כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אמיתי לגמרי כך נגנב לי המחשב הנייד מזהים? http://www.youtube.com/watch?v=ekJ6VU1EAbo (אם לא הבנתי נכון וזה בניגוד לתקנון הפורם אמחק את ההודעה)
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם
-
- 35 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש להם 2 מספרי טלפון שירות / תמיכה טכנית 1599-59-2000/1 ובשניהם יש מזכירה " שלום הגעתם לבזק הקו איננו מחובר אתכם הסליחה " השאלה אם החברה לפני סגירה או שזה תקלה של בזק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו,השבוע אנחנו(אני לפחות יב ועוד כמה פה מהפורום אני בטוח) גמרנו יב תחשבו על זה שלא נראה יותר את הביצפר,לא יהיו מבחנים,עבודות,ההורים שלנו לא יצטרכו לבוא לימי הורים,לא ניהיה במתח מתי נקבל את הבחינה ואיזה ציון נקבל וכו' שיעורי הספורט המעצבנים לא יהיו,שיעורי החינוך המיותרים לא יהיו וזהו יהיה רק צבא,צבא,צבא ובסופי שבוע בילויים אז איך ההרגשה? אני מרגיש עם זה ממש טובה,לא לבוא למקום הזה שנקרא "בית כלא" יותר,מבנה רעוע בן 70 שנה שכל רעידת אדמה הכי קטנה מפילה לו את הצורה...אפילו לא דואגים לשיפוץ של המבנה חוץ מיזה נמאס לי,אני רוצה חופש בלי מבחנים בלי לימודים בלי כלום,וזה הגיע
-
- 126 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EbbPYfW2s-E
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני נתקלתי בזה במקרה שהלכתי לעשות קניות בסניף פתח תקווה, אולי זה רק שם ואולי זה בכל הרשת אני לא ממש יודע. בכל מקרה המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על כל המוצרים במחלקות מוצרי חשמל אלקטרוניקה ומחשבים לבעלי כרטיס מועדון שאפשר להוציא במקום ללא תשלום. המבצע התחיל לפני יומיים ונמשך רק שלושה ימים, מחר (כבר אפשר לומר היום) זה היום האחרון 25 ליוני יום חמישי. אפשר להשיג שם מגוון רחב של מוצרים, זה קצת כמו אופיס דיפו מהבחינה הזאת. אני קניתי טלוויזיה BRAVIA 40L4000 SONY ב5196 שקל אחרי הנחה עם אחריות מלאה ו24 תשלומים ללא ריבית. יש שם גם טלוויזיות 42" זולות שאפשר להוציא בסביבות 3300-3400 שקל של PILOT וFUJUCOM. ואחרי כל זה גם קיבלתי וואחד בומבה של נקודות בכרטיס חבר שאפשר להמיר לכל מיני…
-
- 19 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לדחות את הגיוס שלי לצה"ל בשנה בשביל לסיים תואר ראשון (תואר משולב במתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון). הדרך הסטנדרטית לא עובדת, הם דורשים שבסוף י"ב (עכשיו) יהיה לי לפחות חצי מהתואר (60 נקודות) ולי יש 55. שלחתי בקשה, הם לא הסכימו, ערערתי בטענה שחסרות לי נקודות בודדות, הם שוב לא הסכימו. האם יש דרך אחרת לדחות את הגיוס בשנה? אני כרגע אמור להתגייס במרץ 2010. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?
-
- 58 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
-
http://imgur.com/NybKN.png התשובה שתקבלו ממנוע החיפוש החדש של MS (לפחות אחת שקיבלתם לפני שהם תיקנו את זה)
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה חנויות נחשבות בארצינו . שכוללים מבחר גדול , שירות טוב גם אחרי קנייה וכמובן מחירים סבירים. כמו כן האם אתם רוכשים מחשב ONLINE או בסופו של דבר הולכים לחנות ? תודה, שאול.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מחר אני ומשפחתי יורדים לאילת לנופש, ומכיוון שזו הפעם הראשונה שאני נוסע לאילת ברכב הפרטי אשמח לדעת באילו מקומות מומלץ לעצור להתרעננות בדרך. אני נוסע ממרכז הארץ (ראשון לציון) עד לאילת, ואת הדרך עצמה למדתי דרך אתר eMap. אשמח לטיפים לנסיעה הארוכה! תודה!
-
- 20 תגובות
- 15k צפיות
-
-
אני רוצה לשים בהודעה של הפורום צילום מסך איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-