כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתר טוב שמלמדים בו איך קוראים באנגלית בכללי אני יודע לקרוא מילים כמו CAT וכו' אבל מילים מסובכות אני לא ממש יודע נגיד THOUGHT
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יודע לתרגם מה כתוב בקעקוע הזה: ? תודה, ג'ודאס.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חנות מחשבים מקצועית שירות טוב ובמחירים סבירים חוץ מKSP IVORY שאני מכיר כבר תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה זה לחיצת קונקטור? יש למישהו סירטון איך עושים את זה? תיאור מה עושים בלחיצה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם ,היה קצת משעמם אז אחד החברה מהתרד של "מי מאמין שנחתו על הירח? דבר על איזה מלחמה עם זומבים או משהוא כזה ,אז איכשהו זה הגיע ל"איזה נשקים אתם מתכוונים לקחת אתכם". אז מי שרוצה להגיד איזה נשקים ,שיכתוב פה . אני יתחיל . רכב : שניים כאלו כבדים ,שיכולים לסחוב הספקה ואפשר לישון בהם בלי פחד . עוד שניים כאלו ,שנוסעים מהר יותר וגם ממוגנים . + שניים כאלו לבריחה מהירה ,עם משהוא משתבש . על כל המכוניות כמה כאלו מכונות ירי m61 . וציוד אישי של כל אדם בצוות טווח רחוק-בינוני (נשק עיקרי) : http://www.imfdb.org/index.php/Bushmaster_ACR טווח קרוב (מקריי חרום) : http://en.wikipedia.org/wiki/Atchisson_Assault_Shotgun שוטגאן ,שאפשר לרסס איתו . אקדח לטווח קרוב : http:…
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החלטתי לצאת אל הים הגדול- EBAY ולבצע את הרכישה שלי ברשת הגדולה במסחר העולמי, כולי מלא "חששים" ומבולבל מהצורה בה הכל מתבצע ולכן אשמח לעזרתכם קליל. נציין שחשבון EBAY הכנתי וכנ"ל על PAYPAL. לצורך העניין של הרכישה, החלטתי להתחיל וקודם לקנות משהו "צנוע"- אוזניות KOSS KSC75 נחמדות בסביבות ה-15 דולר. עכשיו, למודעה שמצאתי- http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC-75-SportClip-Clip-On-Headphones-Earbuds-NEW_W0QQitemZ200236225012QQcategoryZ40137QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D12%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_2428wt_939 המחיר שם יחסית זול והמוכר מציין שהוא מבצע משלוח לכל העולם, יש לו אחוזי מכירה של 99 אחוז, אבל יש …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב זה קרה לפני הרבה זמן, לפני 8 שנים בערך הייתי צריך להגיע לאיזה בסיס ליד סוסיא וכמובן לא היו אוטובוסים שמגיעים בדיוק ליעד(זה לא מנע מהסגל להגיד לי תגיע איכשהוא...) אז אני יורד באיזה חור שזו התחנה הכי קרובה שאגד מגיע אליה ומתחיל לצעוד לכיוון אותו בסיס, פתאום מגיע איזה טנדר כחול של "הדודים" ובו יושבים שניים, איך שהם רואים אותי(הייתי עם תיק בגדים גדול ונשק של הצבא) חורקים בפתאומיות עושים פרסה ונעמדים מולי. ומסתכלים. בלי לחשוב פעמיים הכנסתי מחסנית ודרכתי ת'נשק. וככה הינו איזה 10 דקות אחד מסתכל על השני(או על השניים) חשבתי אולי להתחיל לירות אולי יבינו שאני רציני ויסתלקו מהמקום.אבל אחרי 10 דקות הם הסתלקו לבד,בלי שאני אצטרך למלא כוננות ;D.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה זה Account Id? האם זה הID שאני מתחבר איתו לאתר, או שזה השם המלא שלי שמופיע באתר. 2. האם יש איזה שהם מיסים על קבלת כסף, מאתרים שונים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות CX300 מאייביי (העלות שלהן רק 19-20$!!) שמעתי על הרבה מאוד מקרים של אוזניות מזוייפות, השאלה היא איך אפשר לדעת אם האוזניות מזוייפות? למישהו יש נסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני מנסה להעלות תמונה וזה תמיד אומר לי שהקובץ גדול מדי ... מה לעשות???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואני לא מדבר על הקישקושים האלקטרוניים שעושים בפוטושופ ,אני מדבר על חתימה אמיתית שרושמים על דף . עכשיו לא מזמן קיבלתי צו גייוס ,ובו יש צורך לחתום על הטופס הרפואי ,הבעייה היא שאין לי חתימה (ולמען האמת לרוב הילדים בניי 16-17 שאני מכיר ) ,ואני לא יכול ולא רוצה להקריץ עכשיו איזו חתימה שתישאר איתי לכל החיים. בכלל אני לא יודע את החוקיות הנוגעת לחתימות ,האם מותר לשנות אותן ?,מה מותר ומה אסור בחתימה? למה לעזאזל דורשים מילד בן 16 שתהייה לו חתימה בכלל ? בקיצר ,כל הבוגרים פה ,הסבירו לי בבקשה .
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המלצה לחנות באיזור המרכז שיש להרבה כאן ניסיון איתה ושהשירות טוב.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הטלפון כאמור בשיטה האמריקאית 110 , השאלה היא אם אני פשוט יכול לקנות שנאי 220 בארץ שמתאים מבחינת השקע של הטלפון לחבר וזה יעבוד בסדר? או שאני צריך לקנות מתאם כזה מיוחד מ110 ל220 לחבר על השנאי האמריקאי הקיים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ג'ויקים מגעילים ומעצבנים! כבר 40 דקות אני רוצה להרוג ג'וק ולא מצליח! :-\ הם מגעילים אותי אז מתי שאני רואה אותם אני נלחץ ומתחיל לשבור הכל העיקר שימות! בקיצור, אני סתם, יושב לי בחושך ויושב על המחשב. פתאום, אני רואה ג'וק מעופף מולי ואני רואה אותו בשחור בגלל המסך, התחלתי להגעל ונהיה לי צמרמורת. עכשיו כ-40 דקות אני משחק איתו חתול ועכבר, וגם נגעל ונלחץ ומפספס. הג'וק הקורבן חכם, ממש ממש חכם! כשהוא היה על המסך, אני הדלקתי את האור בחדר בשביל שיעלה למעלה וככה אני אכה בו! לצערי הרב, הוא חכם מידי... אז בסוף גרמתי לו לעלות, הוא עלה לאור למעלה ונשאר שם, אחריי הרבה ניסיונות לפגוע בו, חשבתי לכבות את האור, כיביתי את האור, ואז פתאום לאחר שנייה שחזרתי למחשב אני רואה אותו טס לכיוון…
-
- 80 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ס, אני בשנה הקרובה מתכנן לעשות פסיכומטרי והוספת יחידות לתעודת הבגרות שלי מבחינת מתמטיקה. המטרה שלי היא ללמוד הנדסה וחשבתי בהתחלה על הנדסת חומרה אבל כרגע אני לא נעול על זה לחלוטין ועלתה בפניי האופציה לנסות להתקבל למכללה האקדמאית להנדסה בירושלים שקודם אני אנסה את המכינות שלהם, עכשיו מה אומרים על המקום הזה? התארים שלהם שווים משהו ואיך הם מבחינת הלימודים? אני מחפש לעצמי מקום ברמה גבוהה שאני אצא עם תואר ששווה משהו ואדע שזה היה שווה את זה. אני לא רוצה לבזבז את השנים שלי במקום שבסופו של דבר התואר לא יעזור לי בתחומים שאני רוצה. אז אני שואל פה חברים, איך המקום הזה מבחינת רמה, האם יש עליו תלונות והתארים שהם נותנים באמת שווים את המאמץ? שווה לוותר על אוניברסיטה וללכת …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-