עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

בסיפור הבא אני לא מתלונן על שום דבר ורק רוצה לתאר לכם "חווית" קניה של צורב DVD. בשבוע שעבר הזמנתי מנועה מחשבים צורב מסויים שלא היה להם במלאי. המוכר שדיברתי איתו אמר לי שהצורב יגיע ביום שני\ מקסימום שלישי והם ישלחו לי אותו מיד. היום (רביעי) התקשרתי אליהם לברר מה קורה, ולהפתעתי- הצורב לא הגיע. ניסיתי לברר מתי הוא יגיע- וקבלתי תשובה בנוסח סוף נובמבר- תחילת כיסלו... בינתיים שאני אחכה. בלי שהודיעו לי, שמו אותי בהמתנה עד לזמן לא ידוע. אותי זה ממש עיצבן אז קצת העלתי את הטון עם הנציג שדברתי איתו- הוא מיד ביטל לי את ההזמנה (מיוזמתו, אגב- כנראה לא רצה להתעסק איתי :2gunsfiring:). לפחות ביטול ההזמנה היה מהיר ובלי לבעיות- רק שאני הייתי מעדיף לקבל את הצורב... התחלתי לחפש חנות אחר…

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

אני צריך להוכיח שאם f אינטגרבילית על [a,b] אז לכל אפסילון חיובי קיימת פונקציה g רציפה על [a,b] כך ש g(x)<=f(x) לכל x בקטע [a,b], המקיימת שהאינטגרל של f מa עד b פחות האינטגרל של g מa עד b קטן מאפסילון. עם פונקציית מדרגות זה טריוואלי אך כמובן שהיא לא רציפה... לחבר את המדרגות לא עוזר כאשר הפונקציה קעורה... יש למשהו רעיון לפונקציה רציפה כזו??? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=471713 קצת גוגל העלה את זה. חשבתי שזה יהיה שימושי לעוד אנשים פה. תבלו

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היום אני בן 17 ו3 חודשים. קיבלתי לפני כמה ימים בדואר מצה"ל את המכתב הרשמי עם התאריך גיוס. הבנתי שאם יש לי תאריך גיוס אפשר לפתוח חשבון בנק עם תנאים מאוד מינימליים. אני לא מבין מי יודע מה בכל מה שקשור באשראי אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לי לפתוח? (הפועלים, דיסקונט, לאומי, מזרחי......) 2. מה העלויות/תנאים בפתיחת/אחזקת חשבון בנק? (כמובן שאני מתכוון גם לכרטיס אשראי) 3. האם כרטיס האשראי שאני אקבל יעבוד עם PAYPAL? 4. מה המגבלות אם יש כאלה? תודה

• 31 תגובות
    • 6.9k צפיות
  5. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by EasyPooper,

כותרת ;D תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by navk2,

אתמול היה לי שיעור אלק' (כיתה י'), קצת הסבירו לנו איך מעבד עובד וזה ואמרו לנו שמעבד מקבל את הקלוקים שלו מגביש שמוציא תדר מסויים ואחיד, אז איך אנחנו בדיוק משנים את התדר של הגביש הזה ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היא כתבה שרה והלחינה אותו (על גיטרה - שהיא גם מנגנת עליה). יש לי סמי-אולפן הקלטות בבית עם כרטיס קול ומיקרופון מקצועיים מוניטורים והכל. אקוסטיקה פחות. חשבתי לקחת אותה לאולפן הקלטות שתקליט אותו אולי בצורה יותר מקצועית מאצלי בבית (לכבוד יום ההולדת שלה), מישהו מכם התנסה פעם באיזו שהיא צורה עם אולפן הקלטות? את ממליצים על משהו? חיפשתי שיר במתנה בגוגל וזה נתן לי ראשון את זה: http://www.clip-nolad.co.il/default.aspx עכשיו הדוגמאות שם קצת מפחידות ואנשים שרים עם פלייבקים - אני לא בדיוק מחפש פלייבקים. פשוט הקלטה מקצועית. זרקו כל מה שאתם יודעים בקשר לזה מהניסיון שלכם או בכלל.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by EasyPooper,

אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אני כרגע מסיים י"ב ורשום למכללה להמשך לימודים י"ג (עתודה הטכנולוגית) בצבא במקצוע הנדסת תוכנה. נתקלתי גם בפורום הזה וגם באחרים על המון אנשים שאומרים שהנדסאי בצבא זה חרא של מסלול עם פוטנציאל להידפקות מוחלטת אבל כולם דיברו על הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות. אני כאמור בתוכנה, נירשמתי בגלל ש י"ג בתוכנה זה בעצם הזדמנות לבעלי פרופיל 72 ומעלה להתמיין לבסמ"ח(ממר"ם שמו הקודם), ומאחר שיש לי פרופיל 97 הצבא לא מוכן לדבר על זה בכלל. אז שאלתי אל מי שיודע פה, אם אני לא יצליח להתקבל לבסמ"ח, איזה תפקידים בצבא בדרך כלל מקבלים טכנאי תוכנה(י"ג)? הנסאי תוכנה(י"ד)? ופרוייקטנטים בתוכנה(עשיית פרוייקט ההנדסאי בצבא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by sagim194,

אוקי אז רציתי חוות דעת על האתר pcbox.co.il שמציע תשלום חד פעמיעבור צפיה בערוצי טלויזיה במחשב. משהו מכיר את האתר? איך האיכות של השידורים שם?? ו4 מגה יספק לי צפיה חלקה ללא הרבה טעינות??? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני לא מצליח להיכנס לאתר והם לא עונים למייל שלי... הזוי...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stone cold,

סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חברי הפורום שלום רב, הייתי רוצה להיעזר בכם לקבלת מידע נוסף לגבי התואר במדעים המוצע באו"פ. יש שלושה סוגים של תואר במדעים: "רגיל", בהדגשת מדעי המחשב ובהדגשת מתמטיקה. חשבתי ללמוד אחד מהם, שכן נראה לי מעניין למדי לקבל ידע נרחב בכל תחומי המדעים ובמתמטיקה. יש לי מספר שאלות בנושא: איך התואר הזה נחשב מבחינה אקדמית ומבחינת המעסיקים? (איך "מתייחסים" אליו? והאם הוא נחשב ל-"יוקרתי" כמו תואר בפיסיקה לדוגמא?) עד כמה באמת ישנו חופש בחירה של קורסים? והאם הוא מעניין ללמידה? ואם אבחר בו, לאיזה מהסוגים כדי ללכת? (האם ב-"רגיל" יש מספיק מתמטיקה? ואיזה נחשב ליותר "איכותי"?) אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, ובנוסף אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהתארים הללו אשמח לשמוע על התרשמותו מהתואר. תודה ר…

• 113 תגובות
    • 15.8k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

נתמקד יותר באיכות העדשה. הייתי אתמול באופטיקנה ושמתי עין על משפי שמש של ריי-באן ב950 שקל אחרי הנחה. מצד שני מצאתי משקפים לא פחות טובות ב450 שקל באירוקה, נידמה לי הם היו של אירוקה. מבחינת איכות, המשקפים של אירוקה לא נפלו מהם בהרבה. מה פשר הפרש המחירים הזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

אני עובד בתחנת דלק במקביל ללימודים כבר שנה וחצי כמעט.. קראתי היום בידיעות אחרונות שכל עובד שעובד במשך שנה זכאי לדמי הבראה.. האם עבודה בתחנת דלק נתפסת גם? והבנתי שאני צריך לקבל גם הפרשות לפנסיה... איך זה הולך? אני אמור לקבל לא אמור לקבל? איך אני יודע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SpEcToR,

כשזה קרה היתי בן 16.. פקח תפס אותי לא אוסף חרא של הכלבה שלי נתן לי דוח 300 שח.. עכשיו בדוח יש חלק כזה של עתירה לבית משפט או משו לא יודע.. אז כתבתי ושלחתי את זה. כתבתי שם שאני בן 16 ואין לי הכנסה עכשיו ואין לי איך לשלם את זה אז או שיעבירו את זה לבעוד כמה שנים או להעביר את זה על השם של אמא שלי... ולא חזרו אלי.. את הדוח קיבלתי בנובמבר 2008 עוד מעט שנה עוברת

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by Jaman,

אני מלש"ב ובחודשים האחרונים היו לי הרבה זימונים למיונים למסלולים שונים בצבא. היו לי כמה זימונים שלא קיבלתי בהם שוברי נסיעה למרות שאני זכאי להם (הייתה גם פעם אחת שקיבלתי בדואר שוברים ביום של הזימון, אחריו ). בזימון האחרון שהיה לי לתל אביב יצא שהפסדתי 50 ש"ח, ואני מבין שאפשר לשלוח את הכרטיסים שמעידים ששילמתי לאנשהו ויזכו אותי. השאלה היא לאן אני צריך לשלוח? צריך לכתוב משהו, הסבר כלשהו? יש טעם לעשות את זה, או שסתם ינפנפו אותי ולא יצא לי מזה שום דבר? אשמח אם מישהו שמכיר את המערכת יענה.

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by tranq,

שלחו לי מכתב שאני צריך להתייצב בלשכה. אני לא יודע אם ללכת, עפתי מגאמא, הייתי מועמד לטכני בח"א אבל לא הגעתי בגלל שהיה לי מגן באתו יום והם לא התקשרו עוד פעם. עכשיו הגיע אליי הדבר הזה, בכלל הבחירה במנילה הייתה לא גדולה - רק איזה 6 תפקידים. במנילה סימנתי(יש לי פרופיל 97 + בן יחיד ): המערך הטכני בחיל האוויר והחלל שירות בחיל האויר והחלל מערך הנהיגה הכבד המערך הטכני בחיל החימוש שירות בתי הסוהר (שב"ס) מה אתם אומרים על הנהיגה? :-\

• 13 תגובות
    • 8k צפיות
  24. Started by core_i7,

טוב אז אני מתעתד לרכוש מחשב נייח מבוסס i7, ללא מסך, ואני מתלבט בין שתי החנויות הנ"ל. לפי ניסיונכם באיזו חנות ההרכבה איכותית יותר? במובן של הקפדה על הרכבת הקירור למעבד, סידור הכבלים, ובכלל הארגון הפנימי של המארז עבור סירקולצית אוויר מיטבית. המחיר ב iqpc זול בסביבות 250 ש"ח, מתוך 7000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by pain_killer12,

חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.