כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באזור המרכז. תל אביב,חולון,בתים,ראשון.
-
- 11 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
מישהו מהפורום מתכוון להגיע? אם כן לאיזה מחזור אתם מתכוונים להגיע? אני מגיע השבוע למחזור ראשון מיום רביעי עד שישי בבוקר למי שלא יודע מה זה קצת פרטים:זה בעצם מין כפר נופש שחברת קולה מקימה באכזיב,כמה ק"מ צפונית לנהריה,שם יש ים,בריכה,מסיבות,כל מיני משחקי ספורט,עמדות אינטרנט ופלייסטישן 3 וכו' יש כמובן כל הזמן שתייה אני מאמין שקולה ופאנטה בעיקר,3 ארוחות ביום חוץ מהיום האחרון שמקבלים ארוחת בוקר ונוסעים הבייתה מגיעים לשם עם הרכבת לתחנה בנהריה,ומשם יקחו אתכם אוטובוסים למקום עצמו לחוף אכזיב זה עולה 200 שח,צריך להתארגן עם עוד 2 חברים כדי להיות בקאזה ולאסוף סה"כ 30 פקקים,ואז לשלם את ה200 שח זה בערך מה שאני יודע
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובמיוחד בקטע של ה"תן מחיר". מה הקטע עם זה בדיוק? ראיתי שמפרסמים הרדדיסק נייד 1TB הצעות החל מ- 399 . יש שם איזה טריק או שכדי לקנות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי היום ב9 וחצי בבוקר גימל אחד.. עד מתי הוא תקף? בעיקרון לפי מה שאני קורא בגוגל זה תקף ל24 שעות זאת אומרת מכיוון שזה מסתיים ב9 וחצי מחר(חמישי) אז אני אצטרך להגיע לבסיס אך ורק ב8 בבוקר יום שישי. האם יש חוק חדש שאני אמור להכיר או משהו בסגנון, ואם כן מה הוא? מכיוון שמפקדי הישיר מבקש ממני לחזור מחר על הבוקר מכיוון שהגימל הוצע לפני 12 בצהריים. רק רציתי לוודא.
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום. אני בשבוע הבא הולך לצו ראשון ויש לי שאלה לגבי המבחנים הפסיכוטכניים שבעצם מהווים אחוז נכבד בקב"א. השאלה שלי היא איזה בדיוק מבחנים עושים שם? איזה תרגילים? והאם יש צורך להיערך לזה? הבנתי שחלק מהמבחנים שם הם תרגילים בנושא אנלוגיה מילולית ואנלוגיה צורנית, איפה אני יכול לתרגל את הנושאים האלה? כדי שאני יבוא ערוך ומוכן לתרגילים. תודה רבה ולילה טוב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג איך לפתור את המערכת משוואות הבאה ??? x+y+z=0 x^2+y^2+z^2=h^2 x^3+y^3+z^3=0 x,y,z הם נעלמים h הוא פרמטר תודה לכול המגיבים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
מקור וסיפור הרקע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746298,00.html מכתב התגובה של פיילבלוג לספר השיאים של גינס: http://failblog.org/2009/07/13/omg-u-fail-so-hard/ לא לשכוח ללחוץ על הלינק בסוף המכתב - (The full legal response can be read here: icanhaz.com/legalresponse) אחרי שקראתם - תקראו שוב - קודם את המכתב של GWRL (שבתמונה שם) ואז שוב את התגובה של פיילבלוג. זה פשוט אדיר!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא מכיר את החנות הזאת אבל ראיתי מחשב ממש זול ושווה בוואלה שופס שמסופק ע"י החנות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew3 מחיר ממש טוב 1250 לאחר הנחה ולאחר הובלה... אז אני רוצה חוות דעת על החנות ... תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך בירה למסיבה משהו כמו 30+ בקבוקים...או היינקן או טובורג או משהו בסגנון...מישהו מכיר מקום טוב וזול שיכול לעשות הנחה בכמות כזאת? אזור חיפה קריות.... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
בס"ד אהלן חבר'ה אני מתנצל פשוט אל מצאתי מקום מתאים לנושא הזה, וגם לא מצאתי פורום "משוב" אם מנהל שיכול להעביר מוצא מקום מתאים יותר לנושא, תודה רבה לו בכל מקרה לשאלה שלי, סרט כלשהו רשום אחריו "DVDSCR" לא הבנתי אם זה סוג של איכות סרט כמו DVDRIP מה עדיף?, אם אפשר לקבל תירגום שלהם? מה הכוונה בDVDRIP וכל השאר תודה רבה לכולם תבורכו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיים איפשהו? חיפשתי בנרות ולא מצאתי, האנשים שאני רוצה להקרין בפניהם את הסרט לא יבינו הכל בלי תרגום. מקווה שזה לא נכנס תחת הקטגוריה של WAREZ, אם כן אבקש לנעול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מהיכן ניתן להשיג מוזיקה לאתר בצורה חוקית וחינמית? אשמח להפנייה ולעזרה תודה ננסי :-\[
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
פלאפון זה כבר מזמן לא רק אמצעי תקשורת להעברת קול דו כיוונית. עם השנים, נכנסו במכשיר עוד ועוד פונקציות כמו מצלמה, נגן...טוב קיצר אין לי כוח לכתוב כמו בן אדם אינטליגנטי אז ניגש ישר ולעניין. איך לדעתכם יראו הפלאפונים בעוד כ10 שנים? איזה דברים ניתן יהיה לעשות איתם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסרטון רואים גמד הודי שרוקד כמו מייקל ג'קסון כזה ויש שם עוד הודי אחד (לא גמד) שמפעיל ועוצר את המוזיקה ובכל פעם שהמוזיקה עוצרת גם הגמד נעצר. ראיתי את זה פעם בוואלה נראה לי, מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
"בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא זוכר אם היה כזה או לא, אבל אם לא אז אני אתחיל.. שאתה כבר מוכן לישון בשיא העייפות עם השמיכה עליך, ואז השלט של הטלוויזיה נופל על הריצפה והבטריות נופלות ממנו, ואז צריך בשיא העייפות לקום ולאסוף הכל. תורכם
-
- 412 תגובות
- 34k צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול באירופה לצעירים שהוא לא מלא ישראלים כמו איה נאפה...שמעתי שבכריתים לא רע אבל החיי לילהלא משהו יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-