כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השגתי היום קובץ מסוים של נארוטו הפרק עצמו לא פעל ובמקום היה משהו מוזר על קידוד אז ניסיתי את מדיה פליר (השתמשתי בהתחלה בVLC ) וזה כביכול שלח אותי לכתובת של מיקרוסופט להוריד קידוד רק שהיה דומין מוזר והאתר הקריס לי את פירפוקס בכל מקרה ממליץ לכם ליזהר
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ידוע לכם אם יוצא זיופים של נעלי נייק ? כי פשוט אני קונה מבן אדם נעליי נייק ב 250 שקל nike shox יפות והכל והאמת גם אם זה זיוף אני מרוצה מחזיקות לי הרבה זמן לא ניקרעות אבל בכל זאת יש זיופים בארץ וכאלה או שיש מצב גם שהוא מביא מקוריות שאולי פשוט לא אושרו או משהו כזה אני יודע אני יינסה לחפש דגם של נעל שקניתי ממנו ולשלוח לכם ... (נעליים מאוד יפות) הנה כאלה אני הולך לקנות ממנו ב 250 הכל הכל אותו הדבר איך הנעל ? http://www.runsport.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=676 וזה הנעל הקודמת שקניתי שאני כבר 4-5 חודשים איתה ו אין לה אפילו לא קרע אחד ואני הולך איתה יום יום חוץ מזה שהיא מתלכלכת לי כלום ... http://sportshoes.shopy.co.il/products/64850
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי. בתוכנית: -כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו. - נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי. -ארוחת צהריים משותפת. -משחק כדורגל בהרדיסק ישן. -סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום! עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה? אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים... אז כולם מוזמנים... מי בא?? חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)... יהיה במפגש: -Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בני השרון נצחה את מכבי בנוקיה היה קשה לי להאמין שזה יקרה אבל מכבי גם שמרה את וויציץ לאירופה (הוא לא שיחק בזה) בכל מקרה זה ההפסד הרביעי של מכבי השנה בליגה והיא גם הפסידה את הגביע בכל מקרה בני השרון\חולון\ירושלים\ פחות או יותר באותה הרמה ובעניין מכבי היא עדיין פיבוריטית כי יש למכבי עומק בספסל אבל עדיין אפשר לנצח אותה השנה פשוט בגלל שמכבי מאוד חלשה השנה יחסית למכבי מה אתם חושבים יש ליגה ? וקצת חגיגה על הניצחון :beerchug:
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמיד ששמעתי שיר ברדיו או במחשב בבית אמרתי, איזה מגניב אם הייתי בדרך לאילץ גג פתוח ושומע את השיר הזה, אז זה המקום לכתוב את כל השירים שלדעתכם יתאימו לנסיעות ארוכות (כביש הערבה וכאלה....)
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות שיעורי נהיגה מעשיים ללא תאוריה? שמעתי בעבר שכן... מדיי כמה זמן חייבים לחדש את הרשיון? נגיד שאדם סיים הכל וקיבל את הרשיון, אבל לא יצא לו לנהוג כמה חודשים טובים. ועברה כבר תקופת המלווה [כמה זמן זה כעת?] אז לא בעיות בחידוש? כי אחרי הכל, הבן אדם לא נהג בכלל חודשים... היה מקרה דומה בטלווזיה שאנשים לא נוהגים בתקופת המלווה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טעות ב-e-mail איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים... הוא החליט לשלוח e-mail לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-e-mail שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- e-mail של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו ל…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא Ebay אלה משהו בסגנון KSP/Ivory עם מבחר רחב של מוצרים. יש חנויות טובות שאתם יכולים להמליץ מניסיון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון נגיד בא לי לראות היום שוב פעם בחווית קולנוע את הסרטים נגיד: שר הטבעות מטריקס וכו.. יש דבר כזה בכלל? תמיד סקרן אותי לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://mvm.recongamer.com/ma-finest.wmv פשוט מהמם מה שהם עושים שם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מאוורר עמוד ישן שאני רוצה לשמן מנוע שלו כי יש התנגדות גדולה שמפריעה לו להסתובב אבל אין לי שמן מתאים. שמן מטבח לא משתמשים בשביל זה וגם לא תרסיס חלודה. שמן שמתאים הוא שמן לרכב אבל מכוון שאין לי רכב ואני צריך קצת שמן, איפה אני משיג אותו? לא חושב שבמוסך יתנו לי קצת וחינם ובטח ירצו לי למכור בקבוק שלם. מה לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1156155796/Who_Wants_To_Be_A_Millionaire_Winner חחח תראו את הקטע איזה מלך הוא.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-