כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
עבדתי בשבת האחרונה מהשעה 16:00 עד השעה 22:00. האם מגיע לי 150% על כל השש שעות או עד שהשבת יוצאת? :s05:
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לכל אלה שיש איבר מין קטן(פין) מוזמנים לצפות באתר ההבא http://www.penis.co.il
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן הכרתי את האתר lockerz.com לאתר lockerz ניתן להירשם אליו רק דרך הזמנה והוא אתר שבו מתחילים לאסוף נקודות, כאשר מגיעים לסכום נקודות מסוים אפשר לקנות איתם הרבה מתנות כמו: אייפוד טאצ', משחקים לסוני 3, אקס בוקס, מצלמה, תכשיטים ועוד מגוון רחב של חפצים. כדי לקבל הזמנה רשמו את האימייל שלכם בהודעה פרטית אליי או שתרשמו פה את האימייל. כדי לקבל נקודות יש לענות על שאלה יומית, כל יום שאתם נכנסים מוסיף לכם עוד 2 נקודות והזמנת חבר. יש לי מספר בלתי מוגבל של הזמנות אז מי שרוצה אין בעיה. דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי יש לי באבו שנת 96 אוטו בובה שאני מת עלייה הבעיה היא שאין לה סאןרופ בגג יש לי קורה אחת באמצע וכל השאר זה פח כמובן השאלה שלי היא כזאת האים לפי חוק מותר לי לעשות סאןרופ (רק במיקדימה אני רוצה , ובלי לחתוך את הקורה או משהו) פשוט לעשות לפניה.. יש לי את הכלים והזמן , ובישבילי זה בדיוק כמו לעשות חלון במארז למחשב.. ואני גם נורא נורא רוצה לעשות , השאלה שוב האים מותר ? האים יש איזה פרוצדורה שאני צריך לעבור או משהו ? אני רוצה לעשות חלון שלא נפתח ולא עולה פשוט חלון (ולא להתחיל להגיד לי שיהיה נזילות וחולי וחולי , אני יודע מה עושים) למישהו יש ניסיון בנושא?
-
- 59 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין בגיליונות שייצור איתי קשר בה"פ - גר באזור המרכז. כל הקודם זוכה.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין? אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח. בתודה COLDSTORM
-
- 42 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הציון המרבי בכל בדיקה שלהם. לא מצאתי על זה באינטרנט אריאל
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע הפרוייקט של הרמקולים ויש לי שאלה קטנה האם הנגד הזה הוא 10 קילו אום? (זה מה שמראה הרב מודד בקריאה של הנגד - 10 קילו אום) מדוע הנגד אינו בצבע "רגיל" עם פסים - חום,שחור,כתום,זהב? האם אני יכול להשתמש בו כנגד 10 קילו אום לכל דבר? עריכה: סליחה סליחה בבקשה להעביר לפורום אלקטרוניקה בטעות פרסמתי פה איך מוחקים הודעה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא מצאתי פה פורום מוזיקה... זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביט גודל:74 מגה בייט פלייליסט: OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX) MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX) CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX) LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W) INNA-HOT(PRO REMIX 2009) FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX) NICOLA-BRAZIL STREET PITBULL-I KNOW YOU WANT ME Pitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix) Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR Remix Yinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_Mix Yinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_ Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix) david guetta- se…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למה??? היא הייתה עם הקול הטי טוב ומיוחד שם!! היא וחובי סטאר.. קהל דפוק
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע שהגיעו ציוני הבגרות, אני אפשר להגיד דיי מרוצה (היה כמה שציפיתי קצת ליותר) ושאלה: אם בתנך, בשכלול הסופי יש לי עובר אבל בכל מבחן בנפרד יש לי אחד נכשל, עדיין הציון הכללי נחשב?
-
- 23 תגובות
- 6.3k צפיות
-