עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Green,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים לחנויות אלקטרוניקה וסלולארי בבולגריה (חנויות אמתיות לא וירטואליות) עדיפות גדולה לאתרים באנגלית תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Aviv C,

הורדתי לא מזמן ביטורנט ואני מחפש אתרי טורנטים טובים. למישהו יש כאלה?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by BarBee,

אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Shadowman,

סורי לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה... השאלה והבעיה בכותרת, ניסיתי תוכנות שמנקות את המחשב מחקתי כל מיני קבצים הכל נקי ויפה אבל עדיין לא עובד...

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by Sp_RuS,

היה אתר כזה pandora, אתר מעולה, אתה בוחר את המוזיקה שאתה רוצה, ושומע אותה, ואז הוא עוד מציע לך כל מיני מוזיקות מאותו סגנון.. PANDORA סגר את עצמו בפני ישראל, מישו מכיר אתר דומה? אחר?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by שלמה הדג,

היי. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשמור עליו נקי ומסודר, כך שביצועיו ישמרו לאורך זמן. על המחשב הנוכחי שמרתי בכבוד למשך שנתיים, הוא כמעט חסר ספייוורים, חסר ווירוסים, אני מאוד מסודר באופן איחסון הקבצים שלי וכו', אך התווכחתי לכך שזה לא מספיק. מעולם לא פירמטתי, איחוי דיסק עשיתי פעם ראשונה החודש ומעולם לא ניקיתי את תכולת המארז! יש לי מספר של שאלות בנוגע לתחזוקה ולשמירה על תוכן וחומרת המחשב, כך שאוכל רק לשפר את אופן תחזוקתי בעתיד. אני מקווה שתוכלו לספק לי תשובה לרובן, אני באמת אהיה אסיר תודה. 1. כמה מחיצות לעשות בעת התקנת הווינדוס? 1, 2, 3? ולמה כל אחת מועילה ואיך לסדרן? (לדוגמא: שתי מחיצות, רחת למשחקים ומולטימדיה ואחת לתוכנות ווינדוס). 2. פירמוט המחשב, מתי, למה ואיך? באמת, אין …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

מהי חברת קבר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. טוב אז אחרי המשחק של מכבי מול נתניה בבלומפילד הערב הלכתי לכיוון הרכב שלי באחת הצמתים התחלתי לעבור (באור ירוק!) את הכביש אבל שניה אחרי שירדתי לכביש האור להולכי רגל הפך לאדום. המשכתי ללכת כי הרי אני לא יעצור באמצע ואז שוטר תנועה שהיה במקום צורח לי לעצור במקום וכמובן שלא עצרתי כי אני לא מתכוון לעצור באמצע צומת עם מכוניות כשגמרתי לעבור הוא בא ורצה לתת לי דוח על מעבר במעבר חצייה באור אדום. הוא גם התחיל לצעוק עלי איזה חוצפה יש לי שהמשכתי לעבור וכשעניתי שאני לא יעצור באמצע כביש הוא ענה שהוא שוטר ואני יעשה כל מה שהוא אומר לי לעשות. הוא דיבר בקשר להזמין ניידת כדי שיתנו לי דוח ואז כשהניידת היתה קרובה הוא כיוון את התנועה (זה היה הבחור שאחראי על הרמזורים שם בצומת ליד בלומפילד) כדי לע…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by The Ball,

כמה אתם חושבים שכדאי לי לקנות את הוידאו הבא TOSHIBA V-E15 2 ראשים והוא משומש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כמו הכותרת... יש אתר כלשהוא המאפשר קבלת פרטים על בעלי רכב מסויים, לפי מספר לוחית הזיהוי שלו, או שזה נעשה רק בעת הצורך ע"י המשטרה או whoever (המפעילים של כביש 6 זאת סתם דוגמה שעולה לי בראש ל"חברה פרטית" שיש לה גישה למידע הזה) ?

• 3 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by ariebel,

טוב, אז ככה... גלשתי לי לתומי ונתקלתי באתר ממש חמוד של סירטונים מצחיקים באנימציה תלת מימדית על כלב חמוד... http://backkom.name/ בקשה =]

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

אני כותב השנה עבודה במקצוע עבודות חקר על "כיצד המחשב משפיע על חיי בני נוער" בעבודה זאתי אני צריך לבנות שאלון (ככל הנראה אני אעשה אותו אמריקאי), והייתי מעוניין בעזרתכם. אם יש לכם רעיונות\שאלות\כיוונים שבהם יעסקו השאלות או כל דבר שיכול להוסיף לשאלון שלי, או אפילו אם יש לכם שאלות שאתם חושבים שהם רלוונטיות לשאלון שלי, הם יתקבלו בברכה. (השאלון מיועד לבני-נוער, אז שהשאלות יהיו בהתאם, לגילאים 13-16 ) אפשר גם לפנות אלי באימייל eranyanay@hotmail.co.il אם ברצונכם לעזור ולהוסיף לשאלון שלי להתרחב עם שאלות נוספות ומגוונות. תודה. נ.ב - השאלות יכולים לעסוק בתחומים כמו משחקים (האלימות שבהם, התמכרות ודברים דומים), האינטרנט (החומר הפורנוגרפי, התמכרות, צ'אטים), השפעות כלכליות (לדוגמה עלוי…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by מוחמד היהודי,

http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.

17. האם יש תחליף זול אחר למשלוח דואר רשום בדואר ישראל שלא יעלה יותר מ-20 ש"ח (חבילה קלת משקל)? הדואר סגור לגמרי או שפתוח במתכונת מצומצת? עד מתי צפויה השביתה להימשך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ahmed,

שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???

19. לא כדאי לקנות פרוות תמונות קשות מסין מזעזע שיש אנשים שמיתנהגים באופן כזה לבעלי חיים http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

• 52 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איפה אני יכול לקנות אותם? יש כאן במקרה אולי מישהו שמוכר...אני מוכן לקנות את שניהם ואני באזור ראשון...? בעיקרון הכחול זה של אק"ים והצהוב זה של המלחמה בסרטן אני רוצה את שניהם..(אל תדאגו אני תורם גם חיצונית כל חודש) אם מישהו יודע אפה אני יכול לקנות אותם באזור ראשון? (מקוריים...לא חיקויים) תודה מראש לעוזרים ולאחראי הפורום בבקשה לא לנעול או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  22. אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה להזמין כמה דברים קטנים למחשב שבחו"ל הם עולים גרושים ובישראל יחסית יקרים. אני מצאתי כמה חנויות בחו"ל כמו petra ששולחות לישראל, אך המחיר של המשלוח הוא כ-10$ וזה כבר לא יוצא כל כך משתלם. האם יש חנויות מחו"ל ששולחות בחינם? אני לא צריך חבילה עם מספר מעקב(שזו הסיבה למחיר המשלוח), אני מסתפק ב air mail.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מכר שעוסק ביבוא של מסכים סיפר לאבא שלי שעוד שבועים תיהיה ירדה עצבנית של מחירי מסכי\טלוויזיות LCD ..... משהו חדש נכנס לשוק או סתם חירטוט רגיל ??

• 6 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים