כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אוכל כלבים ACANA הייתי בטוח שקניתי את הכי טוב ואז גילתי באינטרנט 2 דברים : 1. שמצאו רעלים באוכל ארסן וכו' והוגשה תביעה יצוגית נגד החברה , החברה טוענת שבגלל שהאוכל מכיל רכיבים טבעיים כמו דגים , עוף וכו' אז הארסן נמצא בטבע ואי אשפר למנוע את זה https://www.petful.com/food/orijen-lawsuit-2018/ 2. ה FDA האמריקאי הכריז שהתגלו מקרה מוות לבבי עם כלבים שאכלו ACANA ושזה בבדיקה : https://www.nytimes.com/2019/06/29/us/dog-food-heart-disease-fda.html השאלה איך לעזעזל זה נמכר בחנויות כאילו הכול בסדר ? ויש על האריזה מדבקה של משרד החקלאות על טיב המוצר וכו' על האריזה שלי כתוב ייצור 7-2019 תוקף עד 2021 לזרוק את זה ? אני ממש מפחד לת…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני בא לחנות עם ת.ז שלה ושלי האם אני יכול להשתמש בו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכירים את השיר "נכון את יפה" שכתב אפריים שמיר על ירדנה ארזי? אז היום שמעתי לראשונה שיר משנות ה-60 http://www.youtube.com/watch?v=BytsPZQ5vRE תתחילו 1:50 מההתחלה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר מקום/מישהו שמוכר רפליקות איכותיות של ברייטלינג או ארמני? תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מעניין לא? אגב UBERMANS SLEEP זה שינה של בין 20 ל 30 דקות (REM) מפוזרת לאורך כל היום למעשה שינה של שעתיים אך הרגשה של 8 יש על זה חומרים ובלוגים של אנשים שהתנסו בזה ממליץ קריאה **עריכה** תנו טיפה פרטים ותשלחו הודעות אחרת זה יפול לתחתית האוקינוס וזה יהיה ממש מעניין רק אם יהיו פה הרבה קולות
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה... רציתי לשתף אתכם במשהו שמעצבן אותי כבר זמן רב (או יותר נכון כמה שבועות, שפשוט עוברות לאטטט). בי' - יא' אני זוכר שהייתי משקיע כמו שצריך, ככה לומד בשיעור, מתכונן 3 ימים לפני מבחן... ביב' החלטתי לתת פוש אחרון. הלימודים נהיו לחוצים כאן ביב', והחלטתי לתת מאמץ אדיר אחרון. אני מוצא עצמי חורש שעות על גבי שעות על כל מבחן (ויש המון!), הזמן זוחל, ויש לי הרבה פחות זמן לבילויים. למעשה, אני רק בשישי יוצא עם חברים. מצד שני, אני הסתכלתי במחשבוני חישוב ממוצע בגרות - וזה לא נראה לי כל כך משתלם. בשביל 5-7 נק' בתעודת בגרות כל זה? לא יודע. כמה ממוצע בגרות מומלץ להוציא, אם רוצים להתקבל לרוב המקצועות בעתיד (חוץ מרפואה זה אני בטוח לא לומד)? כמה נראה לכם כדאי להשקיע ב-3-4 חודשים הקרובי…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היום התעוררתי, והרגשתי שלא ישנתי טוב... ישנתי מספיק שעות אבל היתה לי שינה לא טובה כזאת... לא מספיקה... חשבתי לי, האם נמיה יכולה לדעת שהיא לא ישנה טוב? האם היא מספיק חכמה להתעורר משינה לא טובה, ולדעת, שהיא לא ישנה טוב... ?! האם בעצם לנמיות יכולה להיות שינה לא טובה? או שבגלל שהיא לא מספיק חכמה אין מה שיערער אותה, ויגרום לשינה לא טובה... ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אישה אחת יצאה מפתח ביתה וראתה 3 גברים עם זקן לבן עומדים מול פתח יתה. היא לא הכירה אותם,היא פנתה אליהם ואמרה: "אני לא חושבת שאני מכירה אותכם, אבל אתם בטח רעבים בבקשה תיכנסו הביתה ואתן לכם משהו לאכול". האם בעלך בבית? - הם שאלו לא - היא ענתה, הוא בעבודה. אז אנחנו לא יכולים להיכנס - הם ענו. בערב כשבעלה חזר הביתה היא סיפרה לו מה שקרה. לכי אליהם עכשיו, תגידי להם שאני בבית ותזמיני אותם לאכול - אמר הבעל האישה יצאה החוצה והזמינה את הגברים להיכנס הביתה. אנחנו לא נכנסים לבית יחד, הם ענו. ולמה? היא שאלה. אחד מהגברים הסביר: שמו של זה הוא "אושר" כאשר הוא מצביע על אחד גברים, וזה קוראים לו "הצלחה" ואני קוראים לי "אהבה". עוד אמר והוסיף: עכשיו לכי לביתך, דוני עם בעלך מי מאיתנו היית רוצה שי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום חמישי 28 מהערב מתחיל המסיבה של סוף החופש.. עיר הנוער בחיפה הכניסה אני חושב עשר שקל.. גם לתושבי חוץ חיפה מי בא?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממש אבל ממש דומים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יודע עם מישהו מכם ראה אותו , אבל זה אחד החזקים שראיתי ... השחקנים מעולים, אבל מבחינת עריכת הווידאו זה משהו חזק ביותר . Download
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה מוזר, שלחו לי את זה במייל לפני יומיים, זה אמיתי? אם כן, אז מעניין מה יהיו ההשלכות. :-\
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצטער מראש שהפוסט נכתב ב-AI, אני מעדיף להשקיע את הזמן בפיתוח האתר ולא בלנסח פה הסברים... הנה זה כאן – PLUS אחרי הרבה זמן שחיפשתי משהו פשוט, ברור, בעברית, וללא סיבוכים — ולאחר המון עבודה העליתי לאוויר את פלוס: פלטפורמה לניהול פיננסי אישי שמרכזת לך את כל ההכנסות וההוצאות במקום אחד, עם דוחות, גרפים, תקציבים ויעדי חיסכון. המטרה פה נטו תועלת לציבור: הכל חינמי לחלוטין. ניתן להגיב או כאן או בשרשור הייעודי בפורום מתמחים טופ: https://mitmachim.top/topic/91979 אז מה זה בעצם “פלוס”? פלטפורמת ניהול פיננסי יעילה, פשוטה ונוחה: הרווחתם כסף? מוסיפים הכנסה. הוצאתם כסף? מוסיפים הוצאה. המערכת מסדרת לך את הנתונים ומציגה תמונת מצב ברורה: כמה נכנס, כמה יצא, ומה המאזן בפועל. לכניסה לאתר: …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-