עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

לחוסר פעילות של חלק מהמנהלים? נדמה שאחדים ממנהלי פורומים מסויימים כלל לא פעילים באתר (אני לא רוצה לציין איזה, לא נעים בכל זאת)... או שאני מדמיין :s05:

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by arik100,

שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  3. Started by oriki9999,

חבר'ה! מה נשמע?! אוקיי רציתי ליידע אותכם על אתר חדש שנפתח ברשת - שמו - Lockerz! אז מה האתר הזה עושה? מבחינתנו? - מחלק לנו מתנות חינם, ממשחק מחשב, אוזניות ושאר זבלים - ועד פלייסטיישן, אקס בוקס ו MacBook Air חדש! כל מה שעושים זה נרשמים, עונים על סקר, צוברים נקודות, ומקבלים מתנה בחינם! Ynet עשו כתבה על האתר (מה שמוכיח שהוא רציני ב100%) - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3785788,00.html בקיצור, כדי להירשם צריך הזמנה - ואני פה לשרותכם! אם אתם מעוניינים תשלחו לי מייל להודעה פרטית ואני אזמין אתכם בהקדם!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. הדג נחש עם "שירת הסטיקר" זכה בשיר העשור של בחירת החיילים. ואני מצטט: " רק בישראל יכול להיות שבחירת החיילים של שיר העשור יהיה של להקה שמאלנית אנטי ציונית שבעד השתמטות ונגד כל הערכים של צהל " מה דעתכם?

6. מה יותר טוב טורנדו או תדירן ? ההפרש מחירים הוא 1000(טדירן יותר יקר) שקל כך שזה חשוב ב 3.5 כוח סוס איזה יותר טוב מבחינת שירות כוח בלאי ואיך הדגמים החדשים של טורנדו "טורנדו פלזמה" ? *הכותרת נערכה ע"י Benor.

• 18 תגובות
    • 10.7k צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס

• 7 תגובות
    • 9.2k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

???

9. Started by Iko89,

Busdriver - Imaginary Places נראה לי שכבר הבנתם את הפואנטה ;D

• 51 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. Started by bay,

היי לאחרונה מצאתי אתר שדרכו ככול הנראה תקבלו נקודות בחינם מלוקרז יש לי כמה חברים שעימתו את המידע הזה ואומרים שהם מקבלים 50 נקודות חינם כול יום אך אני לא רוצה לסכן את השמתמש הנוכחי שלי שבזיעה רבה צבר 134 נקודות מישהו יכול לבדוק זאת והם ההאק באמת עובד??? http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=451654

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  11. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by Avishee,

שלום לכם! אני לא זוכר אם תמיד פרסמתי את הוידאובלוג פה או באקטואליה, אבל ניחא, אני בטוח שאתם לא באמת תיפגעו מזה בכל אופן, פרק חדש צץ לו של הוידאובלוג המרשים והאיכותי שלי - הגיגיימינג. הפעם אני מדבר על דברים טיפה פחות ממוקדים ויותרי "בלוגיים" - היום שעבר עלי. אם להרחיב טיפה - נעילת פסטיבל אייקון עם אירועי גיימינג מגניבים, הקמת תא כתבי הגיימינג בישראל, והמסיבה הכי מגניבה בעולם של ערוץ ביפ. אתם מוזמנים לצפות, להגיב, וללמוד שלא כדאי להשתכר לידי כי דברים מביכים קורים אחר כך תהנו! http://www.avishee.com/

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. סבתא שלי עברה דירה, וקיבלה חשבון מים מעניין משהו מעריית באר שבע (או יותר נכון הגוף מטעם הערייה שאחראי על הנושא). הבעלים הקודמים שילם את החשבון עד לתאריך ה- 10/08/09, יום תחילת החשבון החדש. עריכה: שימו לב לקריאה קודמת של המונה, ולקריאה נוכחית, לתקופת החשבון, ולגבי צריכה משותפת - מדובר בבניין של כ-30 דירות. [attachment deleted by admin]

14. Started by alexbmw,

ומה הטעם של זה ? הלכתי אתמול בסופר וראיתי מין קופסא כחולה כזו של איזה רוטב חום שבחיים לא ראיתי ולא טעמתי ,העם זה טעים ,העם כדאי לקנות את זה ?

• 38 תגובות
    • 8.3k צפיות
  15. Started by IG,

הי לכולם. יש לי שאלה לגבי תמחור של סקודה פאביה מול WV פולו משנת 2002. עד כמה שידוע לי, שתי המכוניות הן בעיקרון אותו הדבר מבחינת מנוע, הילוכים, אביזרים וכו' וכו', אז למה הסקודה מתומחרת כמעט חצי מהWV? (לפי המחירון של יד2...)

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Mesatla,

בקיץ. שיעולים נזלת כאבי בטן גרון ראש חום ;_; מרגיש רע, בבית כבר שלושה ימים זה פשוט לא עובר. האם יש סיכוי שזו שפעת החזירים? אני לא יוצא מהבית הרבה אז אני לא יודע איך חטפתי את זה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by דימה ש,

רציתי לשאול(וליידע).. שליחת תגובות בכרום עושה לכם בעיות? הוא רושם לי בחלק מהפעמים שכבר שלחתי את ההודעה הזאת, למרות שלא שלחתי כלום. בשאר הפעמים הוא שולח הודעות בסדר. אה והמערכת מזהה את כרום כIE7? רשום לי שאני עם אקספלורר... (שלחתי פעמיים הודעה עם IE.. אולי בגלל זה?) כרום עושה לכם בעיות בסיגנון עם האתר?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?

• 48 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by redead,

קצת קשה לי עם GOOGLE CHINA..

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by -Tal-,

אהלן, אחרי ש TMS נסגרו, אני צריך לקנות מחשב ואני לא מכיר חנויות טובות... שמעתי על נעה מחשבים noacomp.co.il, רציתי לדעת מה דעתכם על החנות הזאת, האם מומלץ לקנות מהם? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות מחשבים בצפון (חיפה קריות).. אייבורי ו KSP פסולים מבחינתי אז אפשר לדלג עליהם תודה!

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום. כן אני יודע, כבר עשיתי פעם סקר כזה. (שהמנהלים מחקו) בקיצור אני חושב שהגיע הזמן שהמשתמשים יביעו את דעתם על האתר כדי שהאתר יוכל לשפר את עצמו לפי דעתי המצב של האתר הדרדר בשנים האחרונות. בעבר הייתי שואל כל שאלה על כל נושא אפילו הכי שולי שיש ותוך כמה דקות כבר כמה אנשים הגיבו תגובות ענייניות. אבל תקופה לא קצרה כבר שאני חושב שהמצב ממש השתנה. גם מצד כמות התגובות שמקבלים בתראד וגם באיכותם. מילא אנשים שלא מבינים בנושאים שמגיבים אבל כמעט ואין תגובות ענייניות. לפי דעתי או שפופלריות האתר ירדה או שפשוט רוב המשתמשים מתרכזים בנושאים ספצייפים ולכן בשאר הנושאים מרגישים שהרמה ירדה. אך אני חייב לומר שבנושא הכתבות האתר דווקא ממש השתפר ויש סקירות ממש טובות וברמה גבוה. ואני רוצה להדגיש שא…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by eyalha,

אהלן, שבוע הבא, ביום חמישי (ה22 לחודש) אני עתיד להתגייס לצבא.. עד כמה שהבנתי אני מיועד לאלקטרוניקה (מילאתי מנילה בה הייתי אמור לדרג שלוש חילות ודרגתי תקשוב/אוויר/חימוש). כרגע אני עדיין לא יודע לאן אני הולך, לפי לשכת הגיוס אני אראה קצין מיון ביום הגיוס לקביעת החיל וקצין מיון בסוף הטירונות על מנת להשתבץ לקורס המתאים.. יש לכם עצות כדי להגיע לקורסים מעניינים או לפחות שמות הקורסים/מקומות שנחשבים יותר? אני מעוניין לשרת בבסיס סגור, ולא לעשות יומיות.. יש לי קב"א 56 דפ"ר 90 ופרופיל 64. (עד השבוע הייתי בטוח שאני יוכל להעלות פרופיל ולהגשים חלום ולהתגייס לקרבי אבל הברכיים מונעות זאת ממני) הבעיה העיקרית היא שאמנם אני טוב באלקטרוניקה ומחשבים.. אבל אני לא אוהב את התחום הזה.. ואני מ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.