמנוי בעצם לא נותק אז. עד היום לא חזרו אלי והיום התקשרתי שוב והנציג פשוט אומר לי בשיא החוצפה שלא יזכו אותי, שלא רשום לו בקשה להתנתקות ובעצם אומר לי שחבל לי על הזמן, צעקות ודיבור לליבו לא עזרו... הוא אמר שהוא העביר את זה למנהל שיחזור אלי תוך 24 שעות אבל אמר באותה נשימה ש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מחשב 3 שנים אני מעוניין למכור אותו. אך אין לי שמץ של מושג כמה הוא שווה, על מנת שלא הציע מחיר לא הגיוני אשמח עם תוכלו לפי הנתונים שארשום עליו כמה הוא שווה נכון להיום, מעבד: Pentium 4CPU 3.00GHz זיכרון פנימי: 512 RAM ספק כוח: 480W חברה לא יודע כיצד לבדוק לוח אם: Asrock 775i65GV כרטיס קול: Sound Blaster 5.1 כרטיס רשת: מובנה. כרטיס מסך: מובנה. ארד דיסק: 80GB צורב דיוידי. מארז של חברת: ZIP orive יש מצב שמודבר במחיר מצחיק, בכל זאת הרצה לשמוע כל מחיר. בנוסף עם יש צורך להוסיף חומרה שלא צויינה במפרט תאומרו והציין. תודה מראש לכל העוזרים. בברכה, עמית

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים