כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אחד שהודפס ב 8/03/2009 לדוגמא, אפשר לגשת איתו לתיאוריה או שהוא כבר לא בתוקף?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חושב שזה ישום פרקטי בהחלט . מצורפת כתבה , תהנו . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788931,00.html
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
למרות שקצת דיברנו על הנושא בדיון אחר אני חושב שכדי לפתוח דיון נפרד על הנושא הזה ספציפית וקודם כל אני רוצה להגיד שכל מה שאני אומר זה דברים שקראו לי אישית ולא השערות או הערכות בכל מקרה אני יתחיל את הדיון בציטוט הזה שלקוח מאתר הדואר בעברית ובאנגלית - אותו אתר דואר ובדקתי באותה השעה שימו לב להבדל באחד מהם כתוב שזה הגיע לבית מיון ויועבר אל יחידת המכס בשני כתוב שזה ישלח לסניף הקרוב ביותר לכתובת אני צריך לנחש מי טועה ומי צודק פה ? עכשיו התחלתי לעשות טלפונים ואלו שהנו לי הפנו אותי למקומות אחרים אבל חלק מהטלפונים שקיבלתי לא היה אף אחד שהנה להם בכלל מה לעזאזל ? בקיצור אני די מאוכזב מהדואר אם היו שולחים לי מכתב שהחבילה מעוכבת או משהו אז לפחות הייתי מבין אבל אין אף מכתב …
-
- 40 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לעשות חופשה קטנה, יש לכם איזה שהן המלצות למקומות יפים וזולים באירופה? הינו כבר באיטליה\שוויץ, חשבנו על פריז ליורודיסני אבל אני חושש שזה יהיה ילדותי מידי. טורקיה דיי חרושה כבר מכל הכיוונים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לקראת גיוסי למערך ההגנה של מדינתינו הקטנטונת משפחתי המורחבת לא יכלה לשלוט בעצמה וערכה בשבילי קניות באלפי שקלים ברשת חנויות "ריקושט". את רוב המוצרים אני אשמח להחליף (מנורת ספר ב-150 ש"ח לדוגמה ) ולכן אשמח לערוך את כל ההחלפות(לא זיכויים) בחנות אחת,לכן אני מחפש את חנות "ריקושט" הגדולה ובעלת המגוון הרחב ביותר באיזור הצפון. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! 100 עותקים זה ה LIMIT http://www.arcadia.co.il/sg_product~COD6PC~4~198.htm על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע בתאריך השיחרור שלו ------> 10 לנובמבר 2009 המחיר עומד על 165 ש"ח ליחידה. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור משלוח מהיר באמצעות שליח הינו 20 ש"ח (תוך 24 שעות) * תשלום עבור משלוח בדואר רשום הינו 7 ש"ח * מועד התשלום יהיה בסמוך לשיחרור המשחק ואחרי שקניה הקבוצתית תיסגר. כתובת החנות -דיזינגוף סנטר תל-אביב קומת קרקע (חלק צפוני כניסות 2,4,6 ) צמוד ל"קפה…
-
- 423 תגובות
- 46.2k צפיות
-