עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

היי אני רוצה לטוס לחול לתקופה ארוכה האם זה אפשרי לשהות שם ואיפה יש תנאי מחייה זולים?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?

• 44 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by sergames,

במה חברות בMENSA מתבטאת? על מה משלמים דמי חברות?

5. Started by bentins,

המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע). היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. סיפור קצר: לפני חודש קניתי מכשיר XBOX 360 ממישהו. אותו אחד טען שהוא השתמש בו 3 חודשים ושמדובר בגרסת FALCON. פה כמובן הייתי ממש דפוק ופשוט לא אימתתי באיזו גרסה מדובר (למען האמת גם לא ידעתי איך, שוב טעות שלא הרצתי קודם חיפוש שלוקח 3 שניות בגוגל). ועוד כמובן העובדה שלא הייתה לו קבלה הייתה מחשידה אבל משום מה הפסקתי לשאול שאלות כשהוא אמר "איבדתי אותה" לפני כמה ימים קיבלתי טבעת המוות (למי שלא בקיא בעניין, זה פחות או יותר כמו קונסולה מתה - נידלקת ונכבית, זה מה שהיא יודעת לעשות במצב הזה). ואז החלטתי לבדוק את הגרסה ומה גיליתי? ZEPHYR מסריח שעובד על ספק 203W (במקום 175W בFALCON שהוא טען שיש לו). באותה הזדמנות גם גיליתי שהתאריך ייצור של המכשיר הוא סוף יולי, 2007. פה אני מוכן לשים …

• 69 תגובות
    • 10.1k צפיות
  7. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by raiman1,

כנ"ל..

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני רוצה להוציא רישיון לטוסטוס 125 סמק. כבר התחלתי בתהליך, חתימת הרופא, ואופטומטריסט, ושבוע הבא אני יעשה תאוריה. כמה יעלה לי שיעור עם מורה באזור המרכז, וכמה שיעורים אני יצתרך לקחת? דבר נוסף, כמה כסף יעלה ביטוח :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ariel-ro,

אהלן! כתוב לי ברשימת ספרים, לתלמידי 5יח"ל במתמטיקה לקנות את הספר הבא: מתמטיקה חלק ג' בני גורן. עכשיו, הרצתי חיפוש וזה מראה שזה ספר ל3 ו4 יח"ל. אז צריך את זה או לא? ומשנה שעברה היה ספר שקוראים לו: אלגברה חלק ג'. אולי זה אותו דבר? אריאל

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש

13. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by Dexdpd,

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by שוקו,

משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by IME3,

קניתי מחשב ב 10000 שח קור7 920 אסוס GTX280 6 גיגה קרוסייר דומינטור 1600 לוח אסוס P6T DELUXE ספק קרוסייר 750 הקנייה הייתה לפני 7 חודשים בוא נתחיל בהרכבה שנמצאו בה בעיות הזכרון טריפל צאנל לא הותקן בצורה נכונה במקום לשים זכרונות בצורה סימטרית בכל סלוט שני פנוי שהם הסלוטים הכתומים התקינו לי בסלוט שחור ובסלוט כתום שישר אחריו ואז שתי סלוטים פנויים ועוד זערון אחרון בסלוט שחור בנוסף הספק כוח הותקן הפוך עם המאוורר מופנה כלפי מטה מוצמד למארז בצורה חנוקה עכשיו לבעיה העכשווית המחשב לא יגיע ל פוסט תזומרת לא נדלק ואין שום ביפים האורות נדלקים המאווררים פועלים אבל אין פוסט ניסיתי להעפיל את המחשב עם סטיק זכרון אחד בלבד בכל הסלוטים ועם כרטיס מסך ובלי עדיין ללא פוסט הדבר כבר קרה כמה פעמים …

• 59 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by QQQ,

במעקב של החבילה זה מה שרשום לי: הבנתי שהיום בבוקר זה כבר הגיע לארץ. מישהו יודע כמה זמן זה לוקח מהשלב הזה עד שזה מגיע לדואר? החבילה שוקלת 15 ק"ג זה התופים שהזמנתי ION DRUM ROCKER. מה סביר יותר שזה יתקע במכס בת"א או שזה יגיע לסניף הדואר הקרוב לביתי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמה זמן זה לוקח? ובכללי אולי כמה זמן לוקח למשלוח UPS סטנדרטי? והאם אני אצטרך לשלם מכס על זה?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by redead,

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אשמח להמלצות שלכם! תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. קיבלתי לאחרונה Yes MaxHD וכל הניווט בו איטי ומעצבן (ה- Yes Max הרגיל שהיה לי עבד נפלא). זה רק אני?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

24. Started by atomic rooster,

להמון אנשים יש את התמונה המפדחת ההיא שההורים צילמו כשהם היו קטנים. יש כאן כמה תמונות שהן פשוט priceless. תיהנו. (עמוד 3 הכי טוב לדעתי) http://ihatemyparents.tumblr.com/page/1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים