עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני מחפש מכונית קטנה בתקציב של בערך 40K ראיתי יונדאי גטס 2006 ב36K (מליסינג, אבל אין מה לעשות...) הקטע שהמנוע שלה הוא 1300, הבנתי שזה ממש נמוך, במה זה מתבטא? יש לכם הצעות לעוד מכוניות במחיר הזה? משהו חדש יחסית (2006+-)

• 88 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by שוקו,

משהו בעייתי עם הכתובת (אני לא מוצא באתרי המפות), הבחור שאני איתו בקשר בנושא לא עונה ואני צריך להיות שם מחר. קיים חשד שזה בתחום האונ'. יש למישהו מושג? D: אוקי, זה היה "קלאוזנר"

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. הבחור ששלח לי טוען שבזמן הצילום לא ראה כלום, כשהעביר למחשב פתאום שם לב. (בצד שמאל, אחרי הקטע הכחול, לפני כתם האור) מישהו מכיר את זה כבר? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by xTz,

שלום, אני נמצא בדילמה קטנה ואשמח אם תוכלו לעזור.אני עובד כרגע בחברת היי טק גדולה ורוצה לעשות תואר במדעי המחשב. אני מתחבט האם לעזוב את החברה ולנסות באוניברסיטה או ללכת לאיזה מכללה ולשלב את זה עם העבודה. מדובר בחברה עם אפשרויות קידום רבות, כמו כן כשאסיים ללמוד אני כבר אהיה עמוק בהיי טק ויהיה לי יותר קל. מצד שני אני תוהה האם באמת אפשר להצליח לעשות תואר עם ציון טוב במקביל לעבודה וגם לנהל חיי חברה נורמלים. אשמח לשמוע עצות, ועל הדרך - מכללות טובות למדעי המחשב. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Dexdpd,

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

http://www.questfortherest.com/

10. Started by nrg man,

יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?

• 6 תגובות
    • 13.7k צפיות
  11. איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=594 נראה לי שראוי שצרכנים פוטנציאלים ידעו על כך. עדכון - Dell פרסמה הודעת התנצלות בעיתון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

• 45 תגובות
    • 7.6k צפיות
  13. Started by SeaMonster,

מישהו מקיר אתר עם כתוביות לסרטים בשפה הרוסית ? -תודה.

14. עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by iluxa1,

אהבתי את POLARKRIES 18 ואת החדש של CASCADA

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  18. מדי פעם אני צריך לקנות סכומים של בין אשר לחמישים אלף יורו, והבנקים שוחטים אותי עם עמלות ושערי חליפין מוגזמים. יש אלטרנטיבות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. קיבלתי לאחרונה Yes MaxHD וכל הניווט בו איטי ומעצבן (ה- Yes Max הרגיל שהיה לי עבד נפלא). זה רק אני?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום לכם! איך אני יודע שהסרט הוא HD? ובאיזה רזולציה הוא? ואיזה נגן יכול לעבוד עם הקודקים שיש במדריך בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" שקורא גם כתוביות? העלתי תמונה, אשמח אם תגידו לי אם ככה נראה סרט שהוא 720P.(מבחינת הרזולציה המסך הוא 17' אינץ' משום מה לא רואים תמונה, אבל אפשר לראות איפה יש אור, ואיפה הפסים השחורים אריאל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  22. שיהיה לכולכם בוקר טוב אה, כן, משהו קטן, תשתדלו לא לזהם את הת'רד בחארטא, חבל שינעל, תודה.

• 60 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by itzik_vip,

שלום רב, יש לי בבית ממיר של yes max ואני משלם עליו 137 ש''ח כולל מע''מ לחודש אני מעוניין לשדרג ל- yes max HD לאחר ''איומיים'' על עזיבה קיבלתי אתמול הצעה דלה ממחלקת שימור הלקוחות ההצעה הייתה: - 157 ש''ח כולל מע''מ (תוספת של 20 ש''ח) במידה ואני ארצה ספורט 5 HD זה יעלה לי 280 ש''ח בשנה הראשונה ובשנתיים הנותרות 290 ש''ח אני דיי מאוכזב מההצעה הזאת באתר של yes המחיר למשתמשים חדשים הוא 249 ש''ח לחודש וחודשיים רשונים ללא תשלום ( yes max HD ). ציפיתי לקבל הצעה יותר טובה אבל נוכחתי לדעת שציפיות יש רק בכריות [חיוך] וברצינות לעומת מה שהוט מציעים ההצעה של yes יקרה, נכון אתם בטח תגידו האיכות של הוט פחות טובה, הממיר של ה- HD שלהם לא מקליט אבל עדיין המבצעים שלהם יותר משתלמים מבחינה כלכלי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Thadar,

נשברה לי המקלדת, וניתקעתי בלי מזומנים למספר ימים. אם יש כאן מישהו בעל מקלדת ישנה כלשהי (PS2\USB עובדת) שיכול לתרום מיאזור ר"ג-ת"א והאיזור, אודה לו מאוד! לצערי אין לי מה לתת בתמורה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.