כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש חדר כושר + בריכה עדיף עם ג'קוזי שניתן לקנות כרטיסיה אליו במחיר משתלם. אני לא מאמין שיהיה לי את הזמן להגיע יותר מ 3-4 פעמים בחודש ולכן מנוי פשוט לא מעניין. נווה עוז נמצא ממש באמצע הדרך שלי למשרד. למישהו יש התרשמות ממנו?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
my question is simple where on intenet i can buy a nokia n-gage and they will ship it for me (israel) sorry for writing in english ,my pc do not support hebrew at this tume thank to everybody that will answer and how much it cost,and if i need to pay to the MECHES any thing that is below 200$ or not? thank`s
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני עושה מחר את השאלון הראשון בהיסטוריה [ממ"ד] של כתה י'... אני זקוק ללינקים לשליפים מועילים להדפסה. תודה מראש.
-
- 58 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס MICRO SD קלאס 10 לפלאפון וכל חברה מצהירה על מהירות קריאה/כתיבה שונה. אני יודע שבפועל זה לא באמת מה שהן מצהירות ולכן ניסיתי לחפש קצת ביוטיוב אנשים שהראו את המהירות. הבעיה היא שגם שם זה לא כ"כ מובן. למשל, הנה שני סרטונים בהם ביצעו טסט למהירות לאותו הכרטיס, מסוג סנדיסק, אבל לכל אחד יצאו תוצאות שונות- מישהו מכיר כרטיס אחד טוב שהכי קרוב למהירות המוצהרת ע"י היצרן? איך הכרטיסים של סמסונג, A-DATA או TRANSCEND?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
הנה תמונה מתוך סיקור סרט שראיתי בליונטוורק שפשוט קרעה אותי מצחוק אם גם לכם יש שתפו
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום קיבלתי כמה שאלות בש"ב ואחת מהן היא להוכיח את פסוק הגרירה הבא: אני מתקשה להוכיח את הביטוי השמאלי אחרי קשר הגרירה התחלתי בסגנון של : אם A מוכל בB אז סיימתי לכן אני מניח ש A לא מוכל בB, ז"א קיים x ששיך לA ולא שייך לB. (x,x) שייך לAxA => שייך ל CxC... אני לא מצליח להתקדם למשהו שיעזור לי בהמשך התרגיל
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
נו אז איזה יש לכם... לי אישית יש סטר טק כי אני לא כלכך מדבר בו... ;D
-
- 113 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/?file=adv
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היום איחרתי לעבודה, כי השעון המעורר סירב לעבוד. יש לי אייפון 3GS עם מערכת בגרסה 4.12 (jailbreak של limera1n). בהתחלה חשבתי שאני עדיין מסטול מאתמול בלילה, אך מסתבר ששון מעורר פשוט לא עובד, גם אצל חברה שלי במכשיר. מצאתי את הפתרון: בעת קביעת שעון מעורר תסמנו ב-'חזרה', את כל הימים. הינה הלינק: http://www.9to5mac.com/45310/new-years-2011-breaks-non-recurring-iphone-alarm-clocks
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר אורנג' דור שלישי וראיתי את הנוקיה 6680 אבל המכשיר יקר ראיתי גם את הe1000 והוא לא הכי משהו... אז רציתי לקבל ממכם הצעות על מכשירים שאפשר לקנות בחו"ל שיעבדו בארץ ויהיה אפשר לצרוב להם עברית שיהיה דור שלישי וברמה של 6680 וגם שיהיה כמה שיותר קטן כי הנוקיה 6680 בכלל לא קטן ואפילו לא ממוצע. וגם כל דבר שצריך לדעת על יבוא מכשיר מחו"ל אני ישמח אם תגידו לי אז תודה מראש... (ודרך אגב אני בימים הקרובים אני יהיה תקוע בלי מכשיר אז מחכה לתשובתכם המהירה תודה מראש!)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
דגם ה-34UC89G הרחב, הקמור והנאה שיכול להגיע לקצב רענון של 166 הרץ מתחיל להימכר באופן רשמי לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני טס לתאילנד בקרוב ושמעתי שיש שם המון חנויות חומרה ממש זולות (בקניונים) האם מישהו התנסה בקניה שם או יודע על מחירים? אשמח לשמוע עצות או כלדבר בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה לצורך מדידה של, למשל: מתח בשקעים החשמליים בבית (אני חושש שהמתח אינו יציב). זרם שצורך הקומקום החשמלי בעת הפעלתו (אני מבין שצריך בשביל זה, מודד עם צבת). זרם סוללת האל-פסק שברשותי ע"מ לוודא שהיא אכן 7.5AH. זרם של סוללות סטנדרטיות (1.5V מסוג AA ו- AAA וגם 9V) שברשותי. חיפוש בגוגל "אמפרמטר" העלה תוצאות רבות, חנויות רבות ומכשירים רבים ומגוונים בטווחי מחיר של בין 40 ש"ח לאלפי שקלים. אשמח לדעת איזה מכשיר בדיוק אני צריך, אני מעוניין להשקיע כך שישרת אותי בשנים הבאות ויהיה אמין ואיכותי. תודה רבה, אורן.
-
- 39 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Acer Aspire 5741G-434G64 ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים. בתור חייל משחורר עם פיקדון שמחכה שיעשו איתו דברים טובים, רציתי להתייעץ איתכם. הייתי רוצה לשפר את האנגלית שלי (בעיקר את יכולת הביטחון בדיבור) ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים או שמעו על מכונים/בתי ספר לאנגלית בארץ שיכולים לעזור. אז אם הייתם במכון כלשהו או חבר שלכם היה ושמעתם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, רן
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זוכרים את התקלה שאיפשרה לקנות מחשב במחיר מצחיק (100 דולר אני חושב) - אם אני לא טועה כל העניין התרחש באתר של "אפל". אני זקוק לכתבה הזאת, אני אשמח אם מישהו יקשר אותי לכתבה בעיברית או באנגלית, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני צריך דאודורנט טוב ולא משנה לי אם זה רול-און או ספריי העיקר שהוא יחסום זיעה!! כל הזמן יש לי שללות(עיגולי זיעה בבית השחי) וגם לא יזיק אם יש ריח טוב... למרות שזה יותר שולי כי אין לי כל כך ריח... וניסיתי כל מיני דאודורנטים מגי'לט ,אדידס ,ועכשיו אני מנסה NIVEA... בבקשה תמליצו לי... וגם אם יש לכם ניסיון....
-
- 42 תגובות
- 13.7k צפיות
-