כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני מסיים עכשיו י'א , ותכננתי כבר בקיץ להתחיל ללמוד לפסיכומטרי , ללכת לאיזה קורס טוב ושאם אני אקבל ציון נמוך יהיה לי זמן לעשות שוב את הפסיכומטרי עוד בי'ב. אתמול מישהו אמר לי שהמורה של אח שלו שלומד בלחמן, אמר שאסור לגשת לפסיכומטרי בכיתה י'ב. האם זה נכון?
-
- 115 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך כתבה אני לא יודע איפה כתבו אותה (וואלה , ווינט , אן אר ג'י וכו'...) הכתבה על גבר בן 50 שנפצע באורך אנוש מנפילת לבנה על ראשו מיום רביעי שעבר בתאריך 13.9.06 קוראים לבנאדם מרקו חיים (הוא דוד של אמא שלי =\ הוא נפטר כבר) תודה למי שימצא אתרים שיכול להיות בהם את הכתבה: www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il www.nrg.co.il מי שמכיר עוד שינסה למצוא , תודה =]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מהם מחשב...סניף רמת גן www.ivory.co.il אמממ אני מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר. אני צריך דעה מאנשים שקנו שם...על התמיכה המחירים וכו'... תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
נשארו עוד כמה כרטיסים בודדים (400-700 ש"ח לכרטיס בלי קומבינות ) עדכון: הופעה נוספת ב-08.09 - יש כרטיסים בשפע.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם מדובר בגירסה חדשה ומשופרת של המוצר או מוצר פגום,ישן, שעבר חידוש או תיקון? לדוגמא: מצלמה דיגיטלית 3.2M מחודשת
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מרכז זימון תורים של חיל הרפואה מספר 03-948-9999 אפשר ללחוץ 1 הרבה פעמים עד שזה יגיע להמתנה ויש את המוזיקה מישהו מזהה אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.cracked.com/article_17019_5-real-life-soldiers-who-make-rambo-look-like-pussy.html
-
- 55 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.gclub.co.il/phpbbheb/viewtopic.php?t=15040
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אם אני מבין נכון יש 2 חברות ? אחת עם התוכי והשניה עם איזה עכבר ? וזה ראסמית 2 חברות נפרדות ? ושניהן נותנות תקשורת לאינטרנט ? ואם כן מי מהן עדיפה ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה... אבללל ראיון בילעדי אם דוקטור פילוסופיון ספרצוקי ולדיונוד מומלץ. 4 ליבות.. http://www.israfiles.com/show/29083/DSCN0671.avi אם יהיו תגובות תקבלו עוד סרטונים שלו
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(זה רשום באתר הדואר) גם אתם נתקלתם במשלוחים מתעכבים עם KSP?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים, אני עובד בבית מלאכה - הבנתי שעבודה בבית מלאכה בתעשייה נחשבת לעבודה מועדפת. בעל העסק הוא קרוב משפחה, למען האמת סבא. האם זה יכול למנוע ממני לקבל את מענק המועדפת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439265,00.html
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב , אז בגלל שאני ילד מבחנה אני עשיתי שטות ולא למדתי למבחן בגרות שלי בלשון קצת מזל היה לי וקיבלתי 30 ... המגן שלי היה 63 .. בהבעה ( לא עשיתי משולבת אלא 2 בחינות ) קיבלתי ציון בגרות 65 ומגן 75 .. משוקלל עם המגן זה 70 * אני בכיתה י"א רציתי לדעת אם אני צריך לעשות מועד חורף היות ובכיתה י"ב יש בחינת בגרות בחיבור.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיר we will be burnin של sean paul? לפי דעתכם הוא שיר יפה, ממוצא, מגעיל או פצצה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התלכלכו לי משקפי השמש רייבאן, אתם יודעים כתמיי זעה כאלה. התחלתי לנקות את המשקפים, ועכשיו פשוט כל המשקפים מלוכלות ברמה מטורפת. ואני פאקינג לא יודע איך לנקות אותם כבר. ניסיתי גם עם הספריי לניקוי משקפיים של אופטיקנה גם לא עוזר\: :bash: :s07:
-
- 8 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
קניתי רמקולים בבאג ,ובסוף התאכזבתי מהם והחזרתי אותם כעבור יומיים ודרשתי את הכספי בחזרה? עכשיו לחנות יש שלט שמגדיר את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם כתוב שהם נותנים רק זיכוי. עכשיו השאלה שלי היא ,האם לפי החוק,אני יכול לדרוש מהם החזר כספי בחזרה ? * הרמקולים כבר החוזרו אליהם והמוכר קיבל אותם, אבל לא לקחתי ממנו זיכוי ,אלא קבלה שהוא חתם עליה שהמוצר הוחזר.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-