כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מזל טוב!! כמיטב מסורת הפורום קבל זוג שמנמנים מקפצים מי יתן ווולטים רבים עוד יעברו במעבד שלך ;D
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגנט חזק, מאיפה לדעתכם אני יכול להשיג כזה במחיר מינימיאלי? או מה הטווח עלויות של הדבר הזה או אולי לפרק מאיפשהו, חשבתי לפרק מסאבוופר (רק שאין לי מאיפה לפרק). ניסיתי אלמנט מרמקול של 5" וזה חלש מידי, אבל מתקרב לעוצמה שאני צריך
-
אני יודע שטרמינל 2 זה פנים הארץ, מה עם חוץ לארץ? אגב, זה נכון שיש טרמינל 3? הוא לחול?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמיד שאני הולך ברחוב ורואה חתול שחור שחצה את הדרך שלי, אני תמיד אלך בדרך שהחתול הלך... אני פשוט לא מאמין בזה. אבל אמא שלי כן מאמינה בזה ותמיד סוחבת אותי לצד השני של המדרכה. השאלה היא האם הם קיימים והאם יש לכך ביסוס על משהו שקרה לכם עקב אמונה תפלה שלא שמעתם להם? שתפו אותנו. ומה לגבי תילתן בעל 4 עלים? מבטל את האמונות התפלות? ואני לא מדבר רק על אמונות רעות, אלא גם טובות, למשל שאם מבקשים משאלה כשכוכב נופל אז זה מתגשם... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כל כמה זמן האנשים בפורום קונים/מחליפים מחשב??? דניאל.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממש אבל ממש דומים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם קיבלתם את ההודעה בICQ המזהירה שבקיץ 2006 צריך להתחיל לשלם עבור שירותי ההודעות. הדבר נראה לי תמוה... כיוון שהחינמיות של ICQ היא אחד הדברים שמבדילים אותה לטובה, ואנשים פשוט יעזבו אם הם יצטרכו לשלם עבור השירות.. ובכל זאת, ההודעה מדאיגה. מישהו יודע לבטח? תודה.
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רבתי עם ההורים שלי לגבי המחשב שלי על זה שאני רוצה לקנות מחשב מTMS אבל אבא שלי לא מסכים וכל זה אז הוא התחיל לחפש בסביבה שאני גר בה חנויות מחשב אחרי כמה מקומות שלא מצאנו הוא הגיע ל Ivory הם מציעים שם דברים יותר זולים אפילו וזה דיי מוזר לי אבל העיקר הוא שאמרו לי שבחיים לא לקנות מ Ivory מסיבה כל שהיא שאני לא יודע אז בבקשה אם אני עושה טעות שאני קונה מ Ivory או שזה בסדר אם זה טעות שאני קונה מהם בבקשה תגידו לי למה! ממש חשוב לי חברה בבקשה תעזרו! תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מהירות 12Mb ב 013 נטוויז'ן במחיר ממש ממש זול. חבר מביא חבר... מי שרוצה שישלח לי בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלו ואני אחזור אליו כבר. המבצע באמת משתלם וזול. המבצע למצטרפים חדשים בלבד! אני לא סוגר עסקה, אני בסך הכל לקוח... המבצע הוא כזה: מהירות 12Mb התחייבות לשנה בלבד. המחיר הוא 75 ש"ח בחודש ו 3 חודשים מתנה! זאת אומרת מחיר ממוצע לחודש הוא 56 ש"ח בלבד!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-