כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ראו תמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני די חובב גיימינג וגם אוהב את הסרטוני - ביקורות של יאצי, ולפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש בחור (נראה לי שקוראים לו אבישי - ככה קוראים לאתר) שעושה בלוג גיימינג שהוא כמו שילוב של יאצי ובלוג רגיל (לא אנימציה), התוצאה של השילוב הזה מדברת בעד עצמה ויש שמה טענות ממש טובות שמלוות בהרבה הומור משובח (רוב הזמן) על גיימנינגותרבות הגיימינג בכלל. אני אישית די התלהבתי מהאתר ומחכה לבלוגים נוספים בקרוב! נראה מבטיח, וחוץ מזה צריץ לתמוך ביוצרים ישראליים! הכתובת היא - www.avishee.com תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא זוכר אם היה כזה או לא, אבל אם לא אז אני אתחיל.. שאתה כבר מוכן לישון בשיא העייפות עם השמיכה עליך, ואז השלט של הטלוויזיה נופל על הריצפה והבטריות נופלות ממנו, ואז צריך בשיא העייפות לקום ולאסוף הכל. תורכם
-
- 412 תגובות
- 36k צפיות
-
-
קבלו להקה ישראלית קרועה במיוחד, הם מתחזים ללהקה גרמנית ועושים פאדיחות. (בתור בדיחה כמובן) http://www.youtube.com/watch?v=JStMglkRiwA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Nx2RRy0gtm0&feature=player_embedded
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, יש לי מספר התלבטויות קשות בנוגע ללימודים לתואר ראשון במדעי המחשב. כיום אני תלמיד תיכון ומזה זמן רב התענינתי בלימודים אקדמיים, בימים האחרונים, אחרי שכבר שקלתי להרשם לאו"פ, הופיעה כתבה בעיתון על "פרוייקט אתגר" מטעם אוניברסיטת חיפה, במסגרת הפרוייקט ילדים מצטיינים מתחילים ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב, זאת בסביבה הרבה יותר תומכת וקלה מהאו"פ. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע מהו טיבו של תואר מאוניברסיטת חיפה, אבי, שעובד הרבה שנים בהייטק שלל את האפשרות מייד ואמר כי תואר במדעים מאוניברסיטת חיפה לא שווה הרבה, מה גם שהם החליטו שתואר במדמ"ח שייך למדעי הרוח. ( ) האפשרויות העומדות בפניי: 1) להתחיל ללמוד באו"פ ולקוות לסיים שם את התואר. 2) להתחיל ללמוד באו"פ במסגרת של אפיק מעבר…
-
- 129 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זוג משקולות יד (5 ק"ג), והמקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מגה ספורט. שם בטח יקרעו אותי במחיר... יש המלצות למקומות טובים לקנות? חוצמזה... יש סוגים? מה עדיף? מצופה, לא מצופה וכו'...
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
יש לי חשבון נפרד ששם אני רשום לPAYPAL,DX,וEBAY,STEAM זה רושם לי שהסיסמה לא נכונה. אני שיניתי אותה אתמול, אבל לאחר מכן, ניכנסתי לחשבון והכל עבד. יש מייל של גוגל שאליו אני יכול לפנות? יש לציין שאני לא יודע את התשובה הסודית
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק החידות הכי קשה שקיים אתם כבר תיקראו בפנים ידע במחשבים באמת יעזור לכם בחלק מהשלבים אני וחבר שלי הגענו עד ל 70+ עם כמה רייג' קוויטים ל פתרנות. http://www.deathball.net/notpron/ רק שתדעו יש שלבי מינוס וגמא אלף בטא וכו' ומה שהכי מצחיק פרסמתי ממזמן את המשחק ב FXP וחצי מהפורום נתקע ב שלב 1 ו 2 XDDDDDDDDDDD
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא היה כאן ת'רד כזה, תביאו ציטוטים של יציאות מטומטמות ומצחיקות... אני אתחיל: כמה לא מפתיע... ??? מהו הארד דיסק:
-
- 251 תגובות
- 26.1k צפיות
-
-
הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש המלצות ? מי טובים ? שמעתי בארץ חוסמים פורטים כמו מטורפים. חזרתי מאירופה שבה הייתי משלם 150ש"ח למהירות 25/3 יש משהו כזה בארץ ? האמת שאין לי פשוט מושג שבקלים מי החברות הטובות. כל רעיון יתקבל בברכה! תודה רבה !
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני עובד על איזהשהו פרויקט אישי בעל פוטנציאל רווח. סביבה אינטרקטיבית, ויפה הינה חיונית ביותר בעבורו, ולדעתי Flash יוכל לספק לי את זה. לכן, אני מעוניין לקנות רישיון Flash חוקי כדי למנוע סיבוכים משפטיים. ראיתי ש- Flash CS4 חדש עולה 700$ http://www.adobe.com/products/flash/ שזה מחיר יותר מדי יקר בעבורי. רציתי לדעת אם יש דרך זולה יותר להשיג רישיון חוקי. אני לא צריך את הגרסה הכי החדשה, וכל עוד זה חוקי אני אסתדר מצוין גם עם גרסה יד שניה. אשמח להצעות בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טלפון אלחוטי חדש... רצוי עם ספיקר, לא צריך מזכירה אלקטרונית, לא צריך 270782346 זכרונות, בלי שלוחות... משהו בסיסי שעובד טוב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-