כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היום בלתי אפשר לגלוש פה . לוקח לי 5 דקות להיכנס לאתר וכשאני לוחץ על נושא מסויים לוקח מלא זמן לפתוח את זה . אחרי זה הופיע לי הודעה מהאתר שיש אצלי במחשב חוסם פרסומות או משהו כזה . ובשביל להמשיך לגלוש אני צריך לבטל אותו . אין לי שום חוסם פרסומות ולא התקנתי שום דבר . מותקן אצלי אנטי וירוס קספרסקי כבר מלא זמן . אולי איפשהו בהגדקות של הדפדפן צריך לבטל חסימה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך כדאי להירשם, דרך האינטרנט או רגיל עם ערכה? איפה מקבלים תשובה יותר מהר?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה הבית התחיל להתמלא בנמלים, בהתחלה הם היו רק במרפסת שירות, ריססתי וחשבתי שנפתרתי מהם - כעבור 5 ימים שלא הייתי בבית ואני חוזר - כל הבית מלא בנמלים !!! הכוונה לנמלים קטנות שחורות כאלה, ויש גם כתומות קטנטנות. אני לא יודע מאיפה הם באים כי הם פשוט בכל מקום! מרוב ייאוש עשיתי "FIREWALL" של ספריי על גבי נייר סופג במסדרון (איפה שהנמלים עוברות). איך אני מעיף אותם מהבית ללא מדביר (חבל על הכסף) ובלי לרסס את כל הבית? (יש לי אקווריום שלא יילך לשום מקום וגם תוכים שאין לאן לשים) שמעתי עם משהו עם אבקת סודה, שמפזרים אבקת סודה עם עוד כמה חומרים ביחד והן פשוט בורחות...למישהו יש מושג?
-
- 112 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
http://www.picsroll.com/2009/07/wall-e-case-mod-brilliant-guy-101-pics.html מהמם
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
א' עד ט' באב, תקופה קשה ביהדות. נהוג שלא לאכול בשר, לא להתקלח, לא לכבס בגדים, לא לשמוע מוזיקה וכו'. כיצד אתם נוהגים בימים אלה? אני לא אוכל בשר, משתדל שלא להינות מדברים כמו מוזיקה, סרטים, משחקים וכו'. אומרים שבימים אלה יש מזל רע. למשל, הים סוער ויש חשש לטבוע אז יש להימנע מללכת לים. (חוץ מזה שים זה הנאה אז זה אסור במילא).
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לרוב יוצא שאנחנו מארגנים משהו אצל חבר בחצר, וכל המצרכים נגישים - הפעם חשבתי לעשות באיזה יער או פארק כלשהו שאין בו הרבה אנשים. אנחנו 8-9 אנשים על מכונית אחת ככה שאני מעדיף לעשות במקום כמה שיותר נגיש ברגל\תחבורה ציבורית. בעיקרון אלה האפשרויות: נאות לון בפארק פארק ה' יותר מדי מרוקאים ואתיופים שעלולים להפריע לשקט ולשלווה, מנסיון מישהו יכול להציע מקום?
-
- 15 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
-
אני מניח שרובכם מכירים את ההומפרייס של דיקסי (או שזה תכלס פילדלפיה, דיקסי TAKE AWAY) השבוע הבנתי שהגבינה שמנת שנמכרת שם נקראת גבינת פילדלפיה (כנראה צירוף מקרים) למישהו ראה את הגבינה הזאת בסופרים? מוכרים אותה בארץ? והאם זה באמת אותו טעם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים הזמנתי כמה פריטים מאייבי,והכל נשלח לי דרך חברת USPS.. האם יש איזה דרך לבדוק מה עם החבילה ? הבנתי שיש שיטה לבדוק דרך האתר שלהם.. מישהו מכיר ? תודה ~
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו שמע עלייה?איך היא טובה? ראיתי פשוט מחשב מיני נייד ה S10E של לנובו ב1299 שקל עם 2 ג'יגה זיכרון?היגוני המחיר הזה?כי בכל מקום הוא עולה בסביבות ה 1850 שקל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור בעתיד הקרוב למערכת WIN7 על המחשב החדש שאני עומד לרכוש. איך עושים זאת אם מרוב הספקים בלתי אפשרי לקבל שידרוג חינם ? כרגע יש לי רק עותק ישן וחצי חוקי של WIN XP
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני לא יודע מאיפה להתחיל עם הנושא הזה... בעיקרון, אני לא יכול לראות תמונות/וידאו עם תוכן 3D (שילוב של תמונה עם צבעי כחול ואדום). התחלתי להתעניין בכל עניין צפייה ב-3D אחרי שפירסמו בפורום כ.מסך אם אני לא טועה על 3D Stereoscopic Vision. באשף שבו אני מגדיר את את ה-3D נכתב לעצום עין אחת ולבחור איזו צורה מופיעה, בחרתי ועברתי למסך השני והאחרון ובו בודקים אם הבודק רואה תמונת 3D. לא ראיתי שום ריבוע קטן בתוך ריבוע למרות שהוא שם, את זה אני יודע ע"י אבא שלי שביקשתי שיבדוק גם, הוא אמר שהוא רואה ריבוע יוצא אליו. אז לפי זה אני בטוח שהבעיה היא אצלי בראייה ולא עם החומרה שלי. יש לי משקפי ראייה (וגם לאבא שלי), אבל יש לי גם פזילה. אולי זאת הבעיה? אני רואה עם שתי העיניים, אבל רק …
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני הולך לראיון עבודה בחנות מחשבים (לא משנה איפה כמה למה)... לעבודה כטכנאי. מעניין אותי לשמוע פה אנשים שעבודה בתחום - איך העבודה הייתה ? כמה שעות ביום ? שכר ? קידום כלשהו ? האם התעסקתם במכירות או רק בעבודה במעבדה ? נהנתם/סבלתם/היה שווה ? וכו' וכו' וכו'... בגדול, השתחררתי לפני ארבעה חודשים... אני מחפש עבודה כטכנאי כי זה נראה לי עדיף כרגע ויותר מעניין מבתי מלון/מלצרות/קייטרינג/תחנות דלק/אבטחה וגם יש לי רקע פחות או יותר לעבודה הזאת אז החיבור נראה לי טבעי, ההתלבטות שלי היא אם זה בכלל כדאי ? זה נותן איזה רקע חיובי לעבודות עתידיות ? זה קידם אתכם באיזשהו מובן ? אני עם המון התלבטויות כרגע מה לעשות, מצד אחד אני צריך כסף, מצד שני אני צריך גם לשלב לימודים... ובנוסף אני לא יודע אם…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יצא לכם לצפות בסרטון הזה? מה קורה כשמנתקים את המאוורר מהמעבד... סדרת הדגמות. חמוד
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כרגע אני בן שירות בחינוך מיוחד, אני מסיים בקרוב מאד. אני מחפש עבודה בתחום שלי בשביל לצבור ניסיון. התחום שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה זה פסיכולוגיה, מקצוע בעדיפות שנייה זה עובד סוציאלי. אבל נתמקד בפסיכולוגיה. אני תלמיד ממוצע מינוס. אף פעם לא הייתי טוב בלימודים. תמיד היה לי קושי ללמוד את החומר, להתרכז. בתוקף תפקידי, אני מקבל שיחות עם פסיכולוגית. באחת השיחות דברנו על לימודים, ומה אני חושב לעשות אחרי שאני יסיים שירות לאומי. לאחר שהיא שמע את הקושי שלי בללמוד, והסיבות - היא המליצה לי להבחן בתור לקוי למידה. האיבחונים האלה תופסים בכל אוניברסיטה/מכללה? בנוסף לזה, אני לא ממש יודע מה להתחיל לעשות עכשיו: פסיכומטרי, לשפר בגרויות. אם זה לא המקום המתאים, אשמח אם תפנו אותי למקום המת…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-