כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
השאלה זה משתלם? להיות טכנאי מחשבים? זה כסף טוב?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות משהו נגדם? הם מראים מחשב שמבחוץ "WOW" ומבפנים S-H-I-T, חבר שלי קנה את המחשב שלו מערוץ הקניות (לצערי הרב, לא הצלחתי למנוע את זה זה היה כבר מאוחר מדיי) כל כך רצה לשחק בקונטר סטרייק סורס, הוא קנה את המשחק ולא עבד לו, הכל קירטע באופן לא ייאמן..... זה נע בין 5-10 fps אלוהים יישמור..... :'( :'( :'( לפחות שערוץ הקניות יגידו שזה מותאם רק לעסקים אבל אפילו את זה הם לא אומרים, ועוד הם אומרים שזה מחשב "טירוף" ואומרים "הנה המעבד" ואני לא רואה שום מעבד מתחת לגוף הקירור..... :kopfpatsch: ועוד מריצים 3DMark 2001 כבר מאז שיצא.... ועוד מרוב חוצפתם מוסיפים לך מדפסת שבקושי שווה משהו! :bash: הנה המפרט (בערך): P4 3Ghz לוח אם תומך 775 DDR400 256MB HD 7200 80Gb 3D FORCE …
-
- 103 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
באזור הצפון-חיפה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
א. מישהו מוכן להסביר לי איפה בתוך המכשיר נמצאות התמונות שצילמתי (כדאי שאני יעביר אותן למחשב בעזרת ה P2kCommander) ? ב. מאז שעשיתי משהו ב P2KTOOLS אני יכול לראות את התפריט הראשי במכשיר כרשימה ולא כאייקונים וגם האפשרות של "התאמה אישית" נעלמה ... מה לעשות ? ג. ניסיתי עכשיו להתקין את MPT מהדיסק המקורי ותראה את ההודעה שזה עושה לי : http://img162.imageshack.us/img162/5596/mptnk6.th.jpg מה עושים ? תודה רבה לכל מי שעונה ... הפלאפון הזה כבר מבאס אותי :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני בקשר עם מישהיי כבר שבועיים, וקבענו מחר פגישה.. חשבתי וחשבתי לאן ללכת (סנוקר, באולינג, מסעדה, סרט = לא מיסתדר\נדוש) אמרתי נלך על פיקניק בים נזמין פיצה (אין ברירה, אין זמן להכין משו אחר..) שתיה חמה, כמה נרות.. מה דעתכם? לא טו מאצ' לדייט ראשון..? אל תציעו בקשה פאבים או משו דומה שנינו לא אוהבים.. מאומרים זה מתאים?? או יותר מידיי? פתוח להצעות חדשות.. כל האלו שיש להם הערות לא קשורות שמרו לאח"כ.. תודה מראש!
-
- 41 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני יוצא במוצ"ש עם בחורה מהאזור הזה, אני עצמי מראשון, אני תוהה אם יש למישהו המלצה לאיזו מסעדה סבירה או משהו אחר שישאיר זמן לדבר מצד אחד ויאפשר התקרבות פיזית מצד שני. - קצת מתעצל לסוע איתה עד החוף\ת"א. רכב יש דלק יש.
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 320 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מאתמול יש לי דיליי בסאונד בערוץ 2. הוא מאחר באיזה שנייה וזה מטריף אותי. בדקתי וזה קורה רק בערוץ 2. יש לי בבית כבלים פשוט, לא יס או הוט. מישהו יודע מה הבעיה אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש דילים לאיה נאפה לטוס עם חבר לפני הגיוסים שלנו נכנסתי לדקה 90,לחבילות נופש ומצאתי שם ב414$ שבוע באיה נאפה במלון anthea apt.מישהו שמע על המלון?יודע?מכיר? חוץ מיזה,מה הדיל הזה כולל חוץ מטיסה ומלון לשבוע? יש אתרים אחרים שבהם אוכל לבדוק לגבי דילים? תודה
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מיועד לשירות במסלול מובחר, ולא מזמן נכנסתי לאתר "עולים על מדים" וראיתי שיש לי אפשרות להירשם לעתודה. החלטתי לנסות להירשם למרות שלא ניגשתי לפסיכומטרי. נרשמתי למשהו דיי מפוצץ, משפטים וקרימינולוגיה, ולפני כמה ימים מסתבר שהתקבלתי על תנאי - לגשת למבחן הפסיכומטרי הבא שמתקיים ב-10-11 לאפריל. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? לנסות לגשת לפסיכומטרי (יש לי מספיק זמן ללמוד בכלל?) או לוותר על עתודה? תודה מראש (אני לא מצפה להחלטות בשבילי, אלא מין התייעצות כזו...)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-